|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:24:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Jaz se že pripraljam na štart,da kidnem repenčila se bo,toja,na skrivaj bo pa vesela,da jo nismo pozabile Sam pokazala pa ne bo. sej vemo, da ona ne kaže čustev...drugač pa nas ljubi...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:25:26
|
|
|
|
Anonimen
|
sej vemo, da ona ne kaže čustev...drugač pa nas ljubi... Hladno kot špricer,kot pes mačko
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:25:32
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Jaz se že pripraljam na štart,da kidnem repenčila se bo,toja,na skrivaj bo pa vesela,da jo nismo pozabile Sam pokazala pa ne bo. sej vemo, da ona ne kaže čustev...drugač pa nas ljubi... Ne more brez nas. Mi pa brez nje ne.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:41:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ma dej spokajte že s te teme! Grem kmalu na šiht, pa hočem da je vse tih do takrat Mam že dost vodovodarja ki prav nagravžno zbija po kopalnici...tako, da ..tišinaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jo vpijočo pijavko,došla je Še mal pa bom tudi jaz tih,ker moram,beri moram k teti na kosilo Jupiiii,danes mi se ni potrebno z lonci kvarjat.Jip jip huraaaaaaaaaa!!!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:44:38
|
|
|
|
purple
|
Njuška.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:45:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Še mal pa bom tudi jaz tih, Se že veselim Pa upam, da boš potem pozabila na to temo. Pa ta Vijolčna in ostale tudi
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan dober! Upam da je vreme pri vas lepše kot pri nas. Pa še slabe volje sem, ker so me oskubili za 70 ojrotov...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla motovilčica,vreme je zanič tudi tu,denar kronično majnka,tako,da je slaba volja takoj za ovinkom
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:48:25
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Evo jo vpijočo pijavko,došla je Še mal pa bom tudi jaz tih,ker moram,beri moram k teti na kosilo Jupiiii,danes mi se ni potrebno z lonci kvarjat.Jip jip huraaaaaaaaaa!!! Kako ti je fajn. Jaz pa sem besna ko . Mi je zdravnik dal v ponedeljek na komisijo za bolniško, ker me tako križ boli, da sem komaj pokonci. Pa so mi poslali, da bolniška ni utemeljena. Ma, dala bi jaz temu zdravniku en dan te bolečine, pa vi videl, kako lahko jaz dvigujem v službi.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah no... pol pa ne bom jokala da sem sirota ;-) babe dejte prosim držat pesti zame, da se minuresniči ena ful velika želja (je tud mal z denarjem v zvezi). pjosim, pjosim, pjosim
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:49:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
Vidim, da me kao ne šlivite...zato vam ponavljam:ZGINTEEEEEEEEEEEE No, tistga zdravnika nekje pričakaj, pa ga prebutaj, bosta potem skupaj v bolniški Neva, kaj ti skoz govoriš o enem Sanchotu?Tvoj ljubimec morda?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:50:28
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ah no... pol pa ne bom jokala da sem sirota ;-) babe dejte prosim držat pesti zame, da se minuresniči ena ful velika želja (je tud mal z denarjem v zvezi). pjosim, pjosim, pjosim Držim pesti, zdaj pa tišina
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Držim pesti, zdaj pa tišina
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:51:23
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ah no... pol pa ne bom jokala da sem sirota ;-) babe dejte prosim držat pesti zame, da se minuresniči ena ful velika želja (je tud mal z denarjem v zvezi). pjosim, pjosim, pjosim Držimo, držimo, stiskamo pesti.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ah no... pol pa ne bom jokala da sem sirota ;-) babe dejte prosim držat pesti zame, da se minuresniči ena ful velika želja (je tud mal z denarjem v zvezi). pjosim, pjosim, pjosim Evo že mislim na tvojo srečo Purple to njih sploh ne briga,tudi,če bi ti pol roke manjkalo ne bi verjeli,njim je le za denarne zadeve,delat,delat,da država zasluži.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, kaj ti skoz govoriš o enem Sanchotu?Tvoj ljubimec morda? Moj dec i zadošča več,kot preveč.Ma ne,če odpreš vsa sporočila na tej temi se ti zgorj pokaže nik,kdo je še na temi.In,ker opažam Sanchota že nekaj dni,da nas bere,sem ga-jo povabil naj se opogumi in kakšno napiše,morda je sramežljiv-a.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:55:04
|
|
|
|
purple
|
Ma saj vem. Sem klicala mojega zdravnika, pa je reku da bo urgiru. Upam, da bo, če ne nevem kako bo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jaoj,kok so moje muce danes tečne.nonstop bi ven in not hodile.Pol pa moram vratarja špilat.Pa kar naprej fehtajo za jest od dolgčadsa,že tako so rejene kot pujsi.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:57:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Neva, kaj ti skoz govoriš o enem Sanchotu?Tvoj ljubimec morda? Moj dec i zadošča več,kot preveč.Ma ne,če odpreš vsa sporočila na tej temi se ti zgorj pokaže nik,kdo je še na temi.In,ker opažam Sanchota že nekaj dni,da nas bere,sem ga-jo povabil naj se opogumi in kakšno napiše,morda je sramežljiv-a. Aja...sploh nikoli ne gledam, kdo vse je na temi... No, itak veš, da je cilj, da se ta tema konča..da sem jaz zadnja, ne pa da pride še kdo in se zavleče
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz te moke ne bo kruha pa konc!!!!!!!ne boš doživela,njet pa pika!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 11:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
A še kr sanjate da bomo nehali čvekati na tej temi a? Ne bo vam uspelo.. to je jelovica (ups, to so RR čveke ).
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:00:20
|
|
|
|
tanikaa
|
Čvek, čvek, bla, bla, čvek,bla....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Čvek, čvek, bla, bla, čvek,bla.... ja kaj se pa drzga dela ob kavici v prostem času?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:04:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
solatka držim pesti... njuška jaz tud tebe ljubim.....pa nehi mi ljubavne pisma ošiljat na zs..ker mam poln predal... Purple upam, da zrihtaš... tanikaaaaa I miss you
|
|
Kako se razumeš s taščo?Naša črtica korakazelo dobro (
28%)

kar gre (
35%)

ni še za obupat (
17%)

za zjokat (
14%)

nimava več odnosa, ker je pokojna (
5%)

imam več kot le eno taščo, a sem še živa (
2%)
Število vseh glasov: 600Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!