Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:57:33
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Nisi, nisi. Priznam pa, da sem zadnje čase jaz bolj intezivna, ga ne spustim za računalnik. prov maš moja sotašča... Branka dobrodošla!!!! Oj, sotašča, tebe pa že dolgo ni blo!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:57:54
|
|
|
|
BrankaO.
|
Škrta zelo vendar sama do sebe Upam da moje dve ne bosta tako hitri saj imata šele 9 in 6 let pri vsej tej modernosti se pa ne bi čudila ja kaj hočmo bomo pa pazli sem že navajena že zdaj imam v varstvu eno,ki ni moja tak da praksa je
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:58:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Nisi, nisi. Priznam pa, da sem zadnje čase jaz bolj intezivna, ga ne spustim za računalnik. prov maš moja sotašča... Branka dobrodošla!!!! Oj, sotašča, tebe pa že dolgo ni blo! še zjutri sem vam zaželela dobro jutro...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Na čveku se pojavi samo tu pa tam, več je partnerskih odnosih. Prtebere pa vse kar čvekamo. Me včasih malo okrega, ker delam preveč slovničnih napak. Povej mu,da v prijateljskemu čveku ne uporabljaš slovnice,ker te pol nobena ne bi razumela Romanaaaa živio!!!!! Pismo,pa kaj vam tudi tako počasi odpira strani in oddaja sporočila?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. Škrta zelo vendar sama do sebe Upam da moje dve ne bosta tako hitri saj imata šele 9 in 6 let pri vsej tej modernosti se pa ne bi čudila ja kaj hočmo bomo pa pazli sem že navajena že zdaj imam v varstvu eno,ki ni moja tak da praksa je O pasaj sta še majhna,no ja čez kakšnih 20 let,še imaš fore Romana ja no,si bila pretiha,ko si nam zaželela dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:01:32
|
|
|
|
purple
|
Za dve pupi . Pazi jih, če jih moji fantje dobijo v roke, pol boma lahko obe hitro babica. Hecam se. Tisto o škrtosti je bilo za šalo, saj verjetno poznaš šale o savinjčanih.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:03:06
|
|
|
|
purple
|
Romanca, je bilo verjetno še prezgodaj. Kako si kaj? Ali imate kaj boljše vreme kot mi?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:03:34
|
|
|
|
BrankaO.
|
Jaz pa že mislila da sam men počasi dela! Ja kaj naj vam rečem jaz moram it ker je prišla moja varovanka če vam bo dolgčas pa pošljite kak email na moj mail mejte se pa se še kaj javim pa,pa pa ne pozabite name
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:04:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce sej vete, da sem nežna duša in ponavadi tko zlo tiha... ju viš...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav Branka se slišmo,ko boš spet čas imela.Lep dan ti želim.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:05:40
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. Jaz pa že mislila da sam men počasi dela! Ja kaj naj vam rečem jaz moram it ker je prišla moja varovanka če vam bo dolgčas pa pošljite kak email na moj mail mejte se pa se še kaj javim pa,pa pa ne pozabite name Javi se še kaj!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:05:46
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Romanca, je bilo verjetno še prezgodaj. Kako si kaj? Ali imate kaj boljše vreme kot mi? ura je bila 8.30 sem : delovno-v službi vreme:
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce sej vete, da sem nežna duša in ponavadi tko zlo tiha... ju viš... Čist sva si podobni
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:07:17
|
|
|
|
BrankaO.
|
Sam tole še odgovorim pa bežim!O škrtosti mi vse znano nč bat kar je res je res je pa res tudi da slovenci nasplošno znani po škrtosti žal .Tvoji fantje moje punce ja sam jaz bi bla huda tašča lp
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:07:41
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Romanca, je bilo verjetno še prezgodaj. Kako si kaj? Ali imate kaj boljše vreme kot mi? ura je bila 8.30 sem : delovno-v službi vreme: Ups, sem narobe gledala. Jaz sem pa doma, v bolniški. Vreme pa tudi pri nas .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:07:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce sej vete, da sem nežna duša in ponavadi tko zlo tiha... ju viš... Čist sva si podobni welkome to the club!!! kje je pa Njuška?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:08:38
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. Sam tole še odgovorim pa bežim!O škrtosti mi vse znano nč bat kar je res je res je pa res tudi da slovenci nasplošno znani po škrtosti žal .Tvoji fantje moje punce ja sam jaz bi bla huda tašča lp Branka ni blema, mojih je pet, tako da so vsega navajeni.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Uffaa vreme,dež,pa piha,pa še neki sanjajo,da bo ob nizkoležečih predelih oble morje poplavljalo.Sicer mene ne briga,ker sem čist drugje na vrhu hriba. Ampak vreme je vseeno za en
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
kje je pa Njuška A ni v službi?Drgač bi že rovarila tu gor:Saj ne bo dolgo ko se bo pojavial,ni se za bat.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:12:04
|
|
|
|
purple
|
Jo bo začelo cukat, bo takoj vedla kj jo obiramo.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kje je pa Njuška? Ne kliči hudiča. Še sam prerad pride.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:18:41
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej vzamem nazaj...da ne pride ta hudič ....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:20:12
|
|
|
|
purple
|
Kako nas bo popoldne klincala, se že kar bojim.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se že pripraljam na štart,da kidnem repenčila se bo,toja,na skrivaj bo pa vesela,da jo nismo pozabile Sam pokazala pa ne bo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 10:23:35
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce grem še mal delat... se javim kasnej... p.s. mam srečo, da mam pisalno mizo v pisarni čist nakonc...tko, da pravi čas lahk zaprem internet, ko gre kdo proti meni...
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?