Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. Jaz pa tle na novo pa se še malo lovim!Mi lahko kdo pove,če se lahko pridružim? Mi je zelooo dolgčas,saj verjetno veste kako je nam nosečnicam dolgčas!Čeprav imam že dve veliki punci pa vseen,saj jih že meče !Upam,da niste jezni,ker sem se kar vrinala! O dobrodošla!!!!!!!!!!!!Ti kar,sploh nismo jezne,prav nsprotno,vsaka je dobrodošla pri temu vsakdanjemu čveku.Lepo lepo,da si se odločila. Pa na Njuškalo se ne oziraj,če bo začela z Bejšte,zginte.Ne jemlji jo resno,ni tako huda,kot se hoče pokazat. Ne šlivi jo,pa bo. kako je,ko si noseč pa mislim,da se še spomnim Čeprav je že davno od tega.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:17:53
|
|
|
|
purple
|
BrankaO, dobrodošla.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:18:00
|
|
|
|
BrankaO.
|
Vidim,da vsi pobegnili grem pa še jaz,če pa komu dolgčas pa naj mi kaj piše imejte se radi in zelo lepo pa,pa
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje si pa videla,da smo pobegnile?tlele čakamo kot jastrebi na nadaljevanje čveka.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:21:11
|
|
|
|
purple
|
Branka ne uidi, saj smo tu.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:22:03
|
|
|
|
BrankaO.
|
Purple živjo!Oprosti se še lovim pa mislim,da bo šlo počasi.Mi lahko poveš od kod vse ste čenče na tej strani pa saj veš da vas vse mal spoznam seveda če lahko
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:22:46
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Jeeee!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:23:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Drage moje srčice - a vam odprem drugo temo? A boste potem šle tja?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Natašaaaaaaaaaaaa si se smirila? Branka,jaz sem iz Ankarana,da sem tu na RR-ju je kriva moja hči,ker me je naredila za babico.In ker sem smotana babica,ki se noče postarat sem se povezala s tem forumom in nakladam že tri leta. Nisem pa najstrejša uporabnica foruma,da bo jasno.(čeprav je vreme oblačno )
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:26:26
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. Purple živjo!Oprosti se še lovim pa mislim,da bo šlo počasi.Mi lahko poveš od kod vse ste čenče na tej strani pa saj veš da vas vse mal spoznam seveda če lahko Jaz sem iz Velenja. Midva sva oba z mojim možekom na RR, sva glasna , če verjameš. Včasih moraš biti malo potrpežljiva, da dočakaš pdgovor, včasih pa neboš folgala brat. Od kje si pa ti?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:27:16
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Drage moje srčice - a vam odprem drugo temo? A boste potem šle tja? Nam tu prav paše.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
oba z mojim možekom na RR Ajoj meni,kok sem za luno,res no,me je kar sram,ja ker je pa ta tvoj glasni mož? L_P sorry,ne vem no,tako domače se počutim na tej temi,sploh ni krega,če novo odpreš,bodo najprej navalile pol pa odšle,saj veš,da smo v majnšini tiste,ki rade redno čvekamo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:34:35
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 oba z mojim možekom na RR Ajoj meni,kok sem za luno,res no,me je kar sram,ja ker je pa ta tvoj glasni mož? L_P sorry,ne vem no,tako domače se počutim na tej temi,sploh ni krega,če novo odpreš,bodo najprej navalile pol pa odšle,saj veš,da smo v majnšini tiste,ki rade redno čvekamo. Daddy. Nisi edina, ki ta teden ugotavljaš, da spadava skupi. L_P je celo odprla temo z naslovom Purple in Daddy.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
L_P je celo odprla temo z naslovom Purple in Daddy. Ki jo pa jaz nisem odprla,boh ne vem kje sem bila,na oblakih najbrž Ja bravo,no,moj že ne bi,sicer,pravi,ker nima pojma o računalniških veščinah. Pa še tako mu grem jaz na živce,ko kolfam po tipkovnici.Kaj čmo leta ga že dajejo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:40:07
|
|
|
|
BrankaO.
|
Ja super saj tudi jaz bolj počasna,pol me pa še kdaj pa kdaj vrže ven pa se spet lovim in tako mine dan!Jaz drugače zaebana savinjčanka trenutno stanujoča v Grosuplju.Tudi sama sem glasna rada čvekam,šimfam(samo sebe) Drugače pa nič bat nisem zamerljiva se pa rada šalim.Babica????Upam,da jaz to še dolgo ne bom
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti kar upaj,pri otrocih se nikoli ne ve kdaj ti kakšno presenečenj pripravijo,pa leta tudi hitro bežijo.Jaz že čakam,kda se bodo spomnili za naseldnjega vnuka. Ali sin ali pa spet najstarejša hči.Tamlajša jih ima 18,pa niti ne pomisli. Sancho daj no opogumi se,pidruži se nam,kaj te je sram. Ne grizemo veš!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:45:15
|
|
|
|
purple
|
Savinjčanka, ojoj, upam da nisi škrta kot savinjčani. Neva, moj je veliko prej poznal RR, kot jaz. Tako da mi ga je on predstavil.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, moj je veliko prej poznal RR, kot jaz. Tako da mi ga je on predstavil. Evo,bravo jaz,to mi je pa mi je v spominu,da je Daddy res že davno prej tle gor strašil,preden se je purple pojavila O pol pa še nisem za odpad
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. Ja super saj tudi jaz bolj počasna,pol me pa še kdaj pa kdaj vrže ven pa se spet lovim in tako mine dan! Ko se prijaviš, daj kljukico noter Zapomni si me. Potem te ne bo ven metalo. Jaz drugače zaebana savinjčanka trenutno stanujoča v Grosuplju.Tudi sama sem glasna rada čvekam,šimfam(samo sebe) Drugače pa nič bat nisem zamerljiva se pa rada šalim. Upam, da res nisi zamerljiva. Tale RR je občasno bolan. Največkrat ob polnih lunah. Dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:49:14
|
|
|
|
purple
|
Nisi, nisi. Priznam pa, da sem zadnje čase jaz bolj intezivna, ga ne spustim za računalnik.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je Nataša imaš prav,ampak tale tema je še zdrava
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Nisi, nisi. Priznam pa, da sem zadnje čase jaz bolj intezivna, ga ne spustim za računalnik. Aha zato ga ni zaznat niti z radrajem Priznam ,pa,da midva še nisva kontaktirala v nobenem čveku.Bi si ga zapomnila,če bi,izgleda,da se ne udeležujem tem,ki se jih on.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:54:23
|
|
|
|
purple
|
Na čveku se pojavi samo tu pa tam, več je partnerskih odnosih. Prtebere pa vse kar čvekamo. Me včasih malo okrega, ker delam preveč slovničnih napak.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:55:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Nisi, nisi. Priznam pa, da sem zadnje čase jaz bolj intezivna, ga ne spustim za računalnik. prov maš moja sotašča... Branka dobrodošla!!!!
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?