|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikotem končate vi?
26.10.2007 9:14:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO.

Jaz pa tle na novo pa se še malo lovim!Mi lahko kdo pove,če se lahko pridružim?user posted image Mi je zelooo dolgčas,saj verjetno veste kako je nam nosečnicamuser posted image dolgčas!Čeprav imam že dve veliki punci pa vseen,saj jih že mečeuser posted image !Upam,da niste jezni,ker sem se kar vrinala!user posted image

O dobrodošla!!!!!!!!!!!!Ti kar,sploh nismo jezne,prav nsprotno,vsaka je dobrodošla pri temu vsakdanjemu čveku.Lepo lepo,da si se odločila.
Pa na Njuškalo se ne oziraj,če bo začela z Bejšte,zginte.Ne jemlji jo resno,ni tako huda,kot se hoče pokazat.user posted image user posted image Ne šlivi jo,pa bo.user posted image
kako je,ko si noseč pa mislim,da se še spomnimuser posted image Čeprav je že davno od tega.

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
26.10.2007 9:17:53   
purple
BrankaO, dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
26.10.2007 9:18:00   
BrankaO.
user posted image user posted image user posted image Vidim,da vsi pobegnili grem pa še jaz,če pa komu dolgčas pa naj mi kaj piše imejte se radi in zelo lepo

pa,pauser posted image user posted image

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
26.10.2007 9:19:12   
Anonimen
user posted image user posted image Kje si pa videla,da smo pobegnile?tlele čakamo kot jastrebi na nadaljevanje čveka.

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
26.10.2007 9:20:54   
Anonimen
 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
26.10.2007 9:21:11   
purple
Branka ne uidi, saj smo tu.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
26.10.2007 9:22:03   
BrankaO.
Purpleuser posted image živjo!Oprosti se še lovim pa mislim,da bo šlo počasi.Mi lahko poveš od kod vse ste čenče na tej strani user posted image pa saj veš da vas vse mal spoznam seveda če lahkouser posted image

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
26.10.2007 9:22:46   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

user posted image

Jeeee!user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
26.10.2007 9:23:52   
Strawberrie Cherrie
Drage moje srčice - a vam odprem drugo temo? A boste potem šle tja?

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
26.10.2007 9:26:25   
Anonimen
Natašaaaaaaaaaaaa si se smirila?user posted image

Branka,jaz sem iz Ankarana,da sem tu na RR-ju je kriva moja hči,ker me je naredila za babico.In ker sem smotana babica,ki se noče postaratuser posted image sem se
povezala s tem forumom in nakladam že tri leta.user posted image
Nisem pa najstrejša uporabnica foruma,da bo jasno.(čeprav je vreme oblačnouser posted image )

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
26.10.2007 9:26:26   
purple

Purpleuser posted image živjo!Oprosti se še lovim pa mislim,da bo šlo počasi.Mi lahko poveš od kod vse ste čenče na tej strani user posted image pa saj veš da vas vse mal spoznam seveda če lahkouser posted image

Jaz sem iz Velenja. Midva sva oba z mojim možekom na RR, sva glasnauser posted image , če verjameš.

Včasih moraš biti malo potrpežljiva, da dočakaš pdgovor, včasih pa neboš folgala brat.user posted image  Od kje si pa ti?

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
26.10.2007 9:27:16   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Drage moje srčice - a vam odprem drugo temo? A boste potem šle tja?

Nam tu prav paše.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
26.10.2007 9:28:55   
Anonimen
oba z mojim možekom na RR

Ajoj meni,kok sem za luno,res no,me je kar sram,ja ker je pa ta tvoj glasni mož?user posted image user posted image
L_P sorry,ne vem no,tako domače se počutim na tej temi,sploh ni krega,če novo odpreš,bodo najprej navalile pol pa odšle,saj veš,da smo v majnšini tiste,ki rade redno čvekamo.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
26.10.2007 9:34:35   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

oba z mojim možekom na RR

Ajoj meni,kok sem za luno,res no,me je kar sram,ja ker je pa ta tvoj glasni mož?user posted image user posted image
L_P sorry,ne vem no,tako domače se počutim na tej temi,sploh ni krega,če novo odpreš,bodo najprej navalile pol pa odšle,saj veš,da smo v majnšini tiste,ki rade redno čvekamo.

Daddy. Nisi edina, ki ta teden ugotavljaš, da spadava skupi.user posted image  L_P je celo odprla temo z naslovom Purple in Daddy.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
26.10.2007 9:39:27   
Anonimen
L_P je celo odprla temo z naslovom Purple in Daddy.user posted image

Ki jo pa jaz nisem odprla,boh ne vem kje sem bila,na oblakih najbržuser posted image
Ja bravo,no,moj že ne bi,sicer,pravi,ker nima pojma o računalniških veščinah.
Pa še tako mu grem jaz na živce,ko kolfam po tipkovnici.Kaj čmo leta ga že dajejouser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
26.10.2007 9:40:07   
BrankaO.
user posted image user posted image Ja super saj tudi jaz bolj počasna,pol me pa še kdaj pa kdaj vrže ven pa se spet lovim in tako mine dan!Jaz drugače zaebana savinjčankauser posted image trenutno stanujoča v Grosuplju.Tudi sama sem glasnauser posted image rada čvekam,šimfam(samo sebe)user posted image Drugače pa nič bat nisem zamerljiva se pa rada šalim.Babica????Upam,da jaz to še dolgo ne bomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
26.10.2007 9:43:53   
Anonimen
Ti kar upaj,pri otrocih se nikoli ne veuser posted image kdaj ti kakšno presenečenj pripravijo,pa leta tudi hitro bežijo.Jaz že čakam,kda se bodo spomnili za naseldnjega vnuka.
Ali sin ali pa spet najstarejša hči.Tamlajša jih ima 18,pa niti ne pomisli.user posted image

Sancho daj no opogumi se,pidruži se nam,kaj te je sram.
Ne grizemo veš!!!!

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
26.10.2007 9:45:15   
purple
Savinjčanka, ojoj, upam da nisi škrta kot savinjčani.user posted image

Neva, moj je veliko prej poznal RR, kot jaz. Tako da mi ga je on predstavil.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
26.10.2007 9:47:09   
Anonimen
Neva, moj je veliko prej poznal RR, kot jaz. Tako da mi ga je on predstavil.

Evo,bravo jaz,to mi je pa mi je v spominu,da je Daddy res že davno prej tle gor strašil,preden se je purple pojavilauser posted image user posted image user posted image O pol pa še nisem za odpaduser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
26.10.2007 9:48:32   
Anonimen

user posted image user posted image Ja super saj tudi jaz bolj počasna,pol me pa še kdaj pa kdaj vrže ven pa se spet lovim in tako mine dan!
Ko se prijaviš, daj kljukico noter Zapomni si me. Potem te ne bo ven metalo.

Jaz drugače zaebana savinjčankauser posted image trenutno stanujoča v Grosuplju.Tudi sama sem glasnauser posted image rada čvekam,šimfam(samo sebe)user posted image Drugače pa nič bat nisem zamerljiva se pa rada šalim.
Upam, da res nisi zamerljiva. Tale RR je občasno bolan. Največkrat ob polnih lunah.

Dobrodošla.

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
26.10.2007 9:49:14   
purple
Nisi, nisi. Priznam pa, da sem zadnje čase jaz bolj intezivna, ga ne spustim za računalnik.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
26.10.2007 9:49:56   
Anonimen
Res je Nataša imaš prav,ampak tale tema je še zdravauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
26.10.2007 9:51:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Nisi, nisi. Priznam pa, da sem zadnje čase jaz bolj intezivna, ga ne spustim za računalnik.user posted image

Aha zato ga ni zaznat niti z radrajemuser posted image Priznam ,pa,da midva še nisva kontaktirala v nobenem čveku.Bi si ga zapomnila,če bi,izgleda,da se ne udeležujem tem,ki se jih on.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
26.10.2007 9:54:23   
purple
Na čveku se pojavi samo tu pa tam, več je partnerskih odnosih. Prtebere pa vse kar čvekamo. Me včasih malo okrega, ker delam preveč slovničnih napak.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
26.10.2007 9:55:40   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: purple

prov maš moja sotašča...user posted image user posted image user posted image

Branka dobrodošla!!!!user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?