Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nekako tako sem pogledala in postalo mi je vroče, ko sem se zagledala na seznamu. Očitno sem preveč tu gor
.
. Si pozabila? 
), ampak upam, da tebe lunca ne mučijo ob nedeljah
.
dni lahko res samo gledam.
! Itak pa, da bo ena od teh dveh mačolepk (Se* ali Erin), še kakega gor prpopala..enga za tebe, pa enga za mene!
Sam tista ko bo to delala naj prosim napiše za kiro je kir... jst nisem zbirčna... sam da je dober po srcu
Tvoj, tvoj!
. ampakkkkkk nič ne verjamem, črtica je presvetla, moj pravi da se je verjetno obarval testni trak, tudi sama nisem prepričana... v glavnem, niti najmanj se še ne veselim, nič ne pričakujemo ob 9 ali kasneje greva po drug test da preskusiva, ta teden bomo še počakali, ker je test lahko lažno pozitiven... če se izkaže da sem noseča, pa prinorim sem gor in bom vpila od veselja. zdaj pa bom poskusila ostati na realnih tleh, tudi nineva je bla razočarana dva dni prej zaradi lažne črtice. lep dan punce, držite pesti...
al kaj čemo...bom pa zdaj namesto štorklje čakala na božička; upam da bo on kaj bolj ustrežljiv
sma pa bla včeraj pri kolegici ki je mela splav... potem pa sma šla še ven s sestričem in njegovo ženo, s katerima se ful zastopmo, pa družmo, pa nama povesta da sta noseča! 5 tednov. pa če to ni super novica
vse ki pa še čakate pa držim pesti.Pri nas spet nič in se selimo med november.Pa še z dragemo možu sva se malo spričkala tako da je ta teden bolj tihi teden jaz pa sem tak tip ki se zaradi tega zelo sekiram.Držite pesti.