Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vem, kako to zgleda.
Sem pred leti imela večkrat te težave. Od kar pa bolj zdravo jem, pa nč več.
.Da vam sporočim da sem v četrtek po dolgi zamudi dočakala M,v petek sva zjutraj bila že pri dr.reš, dal mi je MENOPUR DANES SEM SI DALA SAMA
Bil je zelo prijazen jaz z njim nimam nobenih težav samo malo me moti ta brzina a je to v navadi.Zastopim da nas je veliko ampak vse tako hitro poteka da nekaterih stvari niti ne moreš vprašati. NA prvi UZ sva naročena 1.11 2007 rada bi vas vprašala koliko uz približno imaš do punkcije,nekje sem zasledila da punce hodijo na Fernetiče kupovati nekatera zdravila kaj so to! PA Še to me zanima ali je možno po punkciji in transferj kje poležati ali takoj odideš to ni možno
pozno popoldan - bolj malo šibko, vendar je bila vmes sveža kri. In ravno to me je nasldenji dan vprašal Reš, ko sem prišla k njemu na 2. dan M, da začneva s kratkim postopkom.
Vsi normalni ljudje se crkljajo v posteljah al pa kaj bolj pametnega počnejo.
Mulc nč ne ve, da se je ura premaknila
Še vedno močno močno držim pesti.
. Na dva dni se jih moram prat.
.Hvala ti na informacijah,
za srečo!
vreme zunaj, pa še zraven vsega dete kuha pa kašlja pa toži, da ga vse boli, jooooooooooooj... bogi mali
nagnala v dežurno lekarno po sirup že ob 7 zjutraj. Upam, da mali ni fasal slučajno kake škrlatinke, ki razsaja v našem vrtcu, ker smo pol kuhani in pečeni vsi skupaj in v veliki kaši
in
M.L.B.K.!