Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:20:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
dej ga kr na balkon, sej bo sam prezimil
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:25:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: london_paris ti si itak amazonka Ja, to je seveda res...ne bom zanikala Kam pa je zginla Jokica Jerca? No , sej prav, če vsi zginejo s te teme..to pa res ne z decom sva se kregala kater avtosedež naročt...ker mamo enega premal..in smo ga za v tretji avto še naročila ker mam poln kufer tega prestavljanja....ker ponavadi morm jaz to počet.. ja L_P res sem bolj kot ne nežna duša...sam videti mi ni.... Njuška dej res kak pameten predlog.... Neva zakaj naj ne spreminjam...???
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:26:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Lahko si tudi Nežika ali pa Romančica.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:29:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Lahko si tudi Nežika ali pa Romančica. ja sam men ne bi to pasal...ker pri svoji višini in kilaži si tega ne upam privoščiti...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Calpol , ta pa ne bi nič pomagal. Če večjo količino za odrasle vzameš,pomaga vsaj za silo.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:30:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, potem pa si lahko Trojanski borovničev krof Zdej je moderno da si daš tak nick, veš.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:31:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Ok, potem pa si lahko Trojanski borovničev krof Zdej je moderno da si daš tak nick, veš. zdej si me pa v smeh spravla.... a kera kaj ve kaj je s paštetko????
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva zakaj naj ne spreminjam...??? Ker je že ven iz mode ma ne,dej sej sem že čist zmedena od teh silnih sprememb nikov.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kera kaj ve kaj je s paštetko???? Kaj ni prišlo do nekga spora tu na RR in se je izpisala?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:33:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kera kaj ve kaj je s paštetko???? Kaj ni prišlo do nekga spora tu na RR in se je izpisala? Pa kakega spora? Ker mene tut zanima? Ker jaz sem rada brala Paštetko
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:34:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
če si bolj vegi usmerjena si lahko Vegeta, če pa si bolj mesnata si pa lahko Safalada
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:36:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
zgleda, da morm res biti v eni obliki hrane.... bom pomoje si sam številko zamenjala..al pa si jo zbrisala... ja sej bom paštetko drugač poklicala, ker jo kr pogrešam tle gor....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
zgleda, da morm res biti v eni obliki hrane.... Ringlo,Patatina(krompirček), tale so sinpatična: Lenticchia(ena sorte žitarica) Broccoletto(kitajsko zelje,če se ne motim) Cipollotta8čebulica) Zucca(buča)
< Sporočilo je popravil neva6 -- 28.10.2007 10:59:25 >
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 11:23:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 zgleda, da morm res biti v eni obliki hrane.... Ringlo,Patatina(krompirček), tale so sinpatična: Lenticchia(ena sorte žitarica) Broccoletto(kitajsko zelje,če se ne motim) Cipollotta8čebulica) Zucca(buča) ta mi je ful všeč...sam kaj, ko se tud prijaviti ne bom znala več.... bom mogla met prov napisan na listku....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 11:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ta mi je ful všeč...sam kaj, ko se tud prijaviti ne bom znala več.... bom mogla met prov napisan na listku.... Meni je tudi simpatično.prebere pa se Lentikija,že skoz študiram al spada pod družino grah fižol torej stročnice ali žitarice.mah sej ni važno,Tak nadimek dajo tudi kakšnemu ki ima pegice na obrazu.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:15:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ej to je pa ful simpatično...bom prov razmislila ..... ker je res tko ful simpatičen....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:26:02
|
|
|
|
purple
|
Ej, sotašča, ne menjuj nika, ni fajn!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:45:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
ZGINTE
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:46:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ZGINTE nikol..
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:47:07
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ZGINTE A bi ti nehala nestrpnost širiti .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:48:18
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ZGINTE Sanjaj!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:54:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ZGINTE A bi ti nehala nestrpnost širiti . Ne, ne bi nehala.SPOKAJTEEEEEEEEEEE
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:55:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška hruška debeluška....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 12:55:34
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ZGINTE A bi ti nehala nestrpnost širiti . Ne, ne bi nehala.SPOKAJTEEEEEEEEEEE Kaj naj spokamo ?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 15:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa to ni resssss!!!!!!!!! Mrknem za en dopoldan in pol je taaaaaaaaaaaak fajt . Nč grem se učit
|
|
|
|
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)

oblačila (
18%)

plenice + vse za previjanje (
19%)

ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!