|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
28.10.2007 20:35:28   
Aja1
JaZ tudi gledam J&L pa mi niti ni tako zelo všeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
28.10.2007 20:36:31   
atanja
Aja men tud ni všeč....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
28.10.2007 20:42:18   
max81
a pol smo pa že tri k nam ni všečuser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
28.10.2007 21:11:15   
Aja1
Jaz sem res pričakovala boljšo oddajo. user posted image

Zdaj pa čakam mojga, da pride iz šihta, pol pa spat, ker grem jutro v službo user posted image . Neja ima pa sistematskega in bom šla med malico ven da jo peljem (moj noče it sam z njo k zdravniku, ker se vedno dere na vse grlo).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 679
28.10.2007 21:24:09   
Aja1
Nič se ne čveka user posted image . Grem spat.
Mirno noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.10.2007 8:38:52   
viv_
Zlata medalja user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.10.2007 9:30:24   
Zamima
srebrna user posted image , sicer pa ni čuda, ker je user posted image tečna kot 300 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.10.2007 11:10:27   
max81
jutro, no dober dan, zdejle mam minutko časa, se bo mala miš ravnokar zbudila, je šla že drugo rundo spat, ker je bila tudi naša tečna kt 300user posted image  user posted image , vstali smo mal čez sedem, spat je šla pa nazaj ob 9huser posted image ...no sej hvala bogu, vsaj ne bo zoprna, ker gremo zdejle k naši mamici na južno, pol pa na pokopališče svečke prižgat, ker jest nimam navade hodit 1.novembra in se gužvat tam okoluser posted image ...pol pa še do sestrce od mojga, če bodo mel kej časa in nujno do steklarja, mama viv a poznaš kšnega dobr s teklarja na gorenjskem, rabila bi kolk me bo pršla šipa namesto stenskih ploščic za  v kuhinjo
pol pa nazaj dam pospravljat, moj končno počasi zaključuje to user posted image  kurilnico, joj upam, da bo fertik do pikičinega rojstnega dneva, ker če ne bo pred bajto kt pri strojanovihuser posted image

no nč lepo se mejte, Aja1 upam, da ste dobro opravili pri P, sej nisem kej zamenjala a ne??
Pa hudiče kej že načvekejte, da bomo mele kej za prebratuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.10.2007 11:44:22   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: max81
Pa hudiče kej že načvekejte, da bomo mele kej za prebratuser posted image user posted image

Čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, .............

In preberi 100x!

Bo dovolj za brat? user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.10.2007 12:09:18   
Aja1
Dan.
Midve sva bili danes pri P. Neja je spet jokala 100 na uro. Vedno, ko pridemo do zdravnice, joka. user posted image  Vse lepo in prav, le teža naše češplje jo je malo presenetila, ker se ni dva meseca nič zredila. user posted image  Malo ji je vzela viroza, malo pa puzanje in aktivnost. Ima 75 cm in 9300g.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.10.2007 12:34:11   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, čvek, .............

In preberi 100x!

LP
Ž.

A si mal tečen dons al kaj?
Bogi mi, kaj nas čaka ko pride oči domov. (smajli, ki se drži za glavo in od strahu zavija z očmi)

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.10.2007 12:39:10   
urška76
Max ne našmu zamert, je slabe vole, k sem jest včeri poročni prstan zgubla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa zihr sem, da sem dam še prišla z njim, zdej je pa k da bi se v zemlo vdru. Pa k ga sploh ne jemljem dol, pa tud sam mi ni še nikol padu dol, edino mala mi ga z lahkoto sname. Pa predvčerajšnim smo tako eno dudlo založil, pa je še nismo našli. Je že rpov strašljiv kle pr nas. No dons k pride Žiga dam bova mal previjalno prestavla, pa še kaj, pa upam, da se bo našel, drgač mamo pa al miško, al pa duhca, ki zbira stvari. Srake zihr ni blo nobene v stanovanju.
Maldva pa zdejle drnjohata, no mala je mela že intermeco, pa je zaspala nazaj, jest bi pa tud najraj šla kar spat. Pa bom raj mal še kle gor pofirbcala, drgač bom še bolj smotana.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.10.2007 12:44:41   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

In preberi 100x!

LP
Ž.

A si mal tečen dons al kaj?
Bogi mi, kaj nas čaka ko pride oči domov. (smajli, ki se drži za glavo in od strahu zavija z očmi)

Tole je bil hec... user posted image
Če je pa hotela brat... jaz pa nisem imel časa, da bi kaj napisal... Bom naslednjič kakšen zakon skopiral semle... to bo zehanja... user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.10.2007 12:50:10   
urška76

[

LP
Ž.

Če je pa hotela brat... jaz pa nisem imel časa, da bi kaj napisal... Bom naslednjič kakšen zakon skopiral semle... to bo zehanja... user posted image

LP
Ž.

Kaj pa vem, tale rdeč znakec mi nekak ne paše k hecu user posted image  Sem še rahlo skeptična.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.10.2007 12:55:06   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

LP
Ž.

Kaj pa vem, tale rdeč znakec mi nekak ne paše k hecu user posted image  Sem še rahlo skeptična.

Eh, dej no... bomo vsaj enkrat orenk pospravli stanovanje... user posted image

Cmok!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.10.2007 13:02:16   
urška76

Eh, dej no... bomo vsaj enkrat orenk pospravli stanovanje... user posted image

Cmok!

Ej to pa res, pa upam, da ne bo vse pospravljanje zaman. K bi res rada prstan nazaj. Upam, da duhec tole bere in ga bo nekam tako nastavil, da ga bomo najdli. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.10.2007 13:15:56   
Zamima
dan,...

midve sva nazaj iz šetnje user posted image , sva bile v službi kjer je delal Zalin ati in so jo ful cartali user posted image . Zdaj je pa na poti domov zaspala,

jaz sem pa kupla 2x po dva modelčka za božične svečnike user posted image , včeraj sem pa magnetke delala user posted image .

Zdaj grem pa rezance skuhat, da bo žaba jedla juho, ko se zbudi user posted image .

pa poglejte kaj na naš forum nr. 2 user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.10.2007 14:42:43   
marella1
, mama viv a poznaš kšnega dobr s teklarja na gorenjskem, rabila bi kolk me bo pršla šipa namesto stenskih ploščic za  v kuhinjo

Max: čisto za informacijo, moja dva imata v kuhinji namesto ploščic (nad pultom in štedilnikom) granit (2 leti nazaj ju je prišel cca. 30.000 SIT), ful fajn pride, ker je iz enega kosa.

Aja: nas čaka cepljenje naslednji teden, upam da Neja ni preveč boga zaradi pikice

Zamima: Zala je fuuuul luštna mala deklica

Ema: super za rojstni dan in user posted image za Julijo

< Sporočilo je popravil marella1 -- 29.10.2007 14:43:06 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.10.2007 14:56:30   
majas
Samo na hitro... cel vikend spet nisem bila nič gor joj me ne user posted image
Mam sestrično na počitnicah pa nimam nič časa...

Pa generalno mi je danes uspelo nardit user posted image

Zdaj pa malo v mesto dokler je še sonček..

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.10.2007 14:58:19   
ircica
No, v vrtcu je bil spet jok strašan. Sva ga mislila prelisičit, da ga samo ata pelje noter, pa ni padel na foro.
Ko pa sem ga dvignila, je imel obraz ves v rdečih mozoljčkih. Do zdaj se je že malo umirilo, ampak zgleda grozno, kot kak fejst nesrečen nastnik. Ni od hrane, ker ne je tam nič. Jutri gremo k P, ker nimam blage veze, kaj bi bilo. Pa samo v vrtcu postane tak. 
No, pa se je že zbudil. 

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.10.2007 14:58:42   
Zamima
to cepljenje o katerem govorite. to je okol 1 leta? user posted image Pa kaj bote vse dale user posted image cepit?

Če sem iskrena sploh ne vem katero cepljenje je naslednje, moram pogledat v tisto knjigicouser posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 696
29.10.2007 16:06:12   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

to cepljenje o katerem govorite. to je okol 1 leta? user posted image Pa kaj bote vse dale user posted image cepit?

Mi imamo posvetovalnico 27. 11. in so nam rekli, da bo takrat cepljena.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.10.2007 16:57:57   
max81

In preberi 100x!

LP
Ž.

u mater sem rabla da sem vse prebrala, sm se kr namatralauser posted image user posted image user posted image

Urška, upam, da najdeš svoj prstan, če ne se bosta mogla pa kr še enkrat užentuser posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.10.2007 17:04:42   
max81
marella, a mata, pol pult in na steni vse isto v granitu???? joj sej ne vem kaj naj naredim,rada bi mela fototapeto in šipo čez, pa še mal drgač bi blo, me pa mal skrbi, ker pravjo, da so te šipe ful drage...da nam slučajn dala več za šipo kt pa za kuhnouser posted image

nč zdaj sva z mojim pokofetkala, obiske sva dala skozi, da mava za par dni miruser posted image , tamala je v postljci, jest grem pa še mal pospravt, pol pa naprej študirat, kaj bomo naredl z rojstnim dnevom...moj ne bil šel ven jest, ker bi blo lepš da smo doma...men se pa ne da prpravlat, pa pol pospravlat....prosim z idejami na plan...torto bom verjetn kr sama nardila, pa kšn peciv bom še spekla...pa kaj šeeeee??????

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.10.2007 17:35:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Aja: nas čaka cepljenje naslednji teden, upam da Neja ni preveč boga zaradi pikice

Ni bila cepljena, ker imamo cepljenje pod nadzorom 20.12., ampak je ne bom dala cepit, ker je full več minusov kot plusov + nasvet oktobrke altati.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.