Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 10:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ojla motovilčica. Tale dež me je pošteno zašil.Bi morala na grob staršev mal porihtata,populit plevel okoli,pa pobrisat ploščo.Pa ne bo nič,ker dežuje.Niti rož ne mislim,še dat in sveč,ker napovedujejo burjo in bi vse odneslo.Torej spet zadnji dan. Zdej sem se pa mogla prav smejat ko sem si predstavljala kako ikebane letijo po zraku Pr nas tega strahu sicer ne poznamo, se pa vsako leto sekirajo ženske če bo zmrzovalo al ne ponoči Tk da tudi pri nas nismo brez skrbi. jz pa sploh nimam občutka da je prvi november. pa da je že sploh november. Sem Stak in tajm
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 10:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa je res,veš.vaze,ki nios pričvrščene,rože,ikebane,sveče,prav vse razmeče burjača.Pokopališče je na vrhu hriba prav na udaru najmočnejših sunkov,pol pa prideš naslednji dan in tauhaš po celem pokopališču tvojo lastnino. Jaz pa na mojo veliko žalost točno vem kateri dnevi prihajajo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 10:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Pa je res,veš.vaze,ki nios pričvrščene,rože,ikebane,sveče,prav vse razmeče burjača.Pokopališče je na vrhu hriba prav na udaru najmočnejših sunkov,pol pa prideš naslednji dan in tauhaš po celem pokopališču tvojo lastnino. Jaz pa na mojo veliko žalost točno vem kateri dnevi prihajajo. Eh jaz sem pa kr slabe volje ko se zavem da bo kmal veseli december pa "družinski prazniki".... Najraj bi za cel mesec nekam pobegnila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 10:56:16
|
|
|
|
srki
|
O, ženske, dober dan. Če se kar vrnem na včeraj in na babice, saj je bila tudi nadaljevanka Superbabica, angleška, če se ne motim. Tisti čevlji so pa res za samomor delat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki O, ženske, dober dan. Če se kar vrnem na včeraj in na babice, saj je bila tudi nadaljevanka Superbabica, angleška, če se ne motim. Tisti čevlji so pa res za samomor delat. O čem ti to? Nič... grem delat naprej! Uživajte!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla srki,se mi zdi da ja,da je bila angleška,nisem pa sigurna,ker sem le dvakrat mimogrede videla odlomke,ko sem lahko RTV Ljubljana gledala. So pa tisti škornji res malo pretirani
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:13:25
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: srki O, ženske, dober dan. Če se kar vrnem na včeraj in na babice, saj je bila tudi nadaljevanka Superbabica, angleška, če se ne motim. Tisti čevlji so pa res za samomor delat. O čem ti to? Nič... grem delat naprej! Uživajte! Ah, ene par strani nazaj sem se vrnila, tam, kjer sem nehala debato, pa sem napisala še komentar. Saj tale moda se itak ponavlja, marsikaj uporabnega bi se najdlo na podstrešju, ne rabiš sploh veliko ojrov zapravit, je vse že doma.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Uboga motovilčica ni na tekočem in je raje ušla pa še melanholija bližnjega srečanja z sorodniki jo daje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:21:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ma dej spokajte že šcccccccccc
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ma dej spokajte že šcccccccccc Ne morem, sem kufre posodila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:29:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, prtljage imaš pa veliko na tej temi, to pa res Si pa od sosede kufre sposod...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:29:20
|
|
|
|
silvya
|
Pozdravljene! Kaj te daje njuškalo, a greš na šiht? Saj boš zadnja, ko se boš zvečer, ko bomo me že spale, javila .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:32:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
Odpeketaj Ja, grem na šiht, samo to še nekaj ur ne...poanta te teme pa ni, da sem zadnja samo zvečer..ampak skoz..da se neha tema, da je moja beseda zadnja...samo to ljudem kar ni jasno
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Malokrat je jasno zadnje čase,večkrat oblačno Ciao silvya
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:40:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, zdaj mi je jasno, zakaj je dež..ker je tako oblačno na določenih temah.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 11:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, zdaj mi je jasno, zakaj je dež..ker je tako oblačno na določenih temah. Ja,to pa po tvoji zaslugi,sm poglej se kok si zmerom našpičena
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:01:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce, da se vam na hitr javim, da ne boste pozabile name!!! Njuška me je ziher najbolj vesela.... in kaj dogaja??????
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
in kaj dogaja?????? Danes prav nič,en velik doooolgčass Vračam en na hitr pozdrav!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:08:41
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, zdaj mi je jasno, zakaj je dež..ker je tako oblačno na določenih temah. Ja,to pa po tvoji zaslugi,sm poglej se kok si zmerom našpičena Pa zginte že s teme, pa bom boljše volje, ker bom imela zadnjo besedo Romana: zgin
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:08:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz sem čist brez energije .... pa še v Ljubljano grem dons....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:09:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kok je moj tamav zoprn danes...jaooooo, grozen je...naj gre že v šolo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:09:35
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Romana: zgin no vej....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:10:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kok je moj tamav zoprn danes...jaooooo, grozen je...naj gre že v šolo bejž ti na šiht!!!!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 12:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kok je moj tamav zoprn danes...jaooooo, grozen je...naj gre že v šolo Čist po mami,bejš že no delat,da jih boš doma odrešila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 13:27:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
Grem delat, vi pa spat
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?