Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh sej sem vedela vse dobro zamudim Vino je ostalo :))). Pa Dalmatinec tudi :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa Dalmatinec tudi :) Mene zanima predvsem tole
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm... mislim da bom kmal spet iskala kakega Dalmatinca ja Vino pa bom prišparala za tiste cajte ko ne bom mogla spat... vinček je najboljše uspavalno sredstvo zame.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:44:09
|
|
|
|
solatja
|
Mič, pa sta za kej? vino in Dalmatinec
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene zanima predvsem tole A še zmer :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič, pa sta za kej? vino in Dalmatinec BK :)))))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:47:32
|
|
|
|
solatja
|
ne vem, če so Dalmatinci kaj podobni našim Primorcem, ker moj mož je solidna roba. ko se znuca, je je teba mal poflikat pa sprašit, pol je pa spet ok
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav sem dans zbrala na kup vse svoje jajčnike in rekla unmu, če se lahk dobiva, ni ravno za računat na pozitiven izzid, ergo....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Rekla si? :)))))))) Bravo!!! in.....?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
se dobimo, ko bom hotla ...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A je katera že slišala za primer da bi bil tip ljubosumen, ker se njegovi straši prijazno pogovarjajo z njegovo punco?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ja...mal no ne orenk
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:52:32
|
|
|
|
solatja
|
., bravo!! matovilčica: hm, ne? kaj pa je vzrok za ljubosumje? ker sam prijazen pogovor ne more bit
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja ., bravo!! matovilčica: hm, ne? kaj pa je vzrok za ljubosumje? ker sam prijazen pogovor ne more bit razlog za ljubosumje? NO dejstvo je da starša na trenutke res pretiravta s pozornostjo in pohvalami. Ampak tako se obnašata tud do njega. Z njegovo punco pa se normalno menita o vsakdanjih stvareh. Ni razloga za ljubosumje... po moje.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
se dobimo, ko bom hotla ... In.....? Zakaj ne rajš smajli?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec... ja in? si rekla, da hočeš kar takoj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bom po strokovcu provala nahecat za it na školjke...da nau lih u službi...k to mi že preseda, da bo spet debata v pisarni, zmer to nardi, al se me zuni pisarne boji al kaj...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
al se me zuni pisarne boji al kaj... Mogoče tud :). Dej umaken ta prst :)). KAj bolj na izi daj, nekaj lušnega
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
NE! Pol se me ne bojo bale
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR al se me zuni pisarne boji al kaj... Mogoče tud :). Dej umaken ta prst :)). KAj bolj na izi daj, nekaj lušnega Veretn je pisarna "domač teren" in ima vse pod nadzorom.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:01:41
|
|
|
|
solatja
|
MAT: a da majo njegovo punco raje kot njega, ga skrbi? ne, še nisem slišala. mi je pa čudno. precej. P: oh, kolegi te lahko vedno iz dreka vlečejo, če si pa sam, te pa nobeden ne more MIČ: kaj pa naj tebi rečem?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
NE! Pol se me ne bojo bale A to je bolj važno od tistega v pisarni :)? hmmm...tebi mogoče res, bom raje tih.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja MAT: a da majo njegovo punco raje kot njega, ga skrbi? ne, še nisem slišala. mi je pa čudno. precej. ja.. tudi meni... aja on je edinec drugače...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
MIČ: kaj pa naj tebi rečem? BK bo čist v redu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:05:02
|
|
|
|
solatja
|
a to se kdo boji Pikec tukaj RR? men je čist simpatična in mi še sploh ni potegnilo, da bi bil tale prst kej za vzpostavljanje avtoritete. ker če ga rabiš, pol je že vprašljiva
|
|
Kje ste si "spletli gnezdo"?frufruna svojem (
45%)

pri svojih starših (
20%)

pri njegovih starših (
26%)

podnajemnik (
10%)
Število vseh glasov: 358Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!