Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:06:47
|
|
|
|
solatja
|
ja, matovilčica, to je pa precej v dreku samozavest, če lahko tako rečem. al pa kaka nezdrava navezanost. nič kaj dobre reference za moj okus.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
po pravic povedano ne najdem une moje mačke, ker če ne bi že mela tisto gor...sam ne vem kje naj jo najden, ker je bla ena fotka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
No solatja ta tip je drugače ful samozavesten... že kar preveč. Ego ma ful nabildan. IZVIRNO SPOROČILO: solatja ja, matovilčica, to je pa precej v dreku samozavest, če lahko tako rečem. al pa kaka nezdrava navezanost. nič kaj dobre reference za moj okus.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej raj enga metuljčka :)) Čaki mal
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:14:18
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica No solatja ta tip je drugače ful samozavesten... že kar preveč. Ego ma ful nabildan. IZVIRNO SPOROČILO: solatja ja, matovilčica, to je pa precej v dreku samozavest, če lahko tako rečem. al pa kaka nezdrava navezanost. nič kaj dobre reference za moj okus. al pa se samo dela, da ga ima? ker nekje ga nima. pa mislim, da je bolj možno, da si pred starši bolj naraven kot v družbi. ali pa ne. ampak nekaj tu ne klapa. verjetno si pri starših bilda ta ego, ki je v resnici bolj šibek in se čuti ogroženega od svoje punce, ker ona "prevzema" njegovo pozornost, njegove injekcije samozavesti.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz grem spat! Sama! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
nekoč sem mela sebe v karate izvedbi ...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 0:17:35
|
|
|
|
solatja
|
jaz tudi. upam, da ne sama
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:11:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Vsaj zjutraj sm prva
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:19:10
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz že od pol sedem čekiram pa je vse mrtvo. Tak da sem jaz prva. Pralni stroj že veselo dela, kvas za kruh vzhaja, liter kave že popite. V glavnem, polna delovnega elana grem v nov dan. Pa še sončeka mamo.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:20:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, mi tut Mene tudi čakajo oblačila za obesit, ampak jaz čakam, da se megla povsem razkadi. Kam sta šla z dragim za RD v hribe?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:22:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Kope. In bilo je sanjsko. Spet sem se zaljubila.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro tudi od mene. Komaj sem prilezla čez 5 strani, ki so jih naklofale samo tri uporabnice. Kot, da bi se še trojčka. Oz. grupni ZS. Samo še Njuška je manjkala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:27:37
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Samo še Njuška je manjkala. Ne kliči varaga, ker ta sam pride. Sicer pa DOBRO JUTRO. In mimogrede. Kako kaj kile?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:27:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kope. In bilo je sanjsko. Spet sem se zaljubila. In nisi povedala in prišla na kavico
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In mimogrede. Kako kaj kile? Hja, javi se na naši temi, pa boš videla. Motivacijske hlače so mi ok. Zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:30:11
|
|
|
|
tanikaa
|
A ti si bivša L_p Kaj vse človek zamudi. Sem pomislila nate, tudi ko sva bila v tušu, na sprehodu v Sl. Gradcu. Ampak nisem mela tvoje številke, poleg tega pa sva se šla medene tedne Za popiz**** osladno je bilo. Se bova pa ziher vrnila, ker sem se direkt zaljubila v to mesto in hribe. In takrat obljubim, kavica pade.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:31:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, naj ti bo, ker si imela medene tedne no2. Zdej je gor na kopah pol metra snega
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:31:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In mimogrede. Kako kaj kile? Hja, javi se na naši temi, pa boš videla. Motivacijske hlače so mi ok. Zaenkrat. Sram me je. Nisem nič zgubila, ker mamo cel čas neke fešte, pa komaj shajam. V soboto smo bili na rojstnem dnevu do osmih zjutraj. In kak naj človek žura brez hrane
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:32:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Bajdovej, v kterih bungalovih sta pa bla? Na Pungartu ali na Partizanki?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:32:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ok, naj ti bo, ker si imela medene tedne no2. Zdej je gor na kopah pol metra snega Neeeee, niso bili no2. No1. In glede na to, da nekaj začnem popuščat glede poroke, se moram pripravit na resnične medene tedne.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:33:05
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Bajdovej, v kterih bungalovih sta pa bla? Na Pungartu ali na Partizanki? Pungart.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In kak naj človek žura brez hrane Včeraj je sodelavka praznovala r.d. Jaz edina nisem jedla torte.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 8:35:08
|
|
|
|
tanikaa
|
Torta me ne gane. Saj veš, da vse kar je sladko sovražim. Me pa ganejo tisti zrezki in priloge. In jutri bomo zopet skupaj. Zato zdaj pečem kruh, nabavila sem zaseko in ocvirke in šunko. In spekla bom še belokranjsko pogačo. Ja, tak zgleda moje hujšanje.
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?