Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:00:24
|
|
|
|
purple
|
Zagledaš majhno muco, ki si želi v tvoje naročje.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:00:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple No, nekaj grozljivega zate. Greš zvečer po pokopališču, gledaš svečke, zaljubljeno pogledaš svojega dragega.............kar naenkrat pa te nekaj zagrabi za nogo. Zgledaš....... Duha...mogoče, zombija..ja potem bi mi bilo jasno, zakaj smrdi,kot da bi kdo umrl, ko prdne
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:01:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, nisi zadnja, naj vedo, da nisi zadnja, takšna si kot drug vsi... ajajaj... Ne, ne, nisi zadnja, naj vedo, da nisi zadnja, takšna si kot drug vsi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:36:58
|
|
|
|
purple
|
A veš, če nas nebi bilo na temi, bi bila pa Njuši žalostna, saj nebi imela koga preganjat.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuši... danes si pa nekam tiho....a čaraš? Jz bom samo sebe začarala... že 3 ure en stavek pišem, pa ga ne morem dokončat. začetek mi je pa ful všeč.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
uffffff držte pesti... da me ne bi dans tajmautal ta net trapast... drgač sem pa dans obdelala 2 fascikla
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR uffffff držte pesti... da me ne bi dans tajmautal ta net trapast... drgač sem pa dans obdelala 2 fascikla Bravo Pikec... a mi odstopiš kaj delodiša?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:44:18
|
|
|
|
purple
|
Vidim, da ste pridne. Jaz pa veselo srfam po netu, saj moj dragi že spi. Je prišel ful zmatran iz službe.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR držte pesti... Držim.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Solat prid k meni... net ne dela, TV ma ubitačn program...vse DVDje sem že žnjkrat vidla, desca ni-ni...kaj čem pol druzga delat k se učit, a?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejte mi pomagat se spomnit ene besede.... kako se reče človeku, ki stremi za visokimi cilji, si želi veliko dosečt v življenju? pa ne stremuški. To je slabšalno... tist kar iščem je bolj pozitivno naravnano Razmišljam že 3 ure pa se ne spomnim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:50:41
|
|
|
|
purple
|
Net sem ti jaz začarala, drugo pa čarovnice....sam da se učiš.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Solat prid k meni... net ne dela, TV ma ubitačn program...vse DVDje sem že žnjkrat vidla, desca ni-ni...kaj čem pol druzga delat k se učit, a? Em... gut pojnt... sam jz bi na tvojem mestu ziher našla kej boljšga od učenja... naprimer pisanje člankov al pa branje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:51:22
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Dejte mi pomagat se spomnit ene besede.... kako se reče človeku, ki stremi za visokimi cilji, si želi veliko dosečt v življenju? pa ne stremuški. To je slabšalno... tist kar iščem je bolj pozitivno naravnano Razmišljam že 3 ure pa se ne spomnim Ambicioznost?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Dejte mi pomagat se spomnit ene besede.... kako se reče človeku, ki stremi za visokimi cilji, si želi veliko dosečt v življenju? pa ne stremuški. To je slabšalno... tist kar iščem je bolj pozitivno naravnano Razmišljam že 3 ure pa se ne spomnim Ambicioznost? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dolžnasem ti eno fuuul dobro torto ... ampak res. Hvalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:53:22
|
|
|
|
Udb
|
Joj, solatka, kako mi je to znano! Da ne najdeš besede ... jaz mam vedno probleme s kakšno bolj običajno, npr. gajba.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:54:37
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Dejte mi pomagat se spomnit ene besede.... kako se reče človeku, ki stremi za visokimi cilji, si želi veliko dosečt v življenju? pa ne stremuški. To je slabšalno... tist kar iščem je bolj pozitivno naravnano Razmišljam že 3 ure pa se ne spomnim Ambicioznost? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dolžnasem ti eno fuuul dobro torto ... ampak res. Hvalaaaaaa Komi čakammmmmm!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, punce... Grem jaz v kopalnico, pol pa k mojemu pogledat, če bi midva danes kaj z njegovo čarobno palčko čarala. Nočko vsem...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Joj, solatka, kako mi je to znano! Da ne najdeš besede ... jaz mam vedno probleme s kakšno bolj običajno, npr. gajba. Jaz pa slovim po tem da vedno najdem besede ki jih iščejo drugi. neki časa je blo celo tk da ko je brat kaj pripovedoval sem jaz kar avtomatsko dokončevala njegove stavke, ker sem takoj vedela ka hoče povedat, pa ni vedel kako naj pove. Je mamo že skrbelo, da berem njegove misli Ampak danes ko bi pa morala napisat tole besedilo mi je pa zaštekalo. Ampak res totalni blekaut.Kot da nisem pismena.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ambicioznost? No men so to že očitali kot negativno lastnost... BTW sploh pa nisem ambiciozna, ne kje pa ....res ne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:57:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Nič, punce... Grem jaz v kopalnico, pol pa k mojemu pogledat, če bi midva danes kaj z njegovo čarobno palčko čarala. Nočko vsem... Začaraj, da samo še jaz ostanem na tej temi.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 20:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh ti pa res ne Meni je pa ambicioznost do neke mere ful pozitivna lastnost. jaz bi je mela mal več.... če zna katera čarat..... Pa če bo že čarala bi še za pogum prosila IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ambicioznost? No men so to že očitali kot negativno lastnost... BTW sploh pa nisem ambiciozna, ne kje pa ....res ne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 21:00:16
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ambicioznost? No men so to že očitali kot negativno lastnost... BTW sploh pa nisem ambiciozna, ne kje pa ....res ne. Ne, ne, ti že ne. Njuši, lepe sanje!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.10.2007 21:00:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?