Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Noč čarovnic je že minila!!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:09:48
|
|
|
|
purple
|
O punce, ne se pustit pregnat.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:14:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Neva si pa dolgo s shoda hodila.... jaz sem bila prej doma, ker mi je metla crknila.... sem te že prov pogrešala...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:19:33
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Neva si pa dolgo s shoda hodila.... jaz sem bila prej doma, ker mi je metla crknila.... sem te že prov pogrešala... A tako, mene pa nič?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana sevad je bila dolga pot,če so se pa hudiči zmenili za sejo,čist na drugem koncu Ah jaz mam pa turbo metlo. Purpel,ne boj se,na damo se!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:23:42
|
|
|
|
purple
|
To pa tako ali tako. Samo kmalu bo 200, kaj pa potem?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Super,super,se bomo potrudiel,da bo čim prej. Zdele,pa bomo kmalu za mizo sedli,pol pa pogledat,na pokopališče,kaj je ponoči burja razdejala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:33:12
|
|
|
|
purple
|
Jaz pa cel dan doma, fantje vzunaj stražijo, da nam celega parkirišča ne zaparkirajo, moj v službi.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes pa same napake pri piasnju delam: kako to,pazijo na parkirišče A ste v bloku?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:38:31
|
|
|
|
purple
|
V hiši zraven pokopališča. Prvo leto, ko smo se preselili, nismo vedeli, da ljudje brez zadrškov zaparkirajo tudi glavni vhod, z vozičkom nisem mogla niti pod razno po dvorišču.... Zdaj pa fantje spustijo na dvorišče samo naše sorodnike in znance, druge pa ne.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:46:19
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Zdaj pa fantje spustijo na dvorišče samo naše sorodnike in znance, druge pa ne. Pa pazijo, da se kaka "konkurenca" ne plazi preblizu bajte, ko je purple "slamnata vdova"
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No zdej vemo, zakaj ma daddy tolk fantov...bodigardi
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:48:59
|
|
|
|
purple
|
A se bojiš za mene, kaj?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha,zdaj vem,ja no,saj na srečo ne ostanejo dolgo parkirani. Ciao novodošle
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 13:55:58
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No zdej vemo, zakaj ma daddy tolk fantov...bodigardi Jaz sem si šele danes pršla gor!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:01:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 da ti zbije tisto hudobijo ven.... Misija nemogoče.Sem izgubljen primer.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolje pozno kot nikoli....pravi naša nona.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:04:05
|
|
|
|
purple
|
Ja, ja pikec, maš prav.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ma none so ponavadi studenc modrosti, al pa vodnjak...ma ka pa vem.... Ne smem pozabit it zvečer na žegen gledat lučke...men je to tolkkk romantičnooo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:10:09
|
|
|
|
purple
|
Vidiš, tu mam pa srečo, samo na rob dvorišča stopim, pa vidim vse lučke. Ja, to je res lep pogled.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to je res lep pogled. Razen ko so pogrebi ...Pa za vse svete maš modno revijo pelič kar pod oknom
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:17:06
|
|
|
|
purple
|
Ej, to mi je pa nekaj najbolj groznega. že ko sem bila manjša, sem poslušala samo to, una ma pa tak plašč, pa glej kak klobuk ma, pa.... Res se mi včasih zdi, da je vse to bolj modna revija kot kaj drugega. Jaz grem svečke prižgat zvečer, ko je tema.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:22:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa ne hodim sploh - no ne več. Ker se zmeri dobi kdo k začne: ja a si pa še kar sama. Ja kako pa to. Pa sej zdej bi si pa lahk že koga dobila. Ja sej pa niso vsi isti. Ja kaj pa čakaš. Urca teče...Nis vsako leto mlajša... Da te srat, ti rečem. Pol se pa raje izognem .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:25:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Neva si pa dolgo s shoda hodila.... jaz sem bila prej doma, ker mi je metla crknila.... sem te že prov pogrešala... A tako, mene pa nič? za tebe sem vedela, kdaj si šla s shoda, ker si za mano letela.... sam za Nevo me je začelo skrbeti....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 14:29:34
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jst pa ne hodim sploh - no ne več. Ker se zmeri dobi kdo k začne: ja a si pa še kar sama. Ja kako pa to. Pa sej zdej bi si pa lahk že koga dobila. Ja sej pa niso vsi isti. Ja kaj pa čakaš. Urca teče...Nis vsako leto mlajša... Da te srat, ti rečem. Pol se pa raje izognem . Ja, taka vprašanja so . Veš kaj jaz pravim. Jaz celo leto hodim na pokopališče, zato pa mi ni treba biti ravno tisti dan tam.
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?