Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Helou... It iz aj....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja malo domačega, malo modernega...take za fešte..pa zaželjenje so kake igrice..... Bom vprašala kolk je dal za ansambel ki jima je igral na poroki pred 14 dnevi. So bli kar fajni.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Unadva k sta na moji špilala sta bla prou fejst, pa sta 50 jurjev računala. Sta bla pa do konca oz. skor do konca. Do 3 pa pol zjutri.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak sam do zgoraj brez.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
O Hoti... a lahk pridem poslušat? Aja ekhm... to moram Rom,ano vprašat Romana jz ti pa lahk kak solzavi (al pa smejalni) govor napišem. SEj ne bom draga sam 40 eur
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Dost korajže imaš, da si upaš težit na tej temi..glede na to, da živiva v istem kraju in te pojem za malico
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:20:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz bi ti pa samo zato, da se pojavim krepko zaračunala Sem pač visokost
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:20:41
|
|
|
|
purple
|
Romana, a ansambel iščeš? Poznam enega, sam igrajo samo rock, tako da niso za poroke.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica O Hoti... a lahk pridem poslušat? Mene al mojega, ko se bo slaču? Al Romano, ko bo šuškavce štela?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:21:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana, a ansambel iščeš? Poznam enega, sam igrajo samo rock, tako da niso za poroke. Sej rock je (poleg heavy metala) itak edina dobra glasba..tako, da , če bi bila Romana pametna, bi kar tvojga ponucala... ČE bi bila pametna...ČE....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobr večer
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:22:52
|
|
|
|
purple
|
Pa še cenejši so. Samo imajo pa redne spremljevalke- trio fantastikus.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sam če ga od puprplce ponuca lahk dobi za ceno 1 kar 6 njih, ker ma še rock naraščaj.... ....posebna ponudba če naročite v naslednjih 10 minutah lahko za ceno one man benda dobite neverjetnih 6 članov in to kar celo rock zasedbo THE PURPELs'...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Dobr večer Čjr.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
čer Neva!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:27:28
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Dobr večer Ehe....lahko noč...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:27:56
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat. prodano, sam pod pogojem, da je striptiz do konca....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ehe....lahko noč... Greš že spat? No, pa lahko noč, viljamovka!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:29:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kaj pa vam bo na poroki striptiz? En najbolj bednih običajev, kar jih je...kaj , če ti striptizer prdne pod nos, kaj, če smrdi..kaj, če ima majhnega...jaooo, jaz se nebi spuščala v tak riziko!!!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A veste kako idejo sem zdej dobila za praznovanje starega in pričakanje novega leta? Fenomenalno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:29:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ja sam če ga od puprplce ponuca lahk dobi za ceno 1 kar 6 njih, ker ma še rock naraščaj.... ....posebna ponudba če naročite v naslednjih 10 minutah lahko za ceno one man benda dobite neverjetnih 6 članov in to kar celo rock zasedbo THE PURPELs'... ....kako dobro se sliši..... Čer Neva
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat. prodano, sam pod pogojem, da je striptiz do konca.... Do zgoraj brez.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:30:16
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Br večer še od mene! In...o čem teče beseda?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:30:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ehe....lahko noč... Greš že spat? No, pa lahko noč, viljamovka! Ne, vi vsi greste..jaz bom sama tukaj
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?