Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:55:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Bi hotela,kajne,pa ne ne bo ti uspelo nas stran spravit. Se pa trudim..to nekaj šteje menda
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:55:46
|
|
|
|
purple
|
Pikecccccc, opis randija prosim.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:56:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 myspace.com/atlantid IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana samo zate: myspace.com/atlantid men nič ne najde.... amaterka... jaz jih že veselo poslušam..evo ti dam jaz link..BLONDIIIIIIIII TUKAJ
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dež bo!!Preveč nas je nakupu,vse vprek regljamo,da je kot v mlaki,rega rega kvaka kvak
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Pikecccccc, opis randija prosim. Veni, vidi, vici
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:57:24
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 myspace.com/atlantid IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana samo zate: myspace.com/atlantid men nič ne najde.... Veš kaj, bom jutri mojga vprašala, kaj je narobe, pa ti bo on poslal če sem slučajno kaj narobe napisala.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 myspace.com/atlantid IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana samo zate: myspace.com/atlantid men nič ne najde.... amaterka... jaz jih že veselo poslušam..evo ti dam jaz link..BLONDIIIIIIIII TUKAJ Prpl je pozabla spredi dat www
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Pikecccccc, opis randija prosim. A si ti ratala kot Njuškalo-mazohistka,ala kaj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR mam bedofobijo....tko da ne grem še....spat namreč.... Purple tvoj mož je bil na zmenku tak kot vedno....đentelmen... Ti zelenjava pa sam matlo zakrbljaj pa prlet-pa na avione pazi Brnik je blizu Že krblam, sam čakam na pravi veter. Na vodi čutim da ga bo prinesel MIklavž Tk da bot parajt
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Prpl je pozabla spredi dat www Ej zdej pa res verjamem v bolndinke
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:58:53
|
|
|
|
purple
|
Hvala, Njuši.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:59:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Prpl je pozabla spredi dat www Ej zdej pa res verjamem v bolndinke zdej si pa žleht....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:00:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Hvala, Njuši. No, v zahvalo vsi spokajte s teme
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:00:15
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: purple Pikecccccc, opis randija prosim. A si ti ratala kot Njuškalo-mazohistka,ala kaj Ne, no. Sam res sta bla zadnjič na randiju, pa še jaz sem ga mogla spomnit, saj je pozabu.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:00:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
purple zdej mi pa povej katera skupina je to za ena????ker mi ni nč jasn...najbolj,da grem spat...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:01:01
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Prpl je pozabla spredi dat www Ej zdej pa res verjamem v bolndinke zdej si pa žleht.... Nisem blond, a si ti Romana?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ufffffff to je pa muska...sam kje je videospot....ti purple bi lahk vedla, če se giblješ v ožjih krogih....grupie pa to
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:01:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Prpl je pozabla spredi dat www Ej zdej pa res verjamem v bolndinke zdej si pa žleht.... Nisem blond, a si ti Romana? jaaaaaaaaaaaa....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:01:59
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 purple zdej mi pa povej katera skupina je to za ena????ker mi ni nč jasn...najbolj,da grem spat... Atlantid@- glavni pevec- tisti blondinec je daddy.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:02:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 najbolj,da grem spat... Pohit da si nauš premislila.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej si pa žleht zakaj pa?verjamem v nas blondinke!A se to bolš sliši
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:03:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 purple zdej mi pa povej katera skupina je to za ena????ker mi ni nč jasn...najbolj,da grem spat... Atlantid@- glavni pevec- tisti blondinec je daddy. wowwwww... Danaja bo mela tolk znanega tasta.....???? pol se lahk mi kej zmenmo za kak skonto....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:03:19
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ufffffff to je pa muska...sam kje je videospot....ti purple bi lahk vedla, če se giblješ v ožjih krogih....grupie pa to So posnetki iz koncerta, sučejo pa se štiri daddyove skladbe.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:03:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 zdej si pa žleht zakaj pa?verjamem v nas blondinke!A se to bolš sliši ja sej se ne damo kr tko.... bomo večne....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: purple Pikecccccc, opis randija prosim. A si ti ratala kot Njuškalo-mazohistka,ala kaj Ne, no. Sam res sta bla zadnjič na randiju, pa še jaz sem ga mogla spomnit, saj je pozabu. Ja sam na koncu je bila purpl povabljena v krog posvečenih
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?