Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 14:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Taula kaj je narobe!???????!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 14:54:00
|
|
|
|
purple
|
Tu smo! Taula, barve obstajao. Jaz sem se že zdavnaj nehala sikirat, sem pa čisto siva.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 14:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Taula, barve obstajao. Jaz sem se že zdavnaj nehala sikirat, sem pa čisto siva. To je že res.da so barve v štacuni,ampak jaz se ne bom nikoli sprijaznila,z sivimi lasmi,NIKOLI!!!! Pač deno,oba moja starša,sta bila zgodaj siva,jaz tudi,zdej z leti pa obupno,in,zadnjič ko nisem mogla takoj do barve,je bil narastek obupen gnjusen. Zato se v sbvetlo barvam,da s čim kasenje in čim majn pozna.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 15:39:08
|
|
|
|
purple
|
Jaz sem naravna rjavolaska, barvam pa se s črno. Tudi jaz sem bila od začetka slabe volje zaradi sivih las, zdaj pa ne več.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 16:41:14
|
|
|
|
Njuškalo
|
Gina, Mič in Dalin....grrrrrrrrrrrr kva si upate...včeraj bi bila pa jaz res lahko zadnja...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 16:46:28
|
|
|
|
tanikaa
|
Visokost, šat te fak ap.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 16:50:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Visokost, šat te fak ap. No, vsaj nazivaš me tako, kot je treba...drugo ti bom zato spregledala
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 16:50:50
|
|
|
|
tanikaa
|
Si že kdaj slišala za cinizem?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 16:56:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sem...samo vem, da ga ti pri meni ne bi nikoli uporabljala...ker me iskreno spoštuješ, obožuješ..in me zato tako nazivaš
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 16:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Helou. A še ni konec? A danes bo spet 20 novih strani natipkanih?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 16:59:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo , da ga ti pri meni ne bi nikoli uporabljala...ker me iskreno spoštuješ, obožuješ..in me zato tako nazivaš In potem svizec....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:00:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Helou. A še ni konec? A danes bo spet 20 novih strani natipkanih? Ne, bo..zdajle bomo končali...Nataša in Tanikaa tihoooo
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:05:15
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Helou. A še ni konec? A danes bo spet 20 novih strani natipkanih? Ne, bo..zdajle bomo končali...Nataša in Tanikaa tihoooo In potem svizec še enkrat ...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:06:54
|
|
|
|
Njuškalo
|
Nekam pogumna si danes...meni se zdi, da ste nekatere še pod vplivom noči čarovnic...ampak metle so polomljenje, lučke v bučkah so ugasnile...konec je...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:08:09
|
|
|
|
tanikaa
|
Očitno si bila na tem shodu, ko veš o tem toliko napisat. Jaz si sploh ne predstavljam, kak ta shod zgleda.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:10:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kao ja...pa ta glavna čarovnica tam si bila... mogoče si bila v transu , pa se ne spomneš
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:13:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kao ja...pa ta glavna čarovnica tam si bila... mogoče si bila v transu , pa se ne spomneš Ja, in potem svizec že tretjič zavije .....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:17:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ne vem, če je s tabo vse v redu..ker a veš, mi je prav žal, da ti moram jaz povedat...ampak tale svizec v bistvu ne zavija čokolade...to je samo v reklami..v resnici svizci tega ne delajo...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:22:07
|
|
|
|
purple
|
Zdravo!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:23:37
|
|
|
|
Njuškalo
|
Daj., Purple..obupaj že končno nad mano in to temo!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:23:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Not over jet?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:24:42
|
|
|
|
purple
|
Nikoliiiiiiiiiiiii, draga moja.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:26:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Not over jet? Ma kje pa..skoz več jih je...kako naj končamo to temo, če pa folk kar prihaja?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se spet pesmice piše.....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 17:26:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Nikoliiiiiiiiiiiii, draga moja.
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?