Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zmeri bolj boli uho, zob in grlo. Vse na eni strani. Danes sem bila pri zdravniku in sem dobila antibiotike. Zdaj pa čakam osmo uro, ker jih moram jesti na 12 ur. Mene pa boliiiii.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A zdaj pa samo še v verzih Čer :)))))))))))))))) A ti prevedemo?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:33:31
|
|
|
|
tanikaa
|
A mi, ki ne znamo pesnit lahko vsaj čvekamo?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaradi pomanjkanja aktivnosti na določenih področjih so prevzeli možgani svojo prvotno funkcijo in -razmišljajo. Posledica povečanega obsega možganske aktivnosti so predvsem nenehni izpadi rimazirajočih konstruktov v obliki bedaste kvazi gostilniške poezije.... Pikonji priporočamo čiprejšnjo normalizacijo vseh dejavnosti in aktivnosti, ki povzročajo sproščanje seratonina. Z povečano vsebnostjo hormona sreče v krvi se bo dratično zmanjšala želja po kontaminaciji okolice z rimami dvomljive umetniške vrednosti.... Ekola, še diagnozo sem si sama postavla
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:35:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
adijo...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Zaradi pomanjkanja aktivnosti na določenih področjih so prevzeli možgani svojo prvotno funkcijo in -razmišljajo. Posledica povečanega obsega možganske aktivnosti so predvsem nenehni izpadi rimazirajočih konstruktov v obliki bedaste kvazi gostilniške poezije.... Pikonji priporočamo čiprejšnjo normalizacijo vseh dejavnosti in aktivnosti, ki povzročajo sproščanje seratonina. Z povečano vsebnostjo hormona sreče v krvi se bo dratično zmanjšala želja po kontaminaciji okolice z rimami dvomljive umetniške vrednosti.... Ekola, še diagnozo sem si sama postavla Pikonja... dej pojej eno tavelko milko namest mene. Boš mela poooolno hormonov sreče
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanika tanika tanika, si tak ena mamika Ti kar čvekaj, čvekaj, pa niakr me ne izdaj.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:37:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 adijo... Ej, kak so ti že zrasli joški? Si jih še vedno poščaš?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A zdaj pa samo še v verzih Čer :)))))))))))))))) A ti prevedemo? DEj, spesni nekaj
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Zaradi pomanjkanja aktivnosti na določenih področjih so prevzeli možgani svojo prvotno funkcijo in -razmišljajo. Posledica povečanega obsega možganske aktivnosti so predvsem nenehni izpadi rimazirajočih konstruktov v obliki bedaste kvazi gostilniške poezije.... Pikc, ti si čist divji :))))))))))))))))))))))
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikonja... dej pojej eno tavelko milko namest mene. Boš mela poooolno hormonov sreče hmm polno hormonov sreče in debelo rit, pa mozolov tud
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:42:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 adijo... Ej, kak so ti že zrasli joški? Si jih še vedno poščaš? ja še vedno... da bom vsaj neki mela na poročni dan...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pikonja... dej pojej eno tavelko milko namest mene. Boš mela poooolno hormonov sreče hmm polno hormonov sreče in debelo rit, pa mozolov tud No ok... sej tit pa mozole lahk pustiš zavite v ovitku, veš. Čokolada ne redi, čokolade se topi, čokolada je čokoladna, noč pa postaja zmer bolj.hladna
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:44:58
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR debelo rit, pa mozolov tud A na riti?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:45:53
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja še vedno... da bom vsaj neki mela na poročni dan... In kaj bi ti še rada mela na poročni dan?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:47:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Jst tut grem gledat ANTM... Njuška, ktera je tvoja favoritka v tej sezoni? Melrose mi je še najboljša..čeprav mi pa nobena ni taka, da dol padeš...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:47:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja še vedno... da bom vsaj neki mela na poročni dan... In kaj bi ti še rada mela na poročni dan? -10 kg...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:48:37
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Kmalu vrenem se nazaj. Ni treba
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:49:35
|
|
|
|
tanikaa
|
Romana, dajmo se že enkrat sprijaznit, da nikoli več ne bomo mele postave, kot smo jo mele pred 10 leti. Zdaj smo starejše, postale smo mamice, gospodinje, dame...in vse to prinese kile. Tak pač je. Nekoč smo bile pač mlade in lepe, zdaj smo pa samo še lepe.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmmmm... jst sem še zmir mlada, pravjo...k rečejo ma sej jih maš komi 33, mlada si še....japajade
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:52:43
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Romana, dajmo se že enkrat sprijaznit, da nikoli več ne bomo mele postave, kot smo jo mele pred 10 leti. Zdaj smo starejše, postale smo mamice, gospodinje, dame...in vse to prinese kile. Tak pač je. Nekoč smo bile pač mlade in lepe, zdaj smo pa samo še lepe. pa še res je....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:53:17
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, to vedno rečejo...tisti, ki so stari 50 let.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce...jz sem pa pravkar ugotovila da sem fajn zaj... celotno situacijo z mojim delom. O mater pa nooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:54:00
|
|
|
|
tanikaa
|
Kaj si zaje******?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:54:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška, men je pa Caridee (sej je tko?) ful luštkana. Ker ima pege Kako ste pokakale temo
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?