Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

Mah, nema veze, škodit itak ne more
pet posto več, kar neki po svoje kaže,
. Bom jedla, kar pač bom, držala se bom še naprej dnevov po vrsti, stehtala se pa bom nekje na koncu.
no, malo sem grešila, ker je bil uni piščanc za kosilo pohan, sem pa poleg pojedla celo skledo solate. Za večerjo pa banano in jogurt. Se pa pozna, da sem že skoraj cel teden doma, pa še telovadbe ni. Kakor se čudno sliši, ma jaz komaj čakam, da grem spet v službo. Jutri gremo pa tudi mi na en RD, aja, pa v nedeljo tudi, joj, težka bo, dobro da je pol že ponedeljek, v torek pa spet aerobika, jupi.
. Sem pa v torek uspešno prestala drugi vodni dan, pa tudi v sredo nisem bila tako slabotna kot po prvem. Danes sem na sadju, sicer pa imam še 4 tedne do konca in se tolažim, da sem sedaj že itak na konju. Bo hitro konec, upam. Spet pa kar nekaj štrajkam z orbitrekom, se moram popravit!
Juhu!!!!
.Če me ne bodo v službi poredili,mi kuharice neprestano nekaj pod nos rinejo:"Probaj to,probaj tisto