Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pejt u album gledat... Tud tam je mistejka.... Najbrž jih je preveč, niso prišli v objektiv Ma danes ne gre nič v objektiv
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A letos....? Kakor mi kaže.....bom kar doma..... Pa drug let tud U ti maš pa splanirano življenje kar za leto in pol vnaprej... Vsaka ti čast ja. Jaz pa... se še odločam... no doma ne bom... A imaš kako poceni idejo? (do 100 eur)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica U ti maš pa splanirano življenje kar za leto in pol vnaprej... Vsaka ti čast ja. Ne....še za jutri ga nimam..... To se sam mal delam.....saj verjetno bom res doma
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
je nov album... tko da JE videt to moje čudo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc, ti si ČIST NOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kros maj hart.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj sem pa zdej nora?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR zakaj sem pa zdej nora? K misliš vse to prebrat ... PA ne vem, kako se brez Atlasa znajdeš v tej gmajni
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec dans sem se zaobljubila.... če tebi rata te tri izpite 8al karkol že narest), bom jz nardila VSE izpite ki jih mam še do konca do konca februarja. pa to mislim čist resno. Tk da... maš da narediš.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
sej dans sem dubla še dva fascikla k se jih moram do četrtka naučit ... Men se rola...verjemi...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:37:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Rufn me na msn purpl AAAAAAAAAAAAA Pa Purpl kao nima msn...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
sam tebe ne mara joke...purpl ma možeka ki zna vse živo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:38:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Sem moderator šele od danes. Jaooo..kako smo pomembni..glej da me ne boš kje brisala slučajno
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:39:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Čeeeer. Njuške še ni? Ah sej. Nje se sploh ne bojim več, ker me itak ne prepozna. Zraven nje stojim, pa nič. Kot, da sem megla. Končno nekaj dobrega od megle. Kva?!Kje si spet vohunila za mano, da te nisem videla?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:40:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pfff, pa njen nos. Itak ne bo zadnja. Ne vem, če ne bom...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj njuš a nisi nč zmatrana?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuš pa pikec bejžta spat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:42:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR kaj njuš a nisi nč zmatrana? Sem, ampak je bil računalnik še prižgan ko sem domov prišla, pa sem poizkusila, če mi bo ratal biti zadnja.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:42:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuš pa pikec bejžta spat Kva pa ti tukaj?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jst se učim, ti se pa pejt tud... veš kolk izpitov maš še za narest
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:44:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ma zdaj moram obvezno spat...kar se mene tiče, sem komot brez odgovora na to...ne bom nič užaljena, če bom zadnja.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR jst se učim, ti se pa pejt tud... veš kolk izpitov maš še za narest U Pikec... pa ne da mi groziš (mislim s tem, da boš naredla vse 3). Šit... se grem kuj učit. Sam ženska če teb rata... jaz sedim do 31 februarja za knjigami pa se učim cele dneve... ma res no. (upam da ti rata, da bom mela razlog... ) Njuš... a še ne spiš... pa dej no... ne kvari zabave
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.11.2007 23:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem spat... Nočko Pikec pa Njuška... lepe sanje obema. (enkrat ko bom mela cajt pa voljo, bom napisala pravljico o RR . Ziher bo najbolj zanimiva pravljica na svetu)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 8:40:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Vstala sem z levo nogo,saj tako in tako drugače-z desno ne morem,ker bi pohodila moža.Ampak danes me malenkosti spravijo iz tira.vem,da je otročje,pa kaj si morem,jutri se bom pa smejala na ta račun. Zadeva: grem pošpegat na forum o kuhanju.Tam sem napisala temo o uporabi krompirja in glej,ga zlomka se najdeta dve,ki sta brez argumentov,očitno,in se spotakneta ob post.En glede slovnice,druga pa ne zna drugega kot smejkote lepit,pa še RR ima na koncu nika.Res ne razumem s čim si ga je prislužila, če ji znese samo smejkote lepit.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 8:45:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jutro babnce moje Jaz sem cela zatečena , mi raste modrostni zob. Kar je pa še huje - imam skoz v podzavesti, da ga bom mogla it odstranit ; in jaz, ko se za svoje zobe tako bojim
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 8:48:13
|
|
|
|
purple
|
Ne slabe volje bit. Neva, ti se ne sikiraj, S-c ti pa k zobozdravniku.
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?