Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:44:05
|
|
|
|
purple
|
Izpit ma, kolker jaz vem.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Izpit ma, kolker jaz vem. O pol je pa veliki dan.Mormo mislit nanjo,na tisti dan,držat pesti na rokah in na nogah.VSO VSO SREČO!!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Če hočeš videt kako zgleda v album poglej
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:48:24
|
|
|
|
tanikaa
|
Peasda, saj se hecaš, ali
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
S čim? Jst sem smrtno resna...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:52:03
|
|
|
|
tanikaa
|
S temi fascikli in papirji
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Izgleda,da bo dež,greznica svinjsko smrdi
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
S temi fascikli in papirji Ej Tanikaa - to je sam za EN izpit mam pa 3
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 9:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR S temi fascikli in papirji Ej Tanikaa - to je sam za EN izpit mam pa 3 Samo pogled na vso papirologijo na slikah,ti slabo pride,kar neka tesnoba. vsaka ti čast,za tvoj trud,za tvojo bistro glavo in voljo do znanja.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
za tvojo bistro glavo no neva to bomo pa še vidli
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:10:33
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR S temi fascikli in papirji Ej Tanikaa - to je sam za EN izpit mam pa 3 Blagor vztrajnim.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:12:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ma dej že zginte dol s teme... Danes se vam ne bom mogla preveč posvečat, ker spet delam 10 ur, pa ni časa.Vem, da me boste ful pogrešale, itak.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:13:22
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ma dej že zginte dol s teme... Danes se vam ne bom mogla preveč posvečat, ker spet delam 10 ur, pa ni časa.Vem, da me boste ful pogrešale, itak. Ja, saj te je potrebno zaposlit, da ne misliš na neumnosti, mi pa mamo mir. Pogrešale? Japajade.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:13:42
|
|
|
|
KIKI****
|
ojej kako ste pridne me ni en teden na temi pa se mi ne da za nazaj brat ker pol rabim 24 ur No da vam malo zasmetim temo, da me ne pozabite A ma ktera težave z zgago. Mene zdle že 2 dni tko peče da za znort-ker drgač me 1x letno ampak tole je pa tu mač. Me je drgač samo v nosečnosti matralo (mam mireno)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:15:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ma dej že zginte dol s teme... Danes se vam ne bom mogla preveč posvečat, ker spet delam 10 ur, pa ni časa.Vem, da me boste ful pogrešale, itak. Ja, saj te je potrebno zaposlit, da ne misliš na neumnosti, mi pa mamo mir. Pogrešale? Japajade. Hudič babji...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:15:23
|
|
|
|
tanikaa
|
Mogoče pa je mirena zatajila?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:16:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ma dej že zginte dol s teme... Danes se vam ne bom mogla preveč posvečat, ker spet delam 10 ur, pa ni časa.Vem, da me boste ful pogrešale, itak. Ja, saj te je potrebno zaposlit, da ne misliš na neumnosti, mi pa mamo mir. Pogrešale? Japajade. Hudič babji... Ja, vem da si. Samo kljub temu te vsaj malo mam rada.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:17:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** A ma ktera težave z zgago. Mene zdle že 2 dni tko peče da za znort-ker drgač me 1x letno ampak tole je pa tu mač. Zgaga te peče, ker je zakisanost telesa prevelika.Čisto enostavno, treba bo pazit, kaj in koliko ješ.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:17:54
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ma dej že zginte dol s teme... Danes se vam ne bom mogla preveč posvečat, ker spet delam 10 ur, pa ni časa.Vem, da me boste ful pogrešale, itak. Ja, saj te je potrebno zaposlit, da ne misliš na neumnosti, mi pa mamo mir. Pogrešale? Japajade. Hudič babji... Ja, vem da si. Samo kljub temu te vsaj malo mam rada. Spat pejd Aja...tutaaaja....veke se ti počasi zapirajo....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:18:43
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Mogoče pa je mirena zatajila? Ne s ehecat 19.10 je stala na mestu kot pribita
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:19:28
|
|
|
|
tanikaa
|
Veš kje je že 19.10.???? Bilo je nekoč...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:20:11
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** A ma ktera težave z zgago. Mene zdle že 2 dni tko peče da za znort-ker drgač me 1x letno ampak tole je pa tu mač. Zgaga te peče, ker je zakisanost telesa prevelika.Čisto enostavno, treba bo pazit, kaj in koliko ješ. Ne jem veliko in jem kot običajno, res pa je da me je čeraj po jogurtu bolj pekla zgaga ker drgač me sploh ne Pa solate sem včeraj pojeda 1 tono
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:21:50
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Veš kje je že 19.10.???? Bilo je nekoč... No jaz srčno upam da je še tam kot je bla takrat ker če je 2 leti in pol stala na straži bo pa še 2 leti
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 10:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
KIKI donat,rupurut. Pa nekaj dni na dijeto,nič pikntnega,nič kr se spremeni v kilino.Druzga pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 11:00:56
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 KIKI donat,rupurut. Pa nekaj dni na dijeto,nič pikntnega,nič kr se spremeni v kilino.Druzga pa ne vem. Kakšna hrana se priporoča? Saj je že malo bolje ampak ni to to. Sadje lahko? Mlek in mlečni izdelki verjetno ne Kruh/prepečenec? Meso? Solate?
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?