Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:21:30
|
|
|
|
Udb
|
purple, od kdaj pa si moderatorka?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Boš se še morala malo potrudit in si nabrati zvezdice, da boš ta zadnja. Sicer pa...prvič slišim za tebe....zato dobrodošla. sej zato je na čveku, zvezdice nabira
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Neva, . Kako pa ste ta večer? Jaz se psihično pripravljam, da se grem učit. Jaz sem psihično na dopustu Moja psiha tava nekje v oblakih,drugače pa imam dve opcije ali eno kriminalko gledat ali eno kriminalko brat.Bom videla,kaj sebom odločila,kero je lažje
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:23:33
|
|
|
|
Udb
|
neva, men je bolj luštno brat, sm ne zgodovine...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:25:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Boš se še morala malo potrudit in si nabrati zvezdice, da boš ta zadnja. Sicer pa...prvič slišim za tebe....zato dobrodošla. sej zato je na čveku, zvezdice nabira A ji ni nihče povedal, da ji bodo slej ali prej brisali te zvezdice?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Šolske sigurno ne dobim urtikarijo? Če pa je kakšen zgodovinski roman,pa še kaj lubezni zraven pa ja. Sem v dilemi,če berem moram knjigo držat pa liste obračat,če gledam filem,pa samo ležim in nič ne mrdam
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:25:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb neva, men je bolj luštno brat, sm ne zgodovine... Isto. Kriminalke so zakon.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
neva, men je bolj luštno brat, sm ne zgodovine... UDB a zamenjaš z mano...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:26:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Šolske sigurno ne dobim urtikarijo? Če pa je kakšen zgodovinski roman,pa še kaj lubezni zraven pa ja. Sem v dilemi,če berem moram knjigo držat pa liste obračat,če gledam filem,pa samo ležim in nič ne mrdam Raje listam, kot pa te bedne reklame gledam.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ji ni nihče povedal, da ji bodo slej ali prej brisali te zvezdice Pusti ji še malo upanj,sajbo kmalu pred dejstvo postavlejna
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:27:46
|
|
|
|
Udb
|
Uuuu, včeri sem končala en roman - z branjem namreč, da ne bo kera mislila, da znam pisat - naslov: Išem impotentnega moškega
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:28:27
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR neva, men je bolj luštno brat, sm ne zgodovine... UDB a zamenjaš z mano... Te zanima zgodovina glasbe? Potem z veseljem...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:29:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 ji ni nihče povedal, da ji bodo slej ali prej brisali te zvezdice Pusti ji še malo upanj,sajbo kmalu pred dejstvo postavlejna Naj punca ve, da življenje ni potica...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:29:32
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb purple, od kdaj pa si moderatorka? Od včeraj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:30:01
|
|
|
|
ciboxa
|
tanikaa enkrat pa le moreš čut zame, saj tako se sklepajo prijateljstva!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
presnete reklame,kdo jih je izmislil! Ko je najbolj napet prizot,tak,pa je reklama.Pol pa laufaš lulat,da kaj ne zamudiš ne vem,če ste na vaših TV že videle Criminal maind.Ful dobra epizodna nadaljevanka,kot CSI,samo,da tu do kriminlca pridejo inšpektorji psihologi,preko preučevanja psihe kriminalca.Ful je napeto vsakič.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:31:37
|
|
|
|
Udb
|
Uuuu, Neva, to bi pa tut jst gledala - itak da pri nas še ni!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uuuu, včeri sem končala en roman - z branjem namreč, da ne bo kera mislila, da znam pisat - naslov: Išem impotentnega moškega Jaz sem enkrat vzela knjigo z nalovom:Samo mrtev moški,je dober moški.Pa se je moj kar zamislil,ko je naslov prebral.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:33:17
|
|
|
|
Udb
|
Neva, men se zdi da je to celo od iste pisateljice!! Grem pogledat!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uuuu, Neva, to bi pa tut jst gledala - itak da pri nas še ni! Res škoda,da niso odkupili.Pa še ena je Cold case. To pa skupina detektivov,glavna je seveda detektivka,ful faca,odkrivajo nerazrešene umore tudi,če so se zgodili 20 let nazaj ali pa majn.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:34:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uuuu, včeri sem končala en roman - z branjem namreč, da ne bo kera mislila, da znam pisat - naslov: Išem impotentnega moškega Jaz sem enkrat vzela knjigo z nalovom:Samo mrtev moški,je dober moški.Pa se je moj kar zamislil,ko je naslov prebral. Samo knjiga pa je dobra.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uuuu, Neva, to bi pa tut jst gledala - itak da pri nas še ni! U hudiča,pol je pa feministka Anti anti moškim.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:35:54
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, ista pisateljica.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:37:05
|
|
|
|
Bubamaraa
|
doberrrr večerrrrrrrrr šjoreeeeee mojeeeeeee.......
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.11.2007 20:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanikaa nisem jo prebrala do konca,nevem,dolgočasila sem se ob branju,pa sem jo na pol pustila,mogoče bom kdaj kasneje posegla spet po njej. Jaz sem knjižni molj,knjiga je zame del življenja.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?