Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 19:52:50
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz mam pa nov avto. Ja in? Saj vem, da je to izraz ljubezni Imam pa Lacia Lybra...letnik 2004.Kar dober avtoček.V nedeljo ga peljem še blagoslovit na Brezje, kot sem še vsakega do sedaj , pa še kakšno slikco Božanstev gor..pol bo pa ta prav za vozit
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 19:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Imaš vročino? Ne sam zebe me.. Njuš ma tvoj avto gretje
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 19:59:15
|
|
|
|
srki
|
Prosi jo, naj te malo pelje kak krog, pa boš tako videla, kakšna jajca je kupila .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
det vas maj pojnt
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:01:32
|
|
|
|
Taula
|
Evil.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
nikakor ne priznam .... A ma kera idejo kej si nardim za jest, k zdej sem od mraza latala še lačna...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:02:54
|
|
|
|
srki
|
No, Njuška, usmili se Pikec, da ne bo zmrznila. Samo da se ne bo preveč zarosilo v avtu .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:04:00
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR nikakor ne priznam .... A ma kera idejo kej si nardim za jest, k zdej sem od mraza latala še lačna... Makarone s tuno. Makarone znaš skuhat. Tune iz konzerve pa malo popraži na olju, kar iz konzerve, nareži malo česna, pa je. Vsaj za silo. Al pa jajc na oko, z ocvirki.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
sej ne bom dihala (seksat pa tud ne mislim, zaenkrat)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:04:32
|
|
|
|
tanikaa
|
Dober večer preljube dame.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Makarone s tuno. Makarone znaš skuhat. Tune iz konzerve pa malo popraži na olju, kar iz konzerve, nareži malo česna, pa je. Vsaj za silo. Al pa jajc na oko, z ocvirki. Uf... že vidim da k tebi ni za hodit. Sem mela v mislih piščančje krokete s sirom in pire krompir s paradajzam...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:07:54
|
|
|
|
srki
|
Ojla, Tanikaa. Madona, Pikec, a bi bila pri meni lačna, a? Dobra si, da si greš vse do zdaj delat. Jaz vse po liniji najmanjšega odpora .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:08:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Hvala srki, da vsaj zate nisem ZRAK.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:09:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: srki Imaš vročino? Ne sam zebe me.. Njuš ma tvoj avto gretje Ja, ma..itak
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:10:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Prosi jo, naj te malo pelje kak krog, pa boš tako videla, kakšna jajca je kupila . O, ne..tokrat pa ne...sva pa enga takega s seboj imela, ki je avtomehanik in je sprobal več kot 200 avtov, da je izbral tega.Prej sem pa res kupovala sama jajca, samo sem se danes hvala Bogu znebila Kie Sephie
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:11:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hvala srki, da vsaj zate nisem ZRAK. Ne jamraj
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:11:54
|
|
|
|
Taula
|
hvala Bogu znebila Kie Sephie Upam da so ojri padli.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala srki, da vsaj zate nisem ZRAK. nisi zrak. Le kako naj te spregledamo.... Ej sej jst ne kuham veš...krokete sam v kozicopeč vržem 10 min in so berajt. Pire krompir je pa instant, 3 min in je Male skrivnosti velikih mojstrov
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:13:11
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hvala srki, da vsaj zate nisem ZRAK. Ma kdo lahko spregleda to guzico ?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:14:06
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Hvala srki, da vsaj zate nisem ZRAK. nisi zrak. Le kako naj te spregledamo.... Ej sej jst ne kuham veš...krokete sam v kozicopeč vržem 10 min in so berajt. Pire krompir je pa instant, 3 min in je Male skrivnosti velikih mojstrov Joj, kok sem jaz butasta . Jaz sem pa mislila, da si greš kromir v klet iskat in ga lupit, pa kuhat .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:14:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula hvala Bogu znebila Kie Sephie Upam da so ojri padli. No, ja...250 sem dobila..dobro, da sem vsaj toliko...samo, da sem se jo znebila.Zdaj mam pa tega: AVTO
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa mislila, da si greš kromir v klet iskat in ga lupit, pa kuhat . Ko bom poročena
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:15:58
|
|
|
|
Taula
|
Važno da si nekaj dobila. Novi avto je pa fancy.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:16:03
|
|
|
|
tanikaa
|
BLONDINKA SEM. ŽE SPEEEEEEEEET.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:16:32
|
|
|
|
Taula
|
lupit, pa kuhat . Ko bom poročena Raje nauči moža da ti to dela.
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?