Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:40:07
|
|
|
|
Taula
|
Razmišljam, da bi šla na en sprehod Dej dva kamna v žep da te ne odpihne.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jst grem po bandidosa bo še ktera mam tri
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:40:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Samo ne mi s pirom. LEPO PROSIM.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:40:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR BABEEEEEEEEEEEEEEEE Pr nas končno PIHAAAAAAAAAAAAA Razmišljam, da bi šla na en sprehod. A si ti some kind of Mary Poppins?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:40:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Sej lahko čvekamo kje druge. Tukaj bom samo zadnja in konec.!!!! Regljamo pa lahko na kteri drugi temi. Zdej pa dost. spelji se nekam!!!!!!!!!njuška neha ti začneš,pa kaj je zdej to'A? Kva?!Jaz pa že nisem nehala...samo časa nisem imela težit..itak, da ZGINTE...si nisem še nič premislila
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie JAOOOOOOOOOOOOOOOOOO Zgleda se bom mogla prilagodit večini in si odpret enega Budweisera Na zdraveje,čin,čin,adijo,pojdi samevat,če že hočeš
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:41:25
|
|
|
|
tanikaa
|
Srki, pa kaj boš ti prišla k meni z drugega planeta, da boš prišla komaj proti jutru????
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A si ti some kind of Mary Poppins? Ne Vipavka, pa mal burjo pogrešam
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:41:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Sej lahko čvekamo kje druge. Tukaj bom samo zadnja in konec.!!!! Regljamo pa lahko na kteri drugi temi. Zdej pa dost. spelji se nekam!!!!!!!!!njuška neha ti začneš,pa kaj je zdej to'A? Kva?!Jaz pa že nisem nehala...samo časa nisem imela težit..itak, da ZGINTE...si nisem še nič premislila hvala bogu Njuška, jaz sem mislila, da so te že začarale in da si prestopila k njim. Hvala bogu in Alahu in Budi, pa vsem menihom, in vsem svetim!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:42:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A si ti some kind of Mary Poppins? Ne Vipavka, pa mal burjo pogrešam Škoda. sem te mislila poprosit, da bi malo dete prišla ponanuškat
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR jst grem po bandidosa bo še ktera mam tri Ti maš pa danes čudne,najprej s hrano,zdej pa šetkanje po vetru?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:43:15
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Srki, pa kaj boš ti prišla k meni z drugega planeta, da boš prišla komaj proti jutru???? Sem bolj južno, tam ob meji s Hrvaško. Pojdi po zemljevid SLO, pa južno poišči na Hrvaškem kraj Čabar. Jaz sem sicer v SLO, samo mojega kraja ni vpisanega. Pa ti bo jasno, zakaj tako pozno .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:43:23
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz bi tudi pir.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:44:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A si ti some kind of Mary Poppins? Ne Vipavka, pa mal burjo pogrešam Škoda. sem te mislila poprosit, da bi malo dete prišla ponanuškat Za to pa res marele ne rabim Mam žaka Kilaka
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:44:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Srki, pa kaj boš ti prišla k meni z drugega planeta, da boš prišla komaj proti jutru???? Sem bolj južno, tam ob meji s Hrvaško. Pojdi po zemljevid SLO, pa južno poišči na Hrvaškem kraj Čabar. Jaz sem sicer v SLO, samo mojega kraja ni vpisanega. Pa ti bo jasno, zakaj tako pozno . Do ljubljane je to .... km vožnje??? Ker iz lj do ms je nekje dve uri četrt. In zdaj je nekaj čez pol devet....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:44:42
|
|
|
|
Taula
|
Jaz tudi. Tanikaa...a maš še kej strupa odveč?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:45:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tanikaa izvolish: Še ktera?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:45:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie hvala bogu Njuška, jaz sem mislila, da so te že začarale in da si prestopila k njim. Hvala bogu in Alahu in Budi, pa vsem menihom, in vsem svetim! Nikoli me ne bojo dobile na svojo stran..Zginejo naj
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:45:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Jop. Ga nisem nič porabila...no, tisto kar sem ga sama absorbirala fali, kretenček pa ni bil deležen niti zrnca. Zdaj veš, zakaj sem bila včeraj čudnaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:45:57
|
|
|
|
srki
|
Tanikaa, eno uro do LJ, saj sem malo pretiravala, mogoče bi bila pa še danes pri tebi .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:46:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A si ti some kind of Mary Poppins? Ne Vipavka, pa mal burjo pogrešam Škoda. sem te mislila poprosit, da bi malo dete prišla ponanuškat Za to pa res marele ne rabim Mam žaka Kilaka WhoTF is žak Kilak?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:46:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Tanikaa izvolish: Še ktera? Ja, opij jih...da bojo spokale
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:46:25
|
|
|
|
tanikaa
|
Zelenooka HVALA. Mater bi zdaj pasalo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:46:51
|
|
|
|
Taula
|
Jop. Ga nisem nič porabila...no, tisto kar sem ga sama absorbirala fali, kretenček pa ni bil deležen niti zrnca. Ga prodaš. Ga rabim za preventivo ko se možiček vrne.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:46:52
|
|
|
|
srki
|
Taula, a je tvoj prišel? Mojega še ni
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?