Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 18:56:15
|
|
|
|
purple
|
Živi, zdravi, dobre volje.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
siti in umiti?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:01:31
|
|
|
|
tanikaa
|
Ok. Zopet sem zrak. Nič, grem gledat, kak smo Turka izvolili za predsednika. Noč in sladke sanje.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:01:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Aja, pa dudo ne pozabi s sabo vzet. Sem jo tebi posodila že dolgo nazaj...pa mi jo še nisi vrnila..hm....le kaj to pove o tebi?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:02:23
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Aja, pa dudo ne pozabi s sabo vzet. Sem jo tebi posodila že dolgo nazaj...pa mi jo še nisi vrnila..hm....le kaj to pove o tebi? O meni nič. Ker je baje nisem marala niti kot dojenček. O tebi pa pove to, da si rada zmišljuješ stvari. Lahko noč.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ma tanikaa posluši - kako naj ob tvojem avatarju funkcioniramo...če pa ob njem ostanemo brez sape...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:10:05
|
|
|
|
purple
|
Tanikaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:12:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ma tanikaa posluši - kako naj ob tvojem avatarju funkcioniramo...če pa ob njem ostanemo brez sape... Ja, s tem se pa strinjam....dobesedno brez sape ostanemo ...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:13:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Aja, pa dudo ne pozabi s sabo vzet. Sem jo tebi posodila že dolgo nazaj...pa mi jo še nisi vrnila..hm....le kaj to pove o tebi? O meni nič. Ker je baje nisem marala niti kot dojenček. O tebi pa pove to, da si rada zmišljuješ stvari. Lahko noč. Kaj pove o meni, ni vprašanje
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:14:56
|
|
|
|
purple
|
Njjjjuuušššiii!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:18:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kva je?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:19:44
|
|
|
|
purple
|
Kak si?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:24:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ah, živim pač...kva pa ti?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer!!! Ena čudna nedelja za nami.najprej volitve,no te niso čist nič čudne,ampak obveza je obveza. Pol berem,da je Avstrijo zajelo močno sneženje,zapadlo je več kot meter snega,jaz se čudim,pa mi sine pove,da bi morali prav danes na smučanje v Avstrijo,pa je bilo ospovedano zaradi prmočnega sneženja. Pol poslušam kažin na TV italija,kjer je policist ustrelil nogometnega navijača,in sedaj samo še o tem govorijo.skratka en zelo divji dan.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:28:19
|
|
|
|
purple
|
O, Nevica. Dolgo te že nisem slišala.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple O, Nevica. Dolgo te že nisem slišala. saj te tudi ni bilo na računalniku.meni se pa ni dalo,ne včeraj ne današnji dan,sem si vzela prot vikend od RR-ja Mah neki sem se spravila gemralkodelat,dve omare in štedilnik odmaknila,zdrsala in sem mislila,da mi bo ramo raztrgalo,tako da je delo ostalo na pol opravljeno,danes pa še generalko v hladilniku,pa sem čist crknjena.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:36:03
|
|
|
|
purple
|
Ja bila sem vsak dan na računalniku, sam popravici čist na kratko. Sploh sem mela zadnje dni čisto norišnico.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh sem mela zadnje dni čisto norišnico. Ti verjamem:Jaz sem naprimer doma,gospodinja,pa je vedno kaj,da se nori.ne vem kaj je temu krivo,ampak res j zadnje dni noro.Kaj bo šele,ko bodo prazniki.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:43:26
|
|
|
|
purple
|
Zadnje dni me ni bilo veliko doma, ko pa sem bila, je bla polna bajta ljudi. NJUŠI, jaz sem kooollll.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes popoldan,sem po dolgem času imela vse tri moje otroke na kupu,tu doma. smo se začvekali in nasmejali,ful paše.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:52:20
|
|
|
|
purple
|
To je moglo bit pa res veselo! Si kar predstavljam, kako bo pri nas čez par let.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:52:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kaj, če bi vidve spokale s teme?Cel dan jo nista povohale, zdaj pa kar gor visita
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:53:33
|
|
|
|
purple
|
Nikoli in nikdar!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 19:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple To je moglo bit pa res veselo! Si kar predstavljam, kako bo pri nas čez par let. Divje,živo Naj ti orišem,akakšen bo Božič(se bojim,da imam premajhno kuhno in mizo) Midva,tastarejša(hči in sin)oba s partneriji,tamlajaša je rekla,da morda kakšenga pripelje naslednje leto,in sevad vnuče,pol pa prijateji,par z dvemi otroci in par prijatelji iz Italije.in tako je in še več,kadar so kakšne fešte. Njuškalo,sej ne bom dolgo Za danes seveda,jutri pa naprej.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.11.2007 20:03:22
|
|
|
|
purple
|
Midva se že dans pogovarjama, da bova mogla eno sobo reskirat, pa not fuuulll veliko mizo dat.
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?