MetiLu
|
Men je mojga včeraj uspelo shecat, čeprav sem enako razlago kot Bamby pred parimi dnevi dobila. Je blo pa tko, jest spodaj v kuhinji za mizo na prenosniku visim, moj lubek pa na galeriji na svojmu računalniku. Pol sem ga pa mal po MSN-ju začela hecat, pa tole slikco sem mu poslala pa je kar hitr dol prišel. Sam pol je pa večerjal, potem se je že dr. House začel po TV in sva itak zaspala pred TV. Se preseliva v spalnico, sem si že mislna da spet ne bo nič, no naprej pa že veste Pol sem se pa čist predramila in so ideje za diplomo kar deževale, sem mogla vstat in it po zvezek, pa sem začela pisat ... zakaj že zdej vse to razlagam Kar se pa likanja tiče, jest zraven ponavadi gledam TV al pa muzko poslušam, pa kar hitro mine. Sicer pa če jest ne bi likala, bi moj kar zmečkan okol hodu, ker ni nič kej dost obremenjen s tem, kakšne cotke ima na sebi Babe, študiram, da bi jutri G rekla naj mi kar UZ naredi - samoplačniško, da malo pogledam našega malčka kako je že velik, pa da še kakšno slikco dobim. Me prov zanima, koliko je zrastel od zadnjega pregleda. Takrat je G rekel, da je kar velik, pa bi rada vidla, če bo kakšen teden prej prišel? kaj mislite