dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu jao jao babuške, jest sem spet čist bed. Sem šla v štacuno po solato in banane, mandarine so tko za en drek, in se mi je tko začel spet vrtet, da sem komaj dam prišla. Pol pa pride še ena princeska za mano na blagajno, pa kar mim mene, pa prav sej jest mam pa sam tole (neko bonbonjero), pa se nasmeji, sem jo hotla kr treščt nekam, vsa bleda s trebuhom komaj čakam, da bom na vrsti, da se grem lahko u avto usest, una pa kar mim. Sem jo hitr na svoj mest postavla pol je pa še z očmi zavijala... mater sem čist popizdila... Pridno klepetate vidim. Jest bi mogla it zdele za večerjico pripravit, pa tud stat ne morem naravnost, se počutim kot bi ene tri jegre ruklna Itata, res super, da se je situacija umirila in da se imata lepo Glede prihoda novega člana sem pa zadnjič isto razglabljala. Jest se bom kar z Dolenjko povezala, k sva z istega konca, ona ma tak fajn na izi sistem, da se bom še jest mal tega optimizma nalezla, pa bo Meti ni blema, bova šle z vozički na en kuhan vin, pa nama bo hitr vse na izi