dolenjka
|
Čerr Ne, nismo še jote skuhal, se pa pripravljamo Evo, sva bla pri ginkotu in sem mal zajamrala. Je bil tko prjazen ko strela. AJa, dobila sem račun za prejšnjič Pravi, da imamo veliko dete Pa spol tut vemo Je tko lepo luliko kazala , prav oči, da je manj sramežljiva kot mami Sem kar zacvilla ko je rekel: That can never be a boy! Tako, jutri pade šoping izključno za Taro Sem pa seveda slabokrvna, pritisk pa tko nizek, da je gospod sam od sebe predlagal 1 teden počitka, ker je to baje edini recept. Pritisk pa 95/55, to se mi res še ni zgodil in 1 uro pred tem sem kavo pila Očitno je bilo res nekaj z mojim počutjem, ko sem tko jamrala? Je pa Tara visoko, maternični vrat lepo zaprt in vse ok. Z nogicami navzdol je še punčara naša No tko, zdaj veste vse. Avto šiba super!! Jutri grem pa spet v službo, ker imam nekaj za podelat in povedat šefici, da bom 1 teden na bolniški No, pa sej bo preživela, ker druzga ji ne bo preostalo Dovolj izčrpno?