Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:12:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kamor hočte..samo da niste na tej temi
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:12:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa Kaj pravite na jutrišni protest? A greste? Nič ne pravim. In tudi ne grem.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:12:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
Drugač sem pa malo zadnjo stran preletela, pa vidim, da si neke slike kažete.Meni pa nič a ne...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:13:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
Daj geslo, pa ti dam moje. biznis je biznis
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Daj geslo, pa ti dam moje. biznis je biznis njuška na prejšnjo stran poglej... ena izmed unih dveh sem jaz sam zdej nisem več tako kjut
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:24:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica njuška na prejšnjo stran poglej... ena izmed unih dveh sem jaz sam zdej nisem več tako kjut ker ni šla barva sprat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica njuška na prejšnjo stran poglej... ena izmed unih dveh sem jaz sam zdej nisem več tako kjut ker ni šla barva sprat ja no kaj se zdej oglašaš Kruela... vsi pa ne mormo bit tk šik ko si pa ti
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:25:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica njuška na prejšnjo stran poglej... ena izmed unih dveh sem jaz sam zdej nisem več tako kjut Hočem ornk sliko, tako, kot si zdaj No, Jana zdaj sem te videla..pazi se...zasledovanja, klici ob nenavadnih urah..obsedenost..konec je Aja, pa tvojedva tamaledva si nista med seboj prav fejst podbna...a se samo meni to zdi?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:28:49
|
|
|
|
kofetek2010
|
Se že bojim, klicev predvsem, ker ne vem kje boš našla mojo telefonsko. Kje pa si tavelikega vidla... v tem albumu ga sploh ni.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:34:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Se že bojim, klicev predvsem, ker ne vem kje boš našla mojo telefonsko. Kje pa si tavelikega vidla... v tem albumu ga sploh ni. Ja, kar boj se Jaz pa tvojih, ker si itak zalezovalka , baje..no ..a nista dva otroka ? Sem mislila da sta tvoje dva.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 23:42:50
|
|
|
|
Njuškalo
|
haha Pa še zadnja sem
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 5:56:36
|
|
|
|
tanikaa
|
Ju viš.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 9:25:00
|
|
|
|
tanikaa
|
In jaz sem vstala ob 5.15 Tu pa nobene čveke...lenuhinje ste.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 9:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla tanikaa,jaz sem bila tudi zgodnja,sem prižgala računalnk,prebrala vse novice,se preselila na RR in z žalsotjo ugotovila,da se ta dolgočasni teden na rr,spet nadaljuje.že cel teden je ena velika suša tu gor.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 9:31:00
|
|
|
|
tanikaa
|
Jutro Neva. Ja, tle na tem RR je čedalje večji dolgčas. Saj bo prišla zima pa bomo mele več časa za čvek ... vsaj upam.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 9:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno so šle danes skoraj vse na demonstracije v Ljubljani. Če nebi imela tehtnega izgovora bi bila tudi jaztam,tako pa sem tu trenutno še doma,se skrivam na toplem.imamo tako ledeno zunaj,ker piha spet zelo močna burja.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 9:48:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Pri nas tudi piha, sicer ne burja, ampak tudi severnik zna fajn oglodat kosti. Poleg tega pa še neko brunarico delamo in moram kuhat za delavce, pa še kritino bom morala podajat na streho.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 10:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
U,pol pa ste pridni in delavni samo,da ne dežuje,pa je v redu.Moži se pa tako in tako z delom ogrejejo Mi pa gremo na svakov rojstni dan,oziroma na kosilo.Ko sem decu samo omenila,kaj,pa če bi šla tudi midva s kolegi v Lajbah,je popenil.Češ.da bo njegov brat do smrti zameril,da je on bolj pomememben,kot štrajk. Mah mene boli patka,raje bi šla v Ljubljano.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 10:10:32
|
|
|
|
tjaga
|
Ojla tanikaa,jaz sem bila tudi zgodnja,sem prižgala računalnk,prebrala vse novice,se preselila na RR in z žalsotjo ugotovila,da se ta dolgočasni teden na rr,spet nadaljuje.že cel teden je ena velika suša tu gor. To, da je dolgčas tukaj gor sem tudi jaz ugotovila, pa nisem veliko na RR. Kaj pa se dogaja? Oziroma, zakaj se nič ne dogaja?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 10:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena tjaga! res se nič več zabavnega ne dogaja,kot,da se je večini uporabnic uprlo sodelovanje zaradi raznoraznih kregov.Ne vem,no,meni se tako zdi.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 10:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem vedno manj gor. Pa ne zaradi kregov. Glej moj novi podpis.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 10:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
živijo Nataša.Ja imaš prav, najprej dolžnosti pol zabava.Vendar ni to pri vseh,no,ene so v službi,druge zaposlene z otroci.toda tako je bilo že prej,pa se je našel čas za kakšen čvek,sedaj pa še tega ni več.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 11:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan dober! Eno za vas. Tortice pa ne dobite, ker danes hujšam.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 13:03:07
|
|
|
|
Udb
|
DAn, bejbe! A niste vse v Lj?? JAz drgač delem danes - še od 13.10-14.45! Ufff, ne da se mi več!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.11.2007 15:11:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ..a nista dva otroka ? Sem mislila da sta tvoje dva. Nista. Modrookica je moja tamala, rjavookica pa od ro-le.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?