Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ki je stara 20 dni in jo dojim. Zadnjih par dni se popoldne kar veliko joka in zraven tudi zvija zato sem mislila da so krči. Pa še njeno blato je bilo zelene barve in jaz sem slišala da to kaže da jo boli trebušček. Danes mi je pa nekdo povedal da zeleno blato kaže da je lačna. In sedaj me panika, kaj pa če je res lačna, ker tudi zadnjih nekaj dni ni plenička vedno pokakana in ko že je ni veliko blata. Ne vem ali naj kličem patronažno, ki je že zaključila z obiski ali naj jo peljem k pediatru (naročeni smo šele 27.). Kolikokrat naj bi bil dojenček pokakan? Aja, pa še to ko jo dojim, vedno slišim da dela požirke, zato nisem mislila da bi bila lačna. Ali paničarim sedaj za brezveze?

. Midva sva jedla vsakič, ko je zajokal, to je bilo sicer pogosto, vendar sem vsaj zagotovo vedela, da ni lačen, vmes pa sva se previjala in crkljala. Zaradi krčkov pa sem jaz zelo pazila na svojo hrano. Do ponedeljka poskusi tako dojiti, če ne bo nič bolje pa pokliči pediatra. Glede dodajanja pa je tako, če bo njenega povpraševanja manj, bo tudi tvojega mleka manj, tako boš kmalu lahko le flaške pripravljala. Svoje mleko si boš povečala le z večimi podoji - četudi to pomeni, da sta nenehno priklopljeni...