dolenjka
|
No, ste spet ble mal pametne okrog mene a ne? No, tole ni pavza, pa vam vseeno mal pišem. Danes sem imela na šihtu mal gužve, pol sem si pa vzela pravico do 2 ur za kosilo z mojim možekom in sodelavcem (smo šli z novim avtotom ). Končala sem 15.30 in potem je padel šoping za Taro. Ima polovico oblekic za odhod iz porodnišnice (cortiš body smetanove barve z roza našito rožico, enako kapico, "rokavički" in copatki), jutri kupiva pa še ostalo In prvo igračko sva ji kupila - tisto aktivno igralo v obliki dekice z lokom. Bova poslikala in vam pokazala, obljubimmm Potem pa naju je zaneslo v Ikeo in seveda sva kupila celga boga. Mal sva pozabila, da imava že preveč krame za preselit In v Ikei sva kupila 5 slinčkov (bombažnih) za 3 EUR, 2 dekici (krem in roza ) in pol se je mojmu odtrgal in je kupil plišastega nilskega konja. Da ste ga vidle, kot dete je tam stal in me gledal, tako proseče, da res nisem mogla rečt ne Ne vem če je blo to za Taro, on ma mal fetiš na pliš (in to pri svojih rosnih 50ih letih )! No, pa še celo kišto enih okraskov, pa lučke za okna okrasit in 100 in eno svečo... Da ne nakladam preveč! Ne vem če sem staremu povedala, da imam naslednji pregled 12.12. - ferdo piš! Aja, pa kg so švignl tko kot sem rekla , na +15 Imam še 78,5 kg Dost podrobnosti, grem papat palačinke, ki jih je Tarin ati spekel