MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, odgovorim na ZS! Sem pa dobila obe tvoji sporočili. Pri prvem je bil naslov kar tvoj e-mail naslov Zdej pa sam še miklavžu in božičku pišemo, pol jih bo treba pa že prat počasi, a ne? Mater gre hitro Ja sej sem napisala, da sem mal blond. Moram it k frizerju, mislim, da bo na vrsti rjava barva, če bo kej pomagal O tem kolk bo šlo zdele hitro mi pa ne govort, ker se samo še enkrat okol obrnem, pa bo nov let mimo, pol gremo pa samo še rodit Pred prazniki računam, da bova sestavila pojstlco, pa da dobim previjalno, ko bo to, se bo začelo pranje cunjuic in dekic, v glavnem vsega kar bo za oprat. Ker potem bom že imela kam pospravit oz. lepo zložit in pripravit za prihod našega Janezka Upam, da se bom zadržala še tale mesec Bom pridna, bom diplomco napisala, obljubim. Sem bla pridna zdele ... sam še mentorja prepričam, kolk sem si dobro zasnovo in dispozicijo zastavila, pa sem