bamby
|
februarka, jaz sem skozi na bolniški, pa mi je G dal papirje za nastop porodniške 28 dni pred PDP. Nekje sem zasledila, da opcije 42 dni prej na porodniško ne obstaja več in je za vse obveznen nastop le 28 dni pred PDP. Kaki pa le jej, ker je res dober za prebavo. Jaz ga zdaj redno jem verjetno že 3 tedne vsako jutro, pa še kakšnega popoldan ali zvečer, pa mi vsak dan pojejo alelujo. Je res dober feeling. meti, zate isto, probaj s kakijem, ali pa zvečer namoči suhe slive, pa jih zjutraj pojej in spij tudi vodo, v kateri so se močile. Vode pa ne nalivaj preveč, ker potem ne bo okusna. Mora pa je biti nekaj več, kot da jih samo prekrije. 10-15 kosov bo več kot dovolj. Lahko poizkusiš tudi z namočenimi otrobmi v jogurtu, ampak tu gre bolj za terapijo (zdravljenje črevesja pri zaprtosti), pomaga pa vseeno. To lahko nadomestiš tudi z Activio z žitaricami. Potem za lakoto lahko ješ polnozrnate krekerje, pa seveda ob vsem tem je treba res veliko piti, ker žitarice nabreknejo in to potem potisne po črevesju. pina, a pri tebi ni še nič boljše??? Jaz sem od včeraj izgubila pol kile, ker res nisem skor nič jedla zaradi želodčnih težav . Me je spet kislina v želodcu pekla. Ampak pozno zvečer se pa nisem mogla upreti čokoladi , sem jo skoraj pol zmazala, s celimi lešniki. Sem se bala kako bo z želodcem, pa je bilo kar OK. janey, tamala te bo pa prav gotovo pogrešala, pa ti isto njo. Saj bo prišla kaj k tebi na obisk , pas e bosta malo pocertali. maruša, na CSD greš vse rihtat 2 meseca pred PDP. Ampak res ne vem, ali je 2 meseca prej že zadnji rok .
|