Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:09:05
|
|
|
|
purple
|
Pove to, da se ne splača sekirat.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:09:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ej Nevica, keri pa, če lahko vprašam. mene tud to zanima????
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti Neva, primerjaj. Koliko te mara proti eni, ki je tečna. In kaj ti to pove? saj ne gre za to,no,počasi postaja moteče in se začneš spraševati,zakaj brez povoda. Purple MoycaRR je.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:11:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Neva zakaj jo pa ne vprašaš prek zs-ja kaj naj bi to pomenilo???
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Neva zakaj jo pa ne vprašaš prek zs-ja kaj naj bi to pomenilo??? Sem ji malo prej poslala ZS,ko se je spet vtaknila v temo,ki sem jo napisala na Naš vsakdan.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:14:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
in je bilo že kaj odgovora???
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 in je bilo že kaj odgovora??? NE
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:18:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja Neva najbolj, da počakaš, da če bo odgovorila.. drgač se pa ne splača sekirat... ker verjemi, da te imamo me res zelo rade... in nočemo, da se ti kaj sekiraš...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne,da se sekiram,moti me,če ne vem zakaj.Bom počakala odgovor. vem,da sem dobrodošla med vami in to mi je zelo všeč,zato pa še vstrajam na RR-ju.Paše mi vaša družba,paše mi se sprostit in počvekat,zame je kar pomembno,ker sem veliko doma in ne zahajam pogosto med ljudi.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:20:42
|
|
|
|
purple
|
Ne se sikiraj no.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:21:52
|
|
|
|
tanikaa
|
Neva, ti si naša RR mamica. Pa ne me razumet narobe.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:22:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Neva ne se sekirat, ker verjem, da se ne splača.... in jaz srčno upam, da te tudi osebno spoznam, ker si mi res topla in srčna oseba...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:22:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Neva, ti si naša RR mamica. Pa ne me razumet narobe. točn tko...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:23:07
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Neva, ti si naša RR mamica. Pa ne me razumet narobe. RR babica.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana ne vedno,veš.Če mi kdo stopi ns žulj,je bolje,da beži drgač sem pa glasna,nikoli tiho,včasih vstrajam,da imam prav,pa čeprav ni res,ampak semtako trmasta,da mora moja obveljat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:26:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 o škrtica gorenjska...še kar nisi kupila nove tipkovnice....??? Pač... včasih mi jo še uspe usposobit...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:27:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Romana ne vedno,veš.Če mi kdo stopi ns žulj,je bolje,da beži drgač sem pa glasna,nikoli tiho,včasih vstrajam,da imam prav,pa čeprav ni res,ampak semtako trmasta,da mora moja obveljat ja sej veš kaj pravjo: "nihče ni popolen" nč čveke moje..jst grem počas spat..jutr služba....pa sej se vam kej zjutri javim... nočko...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Razumem No ja saj ste nekatere nabrž tok stare kot moja najstarejša, pol sem res lahko vam mama Aja dobila sem izvide od mamografije,srečna sem ,ker so negativne.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeeeeeeeeeeeeeer! če ma jutr čas (pa je blizu MB) lepo vabljena na literarni večer v KGB (kulturno glasbeni brlog). Se splača. Bo lepo. Sicer pa... dans mi gre vse narobe.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Razumem No ja saj ste nekatere nabrž tok stare kot moja najstarejša, pol sem res lahko vam mama Aja dobila sem izvide od mamografije,srečna sem ,ker so negativne. O ful fajn Neva. Dobra novička ni kej.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa... dans mi gre vse narobe. Čer!kaj ti spet gre narobe? Ne smeš mislit na to,pa bo boljše,boj ko mozgaš,da gre narobe,bolj se uresničuje.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:31:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 "nihče ni popolen" popoln..ne pa popolen...da ti malo zagrenim večer
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
popoln..ne pa popolen...da ti malo zagrenim večer O zdej pa še ti
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Sicer pa... dans mi gre vse narobe. Čer!kaj ti spet gre narobe? Ne smeš mislit na to,pa bo boljše,boj ko mozgaš,da gre narobe,bolj se uresničuje. Če se v enem tednu zgodi vse to kar se je men... težko ostaneš pozitiven. (pavza z , maček mi je kr iz neba umrl, padla sem (no bom) izpit, pa še iz bajte so me vrgli.... No dobra novica je da sem vržena iz bajte sam začasno... dokler se estrih ne posuši ). vse ostalo je pa Ampak nema veze... jz grem naprej... pa mi BO RATALO: In to še letos.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.11.2007 21:43:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica maček mi je kr iz neba umrl, Moje sožalje Drugo se bo pa poštimal, boš vidla...
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?