Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf jst pa rabim enga dame mal zbrca se učit. Učer sem sam en zakon predelala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:25:14
|
|
|
|
purple
|
Jutro sotašča. A veš da ne vem naslova. Sinoči je bila javna generalka- za sorodnike nastopajočih. Bom vprašala atija, pa ti povem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Uf jst pa rabim enga dame mal zbrca se učit. Učer sem sam en zakon predelala? Ja to tudi meni ne bi škodilo. Romana jutro. jaz sem pa včeraj naredila neki takega, za kar sem mislila da ne bom nikoli v življenju. In zdej me skrbi za mojo samozavest... da je bom mela počasi preveč
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:27:21
|
|
|
|
purple
|
Kaj pa si nardila?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa včeraj naredila neki takega, za kar sem mislila da ne bom nikoli v življenju. no da slišmo... . A je blo divja, a?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:29:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce da vam še tuki pojamram, da sem mela včeri prometno...sam je vse uredi z menoj in avtom pa nič nisem bila kriva.... sam dons me mal križ boli... pa sej bo.....važn, da nisem mela Danaje s seboj..pa še rinila je in jo nisem s seboj vzela, ker sem se bala, da mi ne bo zaspala v avtu...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Nardila sem... stala (no sedela) sem na odru in NA PAMET govorila eno svoje besedilo pred dvorano (odraslih) ljudi - ponavadi so bili poslušalci otroci. In to skor brez napak. SEm šele danes prav dojela pa je prišlo za mano. Včeraj me je bilo preveč strah, da bi kaj pozabila No sej sem... ampak na generalki
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam zarad križa pa le pejt k dohtarju. EMne je tud vrat sam mal bolel, pol pa sem bla 3 mesce na bolovanju.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce da vam še tuki pojamram, da sem mela včeri prometno...sam je vse uredi z menoj in avtom pa nič nisem bila kriva.... sam dons me mal križ boli... pa sej bo.....važn, da nisem mela Danaje s seboj..pa še rinila je in jo nisem s seboj vzela, ker sem se bala, da mi ne bo zaspala v avtu... O Romana Sam da si živa pa zdrava. A se ti je v rit kater zaletel? Tud jaz mam eno tako nesrećo za sabo. IN te ćist razumem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sam zarad križa pa le pejt k dohtarju. EMne je tud vrat sam mal bolel, pol pa sem bla 3 mesce na bolovanju. ja se strinjam, čimprej k dohtarju. jz nisem šla... pa me zdej tako križ boli, da je za znoret. Sicer ne vem če lih od prometne... sam prej me ni nikol.. tako da...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:33:54
|
|
|
|
purple
|
Romana, pejt k zdravniku. Motovilec, kje pa si nastopala.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:35:20
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja v rit me je počil... sej sem pol žensko poklicala in povedala, da je vse uredi....pa tud ona za menoj ni bila nič kriva..oziroma od nje šofer... ker kriv je bil un ta teetji, ki je tej za menoj v rit se počil... sej, če bolečine ne bodo prenehale bom šla k zdravniku.... sam sej pomje bo uredi....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana, pejt k zdravniku. Motovilec, kje pa si nastopala. En klub v MB.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:37:07
|
|
|
|
purple
|
Romana, če te bo fejst bolelo le pojt, da te pogledajo.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:38:09
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana, pejt k zdravniku. Motovilec, kje pa si nastopala. En klub v MB. Super. Sem že mislila, da si nastopala na tej generalki, ki sem jo jaz gledala.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Super. Sem že mislila, da si nastopala na tej generalki, ki sem jo jaz gledala. Oh... tako daleč pa jaz nikol ne bom prilezla. No sploh pa nisem talentirana v to smer. A tvoj ati je igralec?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:39:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja itak, da bom šla, če me bo fejst bolelo... motovilčica zdej mi pa povej kakšna super zvezda si ti??? ker mi ni nič jasn... pa o kakšnih nastopih govoriš? dej poteši babji firbec.... prosim
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:41:26
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: purple Super. Sem že mislila, da si nastopala na tej generalki, ki sem jo jaz gledala. Oh... tako daleč pa jaz nikol ne bom prilezla. No sploh pa nisem talentirana v to smer. A tvoj ati je igralec? Ne. To je amatersko gledališče.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana jaz nisem nobena super zvezda. Sem čisto navadna tuna, rada pa bi bila Calvo Eh .. hec... Rada bi se prebila v slovenske literarne vode... pa prebijam led. Zaenkrat nič velikega.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:44:33
|
|
|
|
purple
|
Čestitam, Motovilčica.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:45:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Potem ti pa želim veliko uspeha na tej tvoji začrtani poti... da nekega dne postaneš calvo...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
O hvala hvala Sej ko bom Calvo boste tk prve zvedele, ko bom Calvo za otroke.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:47:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja pa glej, da dobimo V.I.P karte...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja pa glej, da dobimo V.I.P karte... Itak... če pa že ne kart pa vsaj VIP vodko s feferoni
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.11.2007 7:50:46
|
|
|
|
srki
|
Dobro jutro, vidim, da pridno čvekate. Romana, normalno, da pojdi do zdravnika. Drugače pa, petek je, končno malo "počitka" doma.
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?