|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Claritine sirup
25.12.2004 9:24:37   
LIALIA
Zdravnica je moji hčeri, stari 3 mesece, predpisala Claritine sirup 1/4 žlice na dan in to zato, ker je njen dedi alergičen in njen stric astmatik. Na deklaraciji sirupa pa piše, da niti varnost, niti učinkovitost tega sirupa pri otrocih mlajših od enega leta nista dokazani. Kaj pa zdaj? Ne vem če bi ji ta sirup dajala. Kaj menite ve? Je katera dajala ta sirup dojenčku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Claritine sirup
25.12.2004 9:35:45   
Gina
To pa še nisem slišala, da bi kar preventivno dajali Claritine. Pri nas je več alergikov v družini, vključno z mano in možem, pa dobi samo en od otrok Claritine in to takrat, ko mu udari alergija. A ima hčerka kakšne znake alergije, ali kaj? Če jih nima, ji jaz ne bi dajala niti slučajno nič.
Uživajte današnji praznični dan, pa crkljajte se!:)
pa pa

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Claritine sirup
25.12.2004 10:39:41   
lelaval
:kuza:
Če so v tvoji družini alergiki, še ne pomeni, da je hčerka podedovala takšne gene.
Jaz sama ji npr. ne bi dajala, kajti Claritine se da, če se pri otroku (ali pa odraslem) pojavi alergija, po tvojem pismu sodeč pa punčka le te nima.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Moji otroci imajo astmo in jim nikoli nisem preventivno dajala Claritina in tudi sedaj ga dobijo le ob morebitnih pojavih alergij.

Uživajte v praznikih.:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Claritine sirup
25.12.2004 16:28:09   
LIALIA
Imela je 3 dni čisto flekasta lička in bradico, najbrž zato, ker je spala na trebuščku. Sem pomislila da bi bila kaj občutljiva na rjuho. Odkar jo dajem spat na hrbet, nima več flekcev. Zdravnica me je pa sama uprašala, če je imela kaj alergijskih znamenj in sem ji to povedala.

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Claritine sirup
29.12.2004 12:44:03   
BarbaraO
Tudi sama sem bila skeptična glede delovanja sirupa (ker sem si ravno tako prebrala navodila), vendar nam drugega žal ne preostane, če že pride do hujše alergične reakcije, kot da damo malčkom to, kar obstaja na tržišču. Jaz imam doma Claritine samo za primer hujše reakcije (npr. če bi moja miška pomotoma zaužila malo kravjega mleka ali druge mlečne hrane, na kar je zelo alergična in se ji takoj naredijo mehurčki po zgornji strani dlani). Nikakor pa ji ne bi dajala sirupa kar za preventivo. Na tvojem mestu bi poklicala v pediatrično kliniko ali kakšnega drugega pediatra in povprašala še za drugo mnenje. Z zdravili se pač ni za igrati!

Pa srečno - z malčico in v novem letu!

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Claritine sirup
29.12.2004 13:37:46   
Natasa-6
Pozdravljena!

Jaz bi pa vprašala še popove zdravnike. Sem že spraševala in sem takoj dobila odgovor, pa še čisto preprosto napišejo.
Za spat pa ti priporočam vsak večer drugi bok - pediatrinja mi je toplooo priporočila.

Lepe praznike!
Nataša

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?