dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti ni panike, sam če ti bom pa mogla večkrat tako uslugo delat, bom pa spet kako tortico zaslužla Šala!!!! Ej Pina, a te lahko mal podražm? Čist mal, prooosimmmm???? dolenjka, kupovanje na kg pomeni, da grem in plačam za modrc cca8€/kom ali pa kar dva dobim za to ceno... no dej dej..čakam da me napadeš? No zdej pa že mene firbec matra kaj ma Dolenjka v mislih? Larisa, tenks za info. Sem se že odločila za Liscinega Dolenjka pa baje pelje, pa bom tud na bencinu prišparala Šparaj, šparaj Meti, sej pol boš pa Janeza in Taro enkrat v živalski vrt peljala, pa se boš oddolžila a lahko še Ano in Mio zraven vzameta Ok, bom kar zorganizirala en avtobus, a prov? Se bo ziher še kakšna priskledila zraven evo meti že organizira... sam da ni že avtobus rezervirala U fa*, sem čist pozabla, da z Meti ni češenj za zobat, še pozim ne. Hitr kej zorganizira Meti, čaki še mal, tam do pomladi 2009, ti bo lažje, ker bosta Janez in Tara že hodila!