dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Sem pa že pred nekaj časa na forumu Dojenček - Po porodu odprla eno vprašanje, kdaj so se punce spravile nazaj v svoje najljubše kavbojke (oz. stara oblačila), pa mi je kar hudo ko njihove poste berem Ti bi pa po 7ih mesecih že lahko pozabila na svoje seksi miniatune kavbojke stara Jaz sem pa včeraj nogice namakala, pa pedikuro naredila. POl pa skor rodila Naslednja pedikura je v LJ, pri pedikerju. Sem že naročena - bolje sprečiti nego lječiti - 21.12., pa še na nego sem se naročila in k frizerju. Mater bom fejst za na srečanje ...a to pomeni, da se mormo umit za na srečanje, da ne boš samo ti tak lepa? Na, pa sem mislila z umivanjem do božiča počakat Ne, brez heca, samo je res nerodno, ko imaš takšen trebušček. Jaz sem si pred dvema dnevoma celo trudila namazat nohte na nogah - pa mi ni ratal najboljš. Je bil lak vsepovsod drugje, samo na nohtih ne A si predstavljate kako živijo tiste, ki imajo po naravi take trebuhe Meni bi se verjetno kr zmešal, da bi me mogli peljet proti Lenartu....in mi dat vedro in gobo za avte čistit (tam so zaprti "norci" in enmu ku se je zmešalo je cele dneve vedro in gobo sabo nosil in avte umivo. Ko pa je bila zima so mu namesto vode v vedro dali pesek, da se ne bi prehladil - pa je vseeno en avto umil - kuk je mogel kej lastnik bit srečen, ko je videl na frišno umit (od peska pokraspan) avto.... No, sej Hrastovc pa vemo kje je, te bomo pršle kej obiskat Če se ne boš mogla umit se vsaj naparfumaj, lahko pa je tvoj smrad razpoznavni znak Sej vidš mene, včeraj, ker je bil pač Dan republike, pol pa 21.12. ker bo Božič in naše srečanje, pol pa nč več. Razmišljam da bi šla v Postojno na porod v vodi, pa bi vse hkrat opravla, kopanje in porod