Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ja jst sem dans tko žaaaaaalostna Jaz tudi,pa ne vem zakaj? kaj si žalostna,ker te miklavž ne bo obdaril?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Za koga?za pikec0? za vse. Posebej pa še za pikec pa zame Lahko tud zame
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Pikec... kaj te muči?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pogruntala da bom za božič čist sama samcata, pa za novo leto tudi
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar spodaj preberite,kaj piše nad linkom. Pismo,saj vem,da pride kakšen težek dan,ampak,kaj,ko je še mnogo dni pred nami na razpolago.tako,kot si bomo ustvarile,tako bomo požele. Za vse,prav za vse je upanje,nekaj lepega za ovinkom.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sem pogruntala da bom za božič čist sama samcata, pa za novo leto tudi Pikec.. a veš aj bi dala jaz za to? Da bi bila vsaj za Božič sama.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sem pogruntala da bom za božič čist sama samcata, pa za novo leto tudi In zato si žalostna ?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sem pogruntala da bom za božič čist sama samcata, pa za novo leto tudi Draga moja,za Božič ne bom sama,za Silvestrovo pa,kot vsa leta doslej.Prej so bili otroci doma,sedaj so odrasli in šli vsak po svoje.Moj dela,jaz bom pa sama.Pakaj,saj sem navajena,še boljše,ne bom se z nikomur tepla za telekomando,pa kregala kakšen program se bo gledal. No viš,tudi,če imaš veliko familijo,pride čas,ko ostaneš sam.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec.. a veš aj bi dala jaz za to? Da bi bila vsaj za Božič sama. No kaj? A zamenjava?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pikec.. a veš aj bi dala jaz za to? Da bi bila vsaj za Božič sama. No kaj? A zamenjava? Komot.... Sam verjem.. si ne želiš menjat. Res ne.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:44:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pikec.. a veš aj bi dala jaz za to? Da bi bila vsaj za Božič sama. No kaj? A zamenjava? Da ne bom kar v tri dni pisala,kot do sedaj,ti pikec le eno povem.če boš doma za štrimi stenami čepela in jedikovala,ako si boga sama,boš res ostala sama. ven pejt med ljudi,poišči prijatelje,pa ne mi rečt,da nisi tip za to,ker ni res. med ljudmi boš našla sorodno dušo,ne pa med štirimi stenami. saj ni treba glih v diskoteko,greš v kakšen kafič,ali pa,zalaj pa ne,v gledališče ali kino.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej če bi hotla se it ''srečno familjarno praznovanje'' bi šla na primorsko, sam mi ni do tega da bi poslušala gnjavljenje. Mi je pa mal nerodno h prjatlcam hodit k majo vse bebice... pa normalno da so raje sami. In mič ne zarad tega, ampak tud zarad tega, ja.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja rezervni plan se je pa lani končal... . Pa ne bi ravno ponavljala . Sam je blo pa fajn.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:48:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR In mič ne zarad tega, ampak tud zarad tega, ja. Kaj pa še ? Ne bit žalostna...a boš k meni prišla za novo leto?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR no sej če bi hotla se it ''srečno familjarno praznovanje'' No viš zarad takih zadev jz ne maram Božiča. Ena sama farsa... Laž in nič drugega. Razmišljam, da bi letos nekam ušla na Božični večer. Familija gor al dol.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Pikec lahk ti pa za NL delam družbo. Mislim da se tud jz ne bom mela ravno kam dat.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je pa mal nerodno h prjatlcam hodit k majo vse bebice... pa normalno da so raje sami. Pravim,unim res tapravim nisi nikoli odveč.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Razmišljam, da bi letos nekam ušla na Božični večer. Familija gor al dol. Pridi k meni. Bova skuhale fajn večerjo, postavle jaslice in pol šle k polnočnici v snegu in lunini mesečini . Prnas bo vajt kristmas, sem se jst odločla . PS: k spovedi ti ne bo treba.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridi k meni. Bova skuhale fajn večerjo, postavle jaslice in pol šle k polnočnici v snegu in lunini mesečini To bi pa še jaz šla.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa še ? Ne bit žalostna...a boš k meni prišla za novo leto? A u Split? JAAAAAAAAAAAA...a lahk, a lahk :smajlikilepogleda:
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Pridi k meni. Bova skuhale fajn večerjo, postavle jaslice in pol šle k polnočnici v snegu in lunini mesečini To bi pa še jaz šla. Ti maš familjo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica No viš zarad takih zadev jz ne maram Božiča. Ena sama farsa... Laž in nič drugega. Kaj pa da ga kar "preskočiš"?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR PS: k spovedi ti ne bo treba. A dej nehi a res? Jz sem se pa že takoo veselila
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
OK,grem,pridem nazaj,ko se boste do konca zjokale nad svojo osamljenostjo, sem kar odveč,jaz,ki imam včsih familje pol kufer. Se vidmo,ko se vidmo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR PS: k spovedi ti ne bo treba. A dej nehi a res? Jz sem se pa že takoo veselila No zarad mene lahk greš, sam župnik ni lep, mlad pa seksi...
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?