|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mullerjeve kasice
30.12.2004 15:02:12   
Seven*
Kupila sem dve kasice od Mullerja in sicer tiste, ki se pripravljajo z vodo. Moram priznati, da sem navdusena!! Okus je tako dober, da sem se odlocila, da bom od casa do casa zajtrkovala isto kot moj mali Jakob. Sploh koruzni gris je zakon! Pa se smesno poceni so. Mislim da stane 250 gramov nekje okrog 250 tolarjev. Priporocam! Pripravijo se pa isto kot one od Nestle-a, torej z vodo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mullerjeve kasice
30.12.2004 17:18:32   
anaj
Moram poskusiti!!!!

Jana:kuza:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mullerjeve kasice
30.12.2004 20:13:25   
puri
Seven, a to je tisto, ki je mleko že noter (v prahu), mi pa dodamo samo vodo- mošljeno pa je za zajtrk ali večerjo, kot mlečni obrok?:zmeden2:

Od katerega meseca se pa lahko to daje in kje se jih da dobiti? Danes sem gledala v Tušu,pa niso mel nič takega!

Jaz sem namreč ravno danes rekla,da bom šla jutri kupit eno tako stvar, da bi mu dala za večerjo, da se bi bol najedel,ker se mi zdi da mu je samo dojenje zvečer kar mal premal (čez 10 dni bo pa star pol leta)!
Kok je pa tvoj Jakob star?

lp:metulj:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mullerjeve kasice
30.12.2004 20:47:34   
Taša
Drugače sem pa jaz danes kupila od Milupe-Milubrei kašic, ki se meša z vodo. Sicer je cena cca. 500 sit v DM. Nisem še poskusila. No pri nas bi to bilo za kdaj pa kdaj, za kakšno malico, ker se zvečer samo podojiva pa ji to še zaenkrat zadostuje... No naslednji teden grem v MB pa bom zavila v Milerja pa bom pogledala oz. kupila za poskusit!!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mullerjeve kasice
4.1.2005 23:36:29   
mehurčica
Jaz sem tudi danes kupla Mullerjeve kašice. Ne morem verjet, da so tako poceni. Notri je 300g in pridejo 239 sit! David jo je danes že papcal.:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mullerjeve kasice
4.1.2005 23:39:27   
mehurčica
Puri, te kašice vsebujejo že mleko, tako da se doda samo topla voda. Na nekaterih piše, da so od 4.meseca naprej. Jaz sem kupila eno od 4.m, eno pa od 6.m naprej.

Jakob od seven pa je star 7 mesecev. (upam, da se nisem zmotla?)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mullerjeve kasice
6.1.2005 19:16:44   
Taša
Evo tudi jaz sem se danes prišla gužvat v MB in sem zavila tudi v Milerje. Kupila sem dve kašici Milerjevi ki se mešata samo z vodo. Zelo sem bila presenečena nad ceno... ( no saj sem že zadnjič prebrala da je 239 sit), najbolj pa to da je notri 300 g. Milupina kašica ki sem jo kupila prejšnji teden stane 560 SIT v akciji v DM, notri pa je 250 g. :hudicek::hudicek:. Kupila sem tuid čaj od Milupe, ki je bil okrog 600 sit ( 400 g), medtem ko sem v DM nazadnje kupila čaj za 550 SIT (200 g). Kak vam velja ko imaste v MB Milerja!!! Res se splača, sem na hitro mal cene prečekirala in je res ugodno...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mullerjeve kasice
6.1.2005 19:56:01   
mehurčica
Ja, je kr fajn, da ga imamo.:) Jaz sem danes še nakupila Fixies plenice(za ponoči)in Mullerjeve vlažilne robčke. Pakirani so: 3x80 in stanejo (mislim da)959 sit.:)
Zadnjič sem kupla Baby dream(mullerjeva znamka)flaško, namesto Nukove. Je 200 sit cenejša in paše Nukov navoj s cucljem gor.

Res se splača it malo pregledat kakšne so cene in hkrati kakšna pakiranja-več gramov...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?