ARIANNA L.05
|
arianna, kako se pogleda ZS ti je srečka nosečka povedala.. jaz na tvojem mestu nebi kaj dosti za nazaj brala, ker pol ne boš mogla čvekat tekočega..ti sam pridno z nami čvekaj... vidim pa da si tudi ti primorka..Boš tudi v Izoli rodila ali ne? da vidim če bommela kako žrtev s kero bomo lahko pohajale drugo leto. Hojla, Pina-1, ja, jaz bom kar v izoli rodila, tako kot prvic. Je najbolj komot. A si ti iz Izole? Ce si, pa se res lahko zmenimo za pohajanje in kako kavo z obvezno tortico zraven . joj, kako pogresam sladko, tiste prave, okusne slascice , pa vonj po morju, sonce,... joj, zakaj clovek ceni to kar je imel selel takrat ko tega nima vec?? Z veseljem bom zrtev za pohajanje . Lahko se kar zmenimo. Preden grem domov, ti lahko po ZS posljem mojo GSM st. a se tudi z ostalimi dobivate? Za januar bom kar narocila moji mami, da mi eno dobro joto naredi, ko toliko govorite o njej, bi tudi jaz rada jedla zelje. Ja, bom kar sproti brala in cvekala z vami, drugace ne bom nikamor prisla Sem pa uspela priti do ZS. hvala srecka nosecka. Imam eno vprasanje za srecko nosecko. A potem ko bos rodila, bos se vedno srecka nosecka ali pa srecka suhica npr. , ker bos ponovno v formi?