Barbs
|
No, ok... zdaj sem ugotovila, da tudi kislega zelja nimam, ker sem un večer vsega ponucala, ko sem ga pražila zraven krvavic. Zdaj imam pa maso narejeno - mleto meso, jajca, kruh namočen, začimbe, žlica gorčice, pražena čebula not stresena, pa ena gavrilovič pašteta ( to je moj pokojni ata vedno dajal v maso za polpete, ker je rekel, da da "tak fin mesni okus - ker mleto meso je pa zelenjava, a ne ...) , pa drobtine sem morala vsipat, ker je blo preveč rahlo... zdaj pa masa počiva v hladilniku ( kosilo bo danes ob treh), jaz pa še vedno ne vem... v končni fazi mi preostanejo čufte v omaki in pire krompir, bolj čudna mesna štruca pa krompir iz pečice , ali pa polpeti - zrezki, naloženi na peki papir in spečeni v pečici, pa krompir.... solata bo itak. Matr, kaj si danes težim... očitno imam preveč cajta
_____________________________
Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)
|