|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.12.2007 21:45:01   
mojčca
Lonib, sem pozabila napisati. Moj user posted image  se je danes tudi sprehajal po Mercatorju, pa tudi moj avto je videl. No, pa je rekel, da se mu je ful mudilo in me ni nič klical.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.12.2007 21:45:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Valika, jaz ji na tvojem mestu čežane sploh ne bi postavila na mizo, ker jo vidi in točno ve, da bo z zavračanjem ostale hrane dobila, kar si ona želi - čežano. Daj res jutri poskusi mlečni gres, pa daj notri malo spasiranih jabolk. Mogoče ji bo pa to všeč.

ja, saj tudi če je nimam na mizi, pa bo potem tako dolgo jamrala, da jo prinesem iz kuhinje. potem pa si mislim, pa dobro, pa naj je, da bo vsaj nekaj pojedla - ker drugače pa bi verjetno morala lačna spat...
bom res tako, naredila, da ji bom čez dan začela dajat neke mlečne stvari, pa naj se navadi. pa bo potem mogoče zvečer tudi jedla.....

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.12.2007 21:46:45   
*piškotek*
Mojčca: danes sem ti obljubila da ti napišem kaj piše za horoskop v knjigi Dnevnik mojega malčka:

Oven - majhni ovenčki se stvarem nikoli ne bodo izogibali. Izzive bodo z veseljem sprejeli, še posebej, ko se situacija ne bo razrešila takoj. Polni so samozavesti in energije, ne morejo sedeti pri miru in zelo hitro bodo napravili svoje prve korake.

Vodnar - Vodnarji spolzijo skozi vaše prste kot voda. Ko že mislite, da jih razumete, se izkažejo za čisto drugačne. Na srečo so zelo neodvisni, toda dobro vedo, kaj hočejo.

Sem imela pa še v eni reviji napisano te značaje za horoskope, samo mislim da jo imam v sobi kjer mi Nejc spi, pa zdaj ne morem brskat. Če bom jutri našla, ti napišem še ostalo.

Saj vem da je bilo tole čisto neumesno za vse ostale, ampak, to je bila ena od tem danes pri kavici. user posted image user posted image user posted image  Sicer pa prav vam je, kaj pa niste prišle še ve user posted image user posted image user posted image  (joj sem žleht user posted image )

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.12.2007 21:48:16   
zoom zoom
Taška30: sem že zdavnaj hotela zamenjat, pa najprej ni bilo časa, pa kaj je vmes prišlo, potem sem pa pozabila. Obljubim, da enkrat bom. je pa star 3 leta 2 meseca in 8 dni, ter malo manj kot 5 ur.

Thumelina: dobra si ti šivilja. Hlače me pa res malo na NES spominjajo. Podobne sem jaz ful prenosila.

Čežana: pomoje, da je naša sploh poskusit ne bi hotela, ker itak ni ne vem kakšen jedec sadja. Je bolj na zelenjavo mahnjena. Ji pa tudi jaz ne bi ped oči dala, ampak bi ji najprej dala drugo hrano in nato mogoče kot posladek, ki bi skrito čakal v kuhinji.

Nakupi: jaz jih obožujem, kar se seveda potem pozna tudi v denarnici. Sovražim pa kupovat cunje in čevlje zame. Posledica tega je, da imam včasih oblečen tudi 10 ali več let star pulover. HRano, igrače, obleke za otroke,... to pa ful rada.

Obarvana krema: me zanima, ker je nisem nikoli prej uporabljala, zdej so se mi pa ful mozolji nareili in bo nekaj treba naredit, ker se ful vidijo. Sem si kupila obarvano kremo ala puder varianta in me sedaj zanima a si ga dam gor po kremi za obraz ali je to že itak kot krema. Upam, da me razumete. Pa če katera obvlada ličenje, se priporočam za inštrukcije. Kar se make upa tiče sem totalni laik.

Tko zdej grem pa zares spat. Je ura že skoraj 10.user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.12.2007 21:48:29   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

user posted image
Tole pa flis hlače za k flis jaknici. Če se sprašujete, kaj je tisto rjavo. Khm khm, mi je blaga malo zmanjkalo, pa sem kr en rjav žamet vmes prštukala, pa moram rečt da se mi čedalje bolj dopade. Tko kot une hlače NES k smo jih včasih ful nosili.

Da te malo popravim. Ness hlače se še zdaj ful nosijo, pa dosti drage so. No, moj jih bo dobil za Božička. Ima doma dvoje, pa so že čisto uničene. Ene sem mu jaz hotela pospraviti v kanto že pred enim letom, pa mu jih njegova mami non stop flika. Flika, pri fliki, je prav obupen z njimi. Ampak se ne more ločiti od njih. Mislim hudo.

No, drugače so pa hlače, ki si jih izdelala, pa bluza tudi super. 

Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.12.2007 21:48:44   
thumbelina
mojčca - ej kot da bi sebe poslušala. Terapevtka ga uspe pripravit vse nardit. Tok je lepo delal pri njej vaje. Še v položaj za kobacanje se ji je pustil. Tud jaz sem kar nekaj stvari tam uspela nardit. Doma pa užas. Noče nič. Je trd da bi ga lahk prelomila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.12.2007 21:50:39   
thumbelina
NO do zdaj se je že 3x zbudil tako da se poslavljam in  posvetim njemu da bo res zaspal. MAlo čudno mi je tole, ker se nikoli tako na pogosto ne zbuja... Ehh drek pa večer brez dedca ko bom pa dežurala s flaško in dudo v roki....

Lahko in dolgo noč želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.12.2007 21:50:41   
mojčca
Piškotek, tvoj Nejc je pa danes spal ogromno. Mene kar glava boli, če samo pomislim na naše spanje danes user posted image . Joj, sem čisto pozabila, tebi je že do Kranja spal 25 minut.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.12.2007 21:52:31   
thumbelina
Aja pa še to sem pozabilaa pojamrat. Zdaj ko je driskal ni hotel nič na trebuščka se obrnit in danes sem ga jaz obrnila in spet smo na začetko z nogami in rokami v luft kot ena ladja se maje. EJ za zjokat. Pa tako lepo je že upiral se na rokice. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.12.2007 21:53:09   
*piškotek*

Piškotek, tvoj Nejc je pa danes spal ogromno. Mene kar glava boli, če samo pomislim na naše spanje danes user posted image . Joj, sem čisto pozabila, tebi je že do Kranja spal 25 minut.

Naj ti še povem da se je pa trudil potem še popoldan zaspat je bil že čisto utrujen ampak ne - spal je 2 X po 10 minut. Po kopanju si je pa skor rokice v očke porinu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.12.2007 21:55:26   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Oven - majhni ovenčki se stvarem nikoli ne bodo izogibali. Izzive bodo z veseljem sprejeli, še posebej, ko se situacija ne bo razrešila takoj. Polni so samozavesti in energije, ne morejo sedeti pri miru in zelo hitro bodo napravili svoje prve korake.

Jaz mam pa res srečo. V družini imam dva moška in oba ovna. A misliš, da mi na te pogoje pripada bonificirani delovni čas??????????????????????????

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.12.2007 21:55:47   
Anonimen
vas komaj uspem brati....
ampak sem tako utrujena in oči me že tako pečejo, da pa sedaj res grem pod tuš in v pojstlo

lahko noč vsem - pa do jutriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.12.2007 21:56:48   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Aja pa še to sem pozabilaa pojamrat. Zdaj ko je driskal ni hotel nič na trebuščka se obrnit in danes sem ga jaz obrnila in spet smo na začetko z nogami in rokami v luft kot ena ladja se maje. EJ za zjokat. Pa tako lepo je že upiral se na rokice. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

Se ti pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prestavljaj si, da se bova čez leto dni tem najinim izjavam, ki jih sedaj piševa samo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.12.2007 21:57:26   
mojčca
Valika, nočko, pa sladke sanje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.12.2007 21:57:37   
taška30
Še za bikce, prosim.user posted image
Pri nas sta obe bikici, dec pa oven.user posted image
Jaz pa uboga mala ribica.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.12.2007 21:57:42   
*piškotek*

Jaz mam pa res srečo. V družini imam dva moška in oba ovna. A misliš, da mi na te pogoje pripada bonificirani delovni čas??????????????????????????

Ja res ne vem če ne, no user posted image . Moja tašča je tudi oven... user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.12.2007 21:59:53   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Pri nas sta obe bikici, dec pa oven.user posted image
Jaz pa uboga mala ribica.user posted image

Bikci so pa ene čisto krotke, mirne živalce. Ja ribice pa take nežne, jo imamo doma, Manco namreč.

Taška, a Julija spi???? Kako pa je sedaj Manca, a je  v redu, njene pikice mislim?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.12.2007 22:00:47   
*piškotek*

Mislim da hočeš od mene to, a ne?

Torej, bikci:

Bik - So zelo prijetni malčki, ki si radi stvari in okolje zadovoljno ogledujejo, vendar to ne velja, če so njihovi želodčki prazni. Za majhne bikce je hrana izredno pomembna, če ne celo najpomembnejša stvar na svetu.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.12.2007 22:01:26   
mojčca
Punce, a bo katera user posted image user posted image ??? Če imajo moški non stop ene zabave, si pa tudi me lahko privoščimo kakšnega user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.12.2007 22:02:19   
mojčca

Mislim da hočeš od mene to, a ne?

Torej, bikci:

Bik - So zelo prijetni malčki, ki si radi stvari in okolje zadovoljno ogledujejo, vendar to ne velja, če so njihovi želodčki prazni. Za majhne bikce je hrana izredno pomembna, če ne celo najpomembnejša stvar na svetu.

No vidiš, samo za jesti jim daš, pa so zadovoljni. Joj, kako so eni skromni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.12.2007 22:03:11   
mojčca
Katera je dvomila, da bomo do novega leta na strani 100???????????

Pa imam spet samogovore??? Dobro, da sem že navajena.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.12.2007 22:04:16   
*piškotek*
Mojčca, res ne vem če nebi enega, ja. Včeraj se je moj pritoževal da tle visim, danes sem se pa spravla k njemu na kavč, pa gleda nek brezvezen film, pa ga tud malo ne smem zmotit. Mislim haloooo, kaj pa naj pol delam tam z njim???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.12.2007 22:04:18   
mojčca
Uporabniki na tej temi: MADMAX, thumbelina, valika, ALESSA, zoom zoom

A nobena ne bo nič napisala???????????????????????? Vse samo berete user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.12.2007 22:06:19   
mojčca
Piškotek, ti si ga kar privošči. Če me spomin ne vara bi rajši user posted image , ker po user posted image   ti je potem user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.12.2007 22:08:08   
*piškotek*
Mojčca: dobro si si zapomnila, ja.

Samo ne vem, mislim da bom šla danes kar malo prej spat, da si naberem novih moči  - sem si pozabla red bull kupit. user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?