Kaštrun
|
jaz sem pa samo prišla po en GLOBOK vdih, ker enostavno imam občutek, da se bom sesedla. kot veste sem se do torka učila kot nora. v sredo dopoldne sem šla k frizerju v LJ, potem šibala z lučko nazaj v KR, jo nafutrala doma, sva potem šibale po darila (najprej v en MC, pa v drug MC, pa v to štacuno pogledat... - za kozlat) potem sem prišla domov, sem letela na kavo z bivšo sošolko (celo 1 uro mi je uspel bit na kavi - z Lučko seveda), potem na vaje, zvečer sem pisala voščila in ob 2h padla v postlo. včeraj sem šla zjutraj do starih staršev, da sva se z mamo zmenili kaj bova delali za božično večerjo, potem sem letela v mesto še po ene copatke - tudi za darilo, potem domov skuhat, ko je Igor prišel sem Lučko nesla k mamici, da sva midva letela v Qulandijo po celotno fasengo (in ostala brez dnarja! DDD). ko sva prišla domov sem samo Lučko skopala, jo nafutrala in dala spat in šla na nastop v mesto, prišla nazaj, zložila fasengo po omarah in skrinji (ja, moj mož ni imel časa, da bi on to naredil ), potem spet v avto in na novoletno večerjo s folkloro iz katere sem prišla ob polnoči. potem sem iskala še vse naslove za voščila in ob pol 2h končno umrla. danes vstala ob pol 8ih, naredila maso za kokosove kugljice, potem medenjake, pa testo za ruske stezice. poleg tega mam stanovanje tako kot bi bla Hirošima (med spalnico in dnevno delajo pregradno steno - že 4 dni skupaj! ) in mi niti slučajno ne pade na misel, da bi danes še pomila po tleh, ker enostavno NE MOREM VEČ! komaj bom uspela pomiti goro posode, posesati po tleh in sebe uštimat, ker moram itak Lučko potem k mamici odpelat, ker grem jaz zvečer z dvema kolegicama ven (oni dve sta naredili diplomo, jaz imam pa roj. dan). s tem, da mojega moža danes sploh ne bo domov ker ima službeno žurko. WTF se dogaja decembra??? kot da bi se dan za 1/3 skrču matr, vsakič tako čakam te praznike da pridejo, potem pa še 100x bolj da grejo! SORRY, res se opravičujem če sem vam utrujala, ampak sem enostavno MOGLA!