juniorka
|
Pridne punce! Sem na hitro preletela... Midva sva danes plavala- zadnjič je bil tečaj in sva dobila diplomo! katjapv, sem te pogrešala, nas je blo 3 pare samo in je bilo prav dolgcajt, pa še vaditeljica je čvekala in pol smo bli prepuščeni vodi in domišliji- naš bikec točno pogrunta, kdaj jaz nimam 'programa' in začne svojo voljo uveljavljat Je pa bil obroč premal napihnjen in je malo potunkal obraz- mu ni blo nič jasno, je komaj zadihal, kihnil in čez nekaj časa še rignil ! Sem si na poti domov hotla hamburger privoščit, pa bi morala čakat 20 min- mali pa spal v avtu- ne hvala! Glede čokolade- jaz je raje ne kupim, ker bi pol vse pojedla- sem se pa držala zaradi dojenja nekaj mesecev, ker pravijo, da ne smeš, zaradi alergij- in ful stvari še zdaj ne jem, alergenih, jagode, med, tud ananasa ne, da ja ne bi blo kaj! Ja, kompliciram mojčca- tisto o spanju , včeraj se mi je bolj splačalo, smo 2 uro prespali in je blo ob 4ih prvo hranjenje! taška30- sem slučajno zasledila temo risanka, samo ko sem vidla en odgovor, me je vse minilo, ne bi razlagala dalje, ker je bz!!! Jaz sem tud csi gledala, kako sem vesela, da ni več kmetije ! Albumov še pa nisem mela časa pogledat , sem komaj skuhala danes, ko je taka tečka mali- se mu vidijo tako lepo 4je zobki spodnji, a ven ne pokuka nič- sem slikala dans, pa se ne vidi, da bi vam pokazala! Zdaj pa spet grem...me boste še iz kluba vrgle, ko nič ne čvekam čez dan , mogoče bom zjutraj na kavi Imejte se lepo, na žurkah, dedkih mrazih al pa na svojih dedcih
|