tinkibinki79
|
Oj Evo spet sva sama z Aljažem. Moj dragi je šel spet nazaj v službo, predno je šel sva se mal spričkala (nč novga). Zadnje dni sva oba engativno nastrojena in ni treba velik da si skočva v lase. Mam počas dost tega. On pa tut prav, sam kaj k noben noče odnehat, popustit. Jao, moški.Na momente me prime, da mu en bi nič podarila za rojstni dan ...Skratka pestro... Z Aljažem poslušava pesmice in se imava lepo. Počasi bom začela pospravljati in se pripravljat za na žurko. Bom vsaj tam mal izklopla in pozabla na vse decemberske težave. Želodec je še vedno AU!!! Zdej amm na sumu živce. NO, danes itak nisem anročila večerje na žurki, ker mi spet ne paše jest... Sem pa orjele uspela celo zaviti dva darila (za sestrično in za bratovo punco). Drugače mi pa itak zmanjkuje idej kaj bi komu podarila. Nas je preveč, bomo bolj skromni. NinaF - ti se kar skihi. Pomaga - že preizkušeno. MojcaB - Tudi naš mali ponaadiv nahrbtniku zaspi. Halooo, kako mu rata, kako mu sploh paše, ko ap ej tako pokonci. Res pa je, da ko pridemo notr se vedno zbudi. Aja, hočete eno cvetko mojga dragega. Zadnjil oblačim Aljaža za ven in itaks e začne dret (ker ne prenese oblačenja v več plasti ). Sprava sem tiho, pojem naprej, mu prigovarjam... Aljaž se še vedno joka in noče kape, rokavic, ne čeveljčkev... Skratkam brca, krili, tuli. Sem že navajena. In potem rečem, res da malo bolj živčno, da naj da mir, ker se bo obleku tut če se dere. In moj dragi to posluša, potem pa reče (seveda ne zlonamerno ):''Ti, kako pa to da nekatere mamice takšno vpitje z nasmeškom prenesejo, tko pozitivn?'' Verjetn res ni letel name, ampak znervirana sem že bla dost d sm mu zamerla. Skratka grozna sem, ker mi včasih zavre. Ves čas bis e mogla smejati in kimati... Največja ironija pa je, da se niti drla nisem, ekr se na Aljaža res nikoli ne zaderem. Sem pa odločna - to pa ja! Tudi pri stvareh, ki so NE (ala videorekorderji, vtičnice itd.). Ma kaj čmo... Ne bom sitnarla, ampak bom raj naprej pela z Aljažem (Glejte glejte vlakec, po tirnicah hiti in s piščavko piska, srce se veseli,....). Grem se igrat naprej, potem pa poštimat da se bom zvečer dobro počutila in si mal živčke ohladila.