|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
24.12.2007 0:42:31   
mojčca
Božična darila so zavita (tista, ki imam že kupljena, ostalo pa je jutri zadnji dan da kupim - bi bil že čas), jaz pa grem počasi v posteljo.

Jutri popoldan sem na žurki, tako da čvekajte še namesto mene, če pa mi bo dopoldan kaj uspelo priti do računalnika, se pa beremo.

Punce nočko, želim vam sladke sanje in prijeten spanec do jutra brez vmesnih prekinitev.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
24.12.2007 0:43:43   
mojčca
Hariba in Katja pv, pojdita že spat, glejta, koliko je ura user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
24.12.2007 1:11:18   
bojana1
Hja da se še jaz na hitro javim!No a ste videle kako dolgo je trajalo ,da je Luka zaspaluser posted image Pa vsega smo zdejle meli:pa joka ,pa smeha, pa jedli smo ,pa pili,vmes je začel čeblat-sem misla da bo spregovoriluser posted image No jaz sem ga pa po rokah vlačla ,tam nekje od 20.00 pa do zdaj...sej sem nora -me tako hrbet boli jeuser posted image
valika-jaz ti tudi želim vse najlepše user posted image ob rojstnem dnevuuser posted image ,pa čeprav z zamudouser posted image sem mal zmedena
Luka se vam zahvaljuje za čestitke za devet mesečnicouser posted image
Mojčca ti tudi hitro v posteljo,jaz si pa grem križ ravnatuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
24.12.2007 7:29:33   
mojčca
Dobro jutro zaspanke. Kavica vas čaka že kuhana user posted image . Pa hitro jo spijte, da ne bo mrzla.

Otroci in user posted image  še spijo, jaz pa sem že zavrela vodo za Matica, mu pripravila zajtrk (mleko naredim takoj, ko se zbudim, potem pa se v eni uri ravno ohladi na pravo temperaturo, da ga Matic, ko se zbudi spije).

No, dajmo, dajmo se zbudit. Rana ura, zlata ura.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
24.12.2007 8:10:37   
gaja*
Dobro jutro

Ja, rana ura, zata urauser posted image Jaz sem bla celo noč pokonci, me je ta polna luna prav zdelala. Sem ob pol4 zjutraj še nekaj zavijala in hodla sem in tja po bajtiuser posted image
Nekaj se me loteva. Včeraj sva mogla it v lekarno, da sem dobila nekaj za zbijanje vročine user posted image Danes se je pa mojemu user posted image uresničla največja želja in sem ostala brez glasa user posted image Upam, da bo čimprej boljš user posted image Me bo mogu danes mož malo user posted image

Tako, se še kaj javim. Danes naš čaka veliko dela. Moramo okrasit user posted image , da bo prišel user posted image

Dijo 

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
24.12.2007 8:15:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Valika, vidim, da se ne moreš posloviti od nas user posted image .

pa kaj je moj že spet šnjofal po RR - pa to ni resuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
24.12.2007 8:25:32   
smotka lonib
Mojčca!
Dobro jutro. ne štekam te, da greš spat okoli 01.00 ure, pol pa že ob 07.29 vstaneš. Dobra si, ker jest bi se zaradi premalo spanca, po bajti vlekla kot ena meglauser posted image . Če bi  včeraj mene poklicala, bi ti jest darila zavila, Zala bi se pa z Maticem igrala (spala itak ne bi ali pa sam za pol ure)user posted image .

Sem mojga poslala na bankomat, ker bo dons najbrž poštar pripeljal sedež, ki sem ga v petek naročila na Baby centru.

Moram nehat, ker Nejc Zale ne more več nosit, ker pravi, da je pretežka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
24.12.2007 8:34:34   
Anonimen
dobro jutro!
jaa, naše spanje se je tudi popravilo - upam, da me sedaj ne bo teplo.... šla je spat ob 20.00, pa je spala do 1.30 - se podojili, spala dalje, drugo bujenje ob 6.00 - je pojedla 300 ml čežane z rižolinotom, je takoj zaspala nazaj, pa še sedaj spi. tak da bravo user posted image user posted image user posted image

še enkrat hvala vsem za čestitkeuser posted image

no, danes se bomo pa mi dalje potepali. smo povabljeni na kosilo k našim. tam se bo postavljala user posted image - je eva že hotela postavljati pred 14 dnevi, oz. vsakič, ko sma bile tam, je ona hotela okraševeti jelko - ampak naši se strogo držijo običaja, in ni blo nič iz tega...

gaja - upam, da bo čim prej zdrava in na dobrem glasuuser posted image

bojana - ti pa res nimaš sreče s tem uspavanjem. joj, meni bi se zmešalo, če bi jo morala tako dolgo uspavat.....

mojčca - ti pa hitro v trgovino user posted image in kupit user posted image

nič, grem, moram še user posted image in user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
24.12.2007 8:48:51   
hariba
Zoja je pol do 15 čez 6. Hvala bogu, če ze zaspala ni tako dolgo.
No zdaj pa že pečem potice, no pečejo se še ne , testo pa že vzhaja. Grem zdaj nadeve nardit.
Punce lepo se imejte danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
24.12.2007 8:51:25   
sabri
Dobro jutro, jaz sem pa še kar slabe volje, sem še mojega zamorila, ko je prišel iz nočne pa šel spat. Sej sva tud midva smotana, jo bi lahk peljala kam pogledat božička ali pa vsaj na šiht poklicala, kdaj je. Pa še božične večerje sem se tak veselila, da bomo končno sami, pa nekaj posebnega bi skuhala. Ampak itak to ne gre, ker smo v isti hiši z mojimi starši in jima je samoumevno, da jemo skupaj, če smo pa družina. Ma kur., mi trije smo družina al kaj?!Tak da bi najraje do januarja prespala, pa zadela na lotu, da bi šla na svoje. No, pa sem vas za dobro jutro zamorila. Če bom še take volje, raje ne pridem na forum. Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
24.12.2007 9:04:01   
zoom zoom
Živjo,

ste se pa razpisale. Sem vas sicer že večraj brala, ampak sem bila popolnoma brez energije, da bi sploh kar koli napisala. Da začnem lepo od začetka.

Tudi naša gdč. se je odločila, da ona ne bo spala ne podnevi, ne ponoči. Res katastrofa. Ponoči se zdej zbuja na 3-3,5 ure in hoče flašo mleka, če ji poturim kar koli  drugega je user posted image  in dretje. Čez dan tudi poje ful malo, zaspat čez dan noče, jo uspavamo tusi po 2 uri skupaj, s tem da je eden ali drugi pri njej in potem celo spi 45 minut, potem pa je spet drteje, ker je lačna in noče jest. Je sicer malo prehlajena, ampak spet ne toliko, da bi morala bit takoooooooo tečna.
Sicer boo preživeli,ampak trenutno je grozno.

Sem pa prejle rekla starejšemu da si mora danes obvezno pospravit sobo, ker pride božiček in če bo imel sobo razkopano mu darila ne bo pustil. In sedaj veselo pospravlja že 20 minut. Kako jo bo pa pospravil bom pa še videla.

Sabri: ja to je grdo, da so v službi tako naredili, ampak če ga hočeš slikat z Bož
ičkom greste danes lahko v Leclerca, ker bo tam od 11h ali 12 pa do 18ali 19h. Mi bomo verjetno šli. So imeli pa 2 leti nazaj slikanje z Božičkom, je slikal en fotograf in si potem dobil celo slikco (v roku pol ure). Lansko leto pa ali ni bilo ali pa smo spregledali.

Mojčca: 13 letnica se bo najbolj razveselila, če ji boš v kuverto dala kakšen €. Jaz sem za enega 14 letnika naštimala eno stojalo za CD-je in zraven 10€.

Plazenje, vstajanje,...: pri nas še nič. Sem jo ene 20 minut nazaj položila na tla (na kovtrer) in še vedno tako leži kot sem jo pustilauser posted image . Res komaj čakam, da bova šli v razvojno se pokazat.

Zobi: še nič

Zdej moram pa končat, je starejši že prišel iz sobe, jo je kao pospravil moram it pogledat. P tamala je že tečna ratala.

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
24.12.2007 9:14:37   
tejkag
Dobro jutro!
Šit šit hitro po darila user posted image . Popuser posted image bom, še zdaj nisem vsega nabavla, pa vem da bo taka gužva da crkneš ne! Presneti prazniki, sem že čisto uničena od vsega sranja.
Pa še moj me je včeraj razpuser posted image ko sto user posted image . Frajer je seveda moral it na obisk k njegovim domov, midve sva ostali (hvala bogu ) doma, ker cesta do njih ni prevozna brez verig, peš pa valda da ne bom z malo hodla po tistem kur.... hribu, no in gospod si je vzel ful cajta.  Popizdiš ne! No in tako so nakupi ostali za danes! Se mi je hoto nekaj dobrega delat, ja si boš jutri kaj za oblečt kupla.... sam da bi bla tiho-pa sem vseeno popenla. Tako tolko o moji slabši poloviciuser posted image
O.k. fajn se mejte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
24.12.2007 9:22:42   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!
Dobro jutro. ne štekam te, da greš spat okoli 01.00 ure, pol pa že ob 07.29 vstaneš.

Vstala sem že pred sedmo, da sem za Matica zavrela vodo, mu naredila za jesti (mleko, ko on vstane je temperatura ravno prava in lahko takoj pojeva) in malo pospravila.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
24.12.2007 9:26:41   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Mojčca: 13 letnica se bo najbolj razveselila, če ji boš v kuverto dala kakšen €. Jaz sem za enega 14 letnika naštimala eno stojalo za CD-je in zraven 10€.

Ne pride v poštev, ker denar dajem za rojstni dan. Pa če bi od vseh nečakov samo ona dobila denar, ostali pa ne, bi bilo kar grdo od božička (mene user posted image ). Pa za tamale ni panike, do starejših otrok pa to ne bi bilo fer.

Joj, moram se hitro zrihtat, pa v trgovino po darila. Katastrofa, vse lovim zadnje trenutke, potem pa sem v trgovini vsa živčna, k je ful gužva.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
24.12.2007 9:29:29   
hariba
Mojčca kaj pa kako knjigo kaj vse mora najstnica vedeti osebe, kake modne uhane, parfumčke že tudi uporabljajo, pa kake črne mikice bi ziher bila vesela.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
24.12.2007 9:47:53   
marijaa
Ampak itak to ne gre, ker smo v isti hiši z mojimi starši in jima je samoumevno, da jemo skupaj, če smo pa družina. Ma kur., mi trije smo družina al kaj?

Sabri js te čist zastopim, moja mat je tud hotla da ostanem za svet večer pri jih, sam midva nisva hotla, kr je brezveze skoz bi nekdo neki najedu o tem da bi mogla trpet še pijanga fotr in strica cel vecer to pa ze. Bom js za nas 3 sama skuhala vecerjo.
Zdej 1 pecivo pečem.
Ka ste ve svojim dragim kuple? js mu tud hitr k dam iz pečice moram it še nki za pod smreko kupt.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
24.12.2007 11:04:58   
zoom zoom
Jaz mojemu nisem nič kupila, bo pa treba nekaj naštimat za pod jelko, da ne bo starejši spraševal nepotrebnih vprašanj, zakaj pa midva nisva nič dobila.

Je pa danes baje po LJ cela štala. Še dobro, da smo doma. Samo še mojega čakamo, da pride iz službe, potem bomo pa kar doma. če se nam bo ljubilo, bomo šli po 16. uri v Leclerca, sicer pa ne.

Aja še nekaj zelo pomembnega sem pozabila povedat. Naša pa spi že več kot eno uro. No pa seje ravno zbudila. moram končat. Sicer pa dnes ni hotela jest nič drugega kot samo mleko. Bolje to kot nič.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
24.12.2007 11:27:17   
taška30
Jutro,
ej pa kaj ste resne, danes greste še po nakupih?!?user posted image Mene danes živ bog ne spravi iz bajte. Prvič, pada nek leden dež in drugič, danes bo po mojem prometni infarkt (primeren datum+vreme).
No, dobr, da vem, da je bila polna luna, ker sem se že spraševala kaj je bilo. Julija je sicer k sreči spala, jaz pa nisem mogla do poltreh!!user posted image  Kar obračala sem se po postelji, budna kot še nikoli, ej za ****! Da ne govorim kako se počutim zdajle.user posted image
Moj je šel še v službo-do dveh.
Kar se tiče večera, mi smo itak ateisti, tko da božični večer kot vsak drugi večer, Razočarane gospodinje in Betty. Pač ponedeljek kot ponedeljek.user posted image  Na obiske gremo jutri, pa iskat našo tastarejšo k tašči, kjer počitnikuje.

Sabri, se pridružujem tečnobi (men se vleče že od včeraj), sicer ugotavljam, da je vsako leto hujše, če bi bilo po moje, bi tam okol 20.dec. zaspala in se zbudila 3.januarja. Komot. Na živce mi gre vse kar vleče na božično novoletne praznike in to prisiljeno evforijo okol tega. Samo na žalost sem za par let pečena zaradi otrok in enostavno ne morem ignorirat vsega.

Tolk zaenkrat.
(še vedno nataknjena) Taškauser posted image

Mojčca, kakšno luštno majčko al pa komplet sp.hlačke+majčka z kakim motivom, ki je zdaj 'in'.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
24.12.2007 11:50:43   
smotka lonib
taška30!
tud mi smo ateisti ampak zvečer bomo imeli božično večerjo, pa potičko, ki jo je mama spekla. pri nas božička praznujemo zato, da prinese user posted image .

mojčca!
upam, da v trgovini nisi doživela živčnega zloma,user posted image ker je dons ful gužva. pol, ko prideš domov, raje enga ta krarkega ruknuser posted image (sam ne preveč), da boš živčke pomirila.

moram nehat, ker je Zala že ratala zaspana. od zjutraj od 07.00 do sedaj ne še nič spala user posted image user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
24.12.2007 11:51:50   
tinkibinki79
Oj

Živjo punce. Spet mam ogromno za prebrat... Se bom lotila takoj ko tole napišem. Danes sva midva z Aljažem sama do 16.30, ko greva k mojim staršem. Dragi je v službi in bo končal ob 17.30. Še k sreči, da ne bo do večera.user posted image user posted image user posted image Drugače ima dane moj dragi rojstni dan, tako da sem zjutraj eltela po tortice.
Sem pad anes veliko boljše volje kot sem bila včeraj. Aja možno da je bil PMS. Sem danes dobila an obisk teto s Krvavca.

Darila tudi jaz še nimam kupljena. Obup.. Sicer bova pa midva dajala darila za novo leto in ne za božič. Za Božič dobi samo Aljaž.

Je pa ravi cukrček danes, neverjetno je priden. Prejle sva gledala snežinke skozi okno, so mu ful zanimive. Bova potem še malce skočila na sprehod (itak ga bom oblekla ko eskima).
Sem se pa ravno razmišljala da že zelooo dolgo nismo iemlib elega Božiča... Jupi!!!!

Ojo... neki čudni zvoki iz predsobe. Kam se je spet splazil?

LP in lepo praznujte.

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
24.12.2007 12:01:59   
thumbelina
Evo jaz sem šla v trgopvino, ker sem morala eno krstno darilo kupit (26. 12. bo krst in smo povabljeni). In pri nas so bile zjutraj ceste kot šipa, to si se kr peljal, brez da bi na gas prtisnu. Mene je ene 2x zaneslo, in sem si rekla še 1x probam in če bo šlo grem naprej do glavne ceste, kjer je blo posuto, če ne grem domov. NO pa mi je tatretjič uspelo in sem šla. Ampak sem se po hitrem postopku skidala nazaj domov. Zdaj imamo pa tako drsalnico pred bajto, da se bo lahk hčerka kar po pesku drsalauser posted image .
Tamali naš tud noče več mojih jošk (se je zvečer spuntal) čez dve uri je pa hotu mleko po flaški in potem spal do zjutraj (seveda brez vmesnih zbujanj za dudo ne gre).
Zdajle kuham jhuhico da jo pojemo popoldne, zvečer pa orenk futr (puran v smetanovi omaki, jajčni rezanci, solata, potica). Pa še jaslice moramo nardit. Tok dela....
Hčerki sva letos kupila budilko, in jo bo dobila že zdajle, jo bo namesto naju ob dveh zbudila. Upam da je ne bo kap zadelauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
24.12.2007 12:21:32   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

mojčca!
upam, da v trgovini nisi doživela živčnega zloma,user posted image ker je dons ful gužva. pol, ko prideš domov, raje enga ta krarkega ruknuser posted image (sam ne preveč), da boš živčke pomirila.

moram nehat, ker je Zala že ratala zaspana. od zjutraj od 07.00 do sedaj ne še nič spala user posted image user posted image .

Živčn zlom sem dobila, kupila vse skupaj nič, zdejle pa res najboljše, če ruknem enga al pa še boljše dva.

Lp od fejst, ampak res fejst tečne Mojčce

Pa čez dve uri morava od doma, ker imamo popoldan spet žurko. Najrajši bi vse skupaj prespala tako kot Taška.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
24.12.2007 12:53:17   
taška30
No, moje razpoloženje se izboljšuje.user posted image
Prižgala sem si radio in so same lušne pesmice danes, zdajle je npr. Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nemaš onog gadauser posted image , ja bih te ljubio....user posted image
Tudi Julija je menda zavohala, da danes ne bi bilo pametno z mano češenj zobat in je že cel dan perla od otroka. Že eno uro se pase po tleh in zabava, ugotovila je celo, da bi mogoče malo SEDELA!!!! (zgodovinske slikice sledijo).

Lp lačna sem

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
24.12.2007 12:59:52   
tinkibinki79
Oj

Taška - Vidiš... Tudi ti boš danes dobre volje. Očitno je dobra volja nalezljiva.user posted image Le tako naprej. Tudi mi smo ateisti, ampak za božični večer se zberemo vseeno vsi skupaj. Sploh pa ima danes moj dragi rojstni dan. je pa res, da še zdaleč ni kakšen Jezušček... ga včasih hecam in mu pravim, da je hudič, da se je na napačen dan rodil. Skratka taška glavo gor, posluš pesmice, pleši, poj bot dobre volje...user posted image

Ej res ne vem kaj mi je da sem danes tako dobre volje. Zdle sem bila cel teden v depresiji ali pa na pragu nje. Še včeraj sem doživela popi*****, danes pa... Pojem, plešem itd. Očitno me je res dajal tak hud PMS.

Danes bo Aljaž jedel bučke in pire krompir. Bo imel popoldansko malico bolj praznično...user posted image
Dragemu v.d. možu sem pa za dedka Mraza kupila smučarske palice. jih je lani zlomil (to je blo za kazen, ker je šel sam smučat brez mene - sem bila nosečauser posted image ). Skratka, ker bom letos lahko tudi jaz šla smučat sem mu kupila nove palice. Ampak jih dobi 31.12. zvečer.

Grem na hitro pospravit igrače v dnevni sobi (sploh ne vem zakaj imamo otroško sobo, ko imamo itak vse igrače v dnevni).

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
24.12.2007 13:00:05   
hariba
Ja v trgovini je res obupno, sem šla samo po kruh, mleko in solato pa sem pol ure pri blagajni stala. Še dobro, da sem bila sama.
Aja moja mafija bo ta teden razen jutri hodila z smučarsko šolo na Roglo smučat. Je prevoz organiziran. Mi je uspelo se tako zmenit, da za 2 sem zdaj plačala, za enga so mi pa položnico dali. Mi saj ne bodo več s tem smučanjem težili, saj jaz bi šla  ful se malo razmigat,a nimava varstva za Zojo, pa karte so tudi drage kot žafran.
Zdaj bom dala za kosilo Zoji kar hip kašico, nimam časa za njo posebaj kuhat. Po potici še grejo linškeoči v pečico. Pol pa bom za večerjo delala še filana telečja prsa. Sama kuharija zaradi božiča brez veze. Darilo za tavelikega pa sploh ne bova azvila, je prevelika škatla.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?