|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
23.12.2007 22:25:06   
*piškotek*
Jaz sem danes tudi čistooooo urtujena, je bil mali tako naporen danes, je čist cel dan kr nekaj jokal, o hrani pa itak ne bi, ker imam enake probleme kot Taška30 - skratka nič ne je!!!!
Pomoje bom šla kr kmal spat....

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
23.12.2007 22:25:56   
mojčca
Thumbelina, moj je danes doma in samo čakam, kdaj mi bo očital, da mi je računalnik bolj pomemben kot on. Je pa res, da sem bila od srede zvečer pa do danes vsak večer sama, ker je imel non stop zabave. Pa še mal huda sem na njega user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
23.12.2007 22:27:02   
mojčca
Piškotek, naš je bil pa danes ful požeruh. Pojedel je vse, kar je videl. Tako da vsaj s tem nimam problemov.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
23.12.2007 22:27:33   
*piškotek*
Thumbelina: za mojga dragega je itak že zadnje čase znano, da me skoz samo "krega" kaj si mamo tle tolk za povedat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
23.12.2007 22:28:46   
mojčca
Bo treba moškim zaupati, na kakšen način nas spravijo stran od računalnika user posted image .

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
23.12.2007 22:32:43   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Piškotek, naš je bil pa danes ful požeruh. Pojedel je vse, kar je videl. Tako da vsaj s tem nimam problemov.

joj bodi vesela!
Jaz sem mojemu naredila zjutraj čokolino z 120 ml mleka(polovico kar piše) pa je pojedel še manj kot pol od tega. No za malico me je presenetil - je pojedel pol jogurta in majhen košček banane. Za kosilo - 10 žlic pire krompirja, amlo zelenjave in čistooo malo mesa. Zvečer je pojedel gres iz 120 ml mleka + marelice - pa je pustil za 2 veliki žlici, potem je pred spanjem popil 120 ml mleka z linotom. Ne vem no, meni se zdi zelo malo, glede na to da mi je pojedel recimo že poln globok krožnik - vsaj za kosilo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
23.12.2007 22:32:57   
sabri
Mojčca, saj mal si lahk uprvičeno huda, če se je potepal. Kako te spravi stran od računalnika??S kranjsko klobaso in nasmehom (beri med vrsticamiuser posted image ).
Ampak jezna sem pa še vedno.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
23.12.2007 22:34:35   
*piškotek*

Bo treba moškim zaupati, na kakšen način nas spravijo stran od računalnika user posted image .

Sej moj dobr ve na ker način, sam mu nič ne pomaga, ker imam še zmeraj tardečo!!! (že 15 dni user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
23.12.2007 22:35:42   
mojčca
Sabri, kako me spravi stran od računalnik?????????' Hmm, uporabi domišljijo user posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
23.12.2007 22:36:42   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Sej moj dobr ve na ker način, sam mu nič ne pomaga, ker imam še zmeraj tardečo!!! (že 15 dni user posted image user posted image user posted image )

Bi kaj napisala, pa ni za v javnost??? Spomni me na naslednjem srečanju, pa ti povem v živo.

Neposredna povezava do sporočila: 2660
23.12.2007 22:37:44   
mojčca
Valika, vidim, da se ne moreš posloviti od nas user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
23.12.2007 22:38:09   
sabri
Drgač pa jaz čez mojega nimam kaj rečt, se sicer ne upam pohvalit, da se ne obrne, ampak je postal ful družinski in sva šla v bistvu samo skupaj na kuhančka pa tak. Res je user posted image , me kar nekaj prepričuje, da bi kar še enegauser posted image zdaj.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
23.12.2007 22:38:43   
mojčca
Najboljše, da počasi končam s samogovori in grem zavijati božična darila, ali pa še boljše, grem pred televizijo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
23.12.2007 22:39:53   
mojčca
Sabri, hitro v akcijo user posted image , da naredita še enega user posted image  in takoj dol iz računalnika.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
23.12.2007 22:41:31   
*piškotek*

Joj, upam da ne pozabim user posted image user posted image user posted image , si bom kar na listek zapisala user posted image user posted image user posted image

Bi kaj napisala, pa ni za v javnost??? Spomni me na naslednjem srečanju, pa ti povem v živo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
23.12.2007 22:41:56   
sabri
Mojčca, ne me seganjat, ker ga ni doma. Zdaj se upam bit pogumna pa rečt, zakaj pa ne še enega, drgač pa še kar rep med noge. Sam podite me, enkrat učit, enkrat user posted image ...joj kake ste.user posted image Izpit pride na vrsto drugo leto, pih.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
23.12.2007 22:42:43   
*piškotek*

Joj, upam da ne pozabim user posted image user posted image user posted image , si bom kar na listek zapisala user posted image user posted image user posted image

Ja kaj sem pa zdaj naredila???? user posted image user posted image user posted image  Sem pa vse zmešala user posted image user posted image user posted image , mah saj je najbolj da grem spat, ker že komaj gledam.

Neposredna povezava do sporočila: 2667
23.12.2007 22:44:37   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Mojčca, ne me seganjat, ker ga ni doma. Zdaj se upam bit pogumna pa rečt, zakaj pa ne še enega, drgač pa še kar rep med noge. Sam podite me, enkrat učit, enkrat user posted image ...joj kake ste.user posted image Izpit pride na vrsto drugo leto, pih.

Sabri, saj te ne podimo, mi ti hočemo samo veselje naredit s user posted image , z priganjenjem k učenju pa samo v tvoje dobro user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
23.12.2007 22:46:41   
sabri
piškotek, sej vem, sej me je treba na vsake tolk mal skurc...drgač se čist pokvarim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2669
23.12.2007 22:47:40   
*piškotek*
Nič punce drage moje, jaz vas za danes počasi zapuščam in grem kar spat, sem res čisto izmučena!

Želim vam - nam čimbolj mirno noč in kakšne lepe sanje....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
23.12.2007 22:48:58   
sabri
In jaz grem pred tv, mi je kar dolgčas, ker sem se navadila mojga zdraven. Zdaj bom pa povšter stisnila in mu kaj zašepetala...Mirno nočko punce.

Neposredna povezava do sporočila: 2671
23.12.2007 23:06:25   
taška30
Dober večeeer.user posted image
Je še kdo tukaj?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
23.12.2007 23:12:36   
taška30
Očitno ne, no potem pa lahko noč.
user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
23.12.2007 23:43:18   
katja pv
Punce, spet ste toliko napisale, da se že cel večer matram, da vas preberem, pa še Ano sem do pred kratkim dojila, ker ji spanje ni dišalo.

Spanje: zadnje dni katastrofa. Dnevnega spanja skoraj da ni. Ne vem kako vam uspeva dajanje otroka spat, ampak pri nas je zadnje dni tako, da če jo dam budno v posteljo, se mi začne dret že ko položim rit na blazino. Takoj se da na vse štiri pa sedi sredi postelje in user posted image ali pa gre k ograji in se dvigne na kolena ter se dere. O spanju pa ne duha ne sluha. Tako da jo moram za uspavanje podojiti v komo. user posted image

Včeraj je bila Ana od jutra do večera pokoncu in tečna ko user posted image . Če pa sem jo dala v posteljico, da bi se kao ulegla in zaspala pa user posted image in dretje brez prekinitve, tudi po celo uro. Sem jo pustila, če bi jo to utrudilo in bi zaspala, pa ni bilo nič iz te moke. Pa že tako me je Matija non stop driblal z neumnostmi, da sem bila na robu živčnega zloma. Seveda gospodič po novem ne spi čez dan. Mojega dragega cel vikend ni, ker je dežuren in tako sama z otroci zaprta v stanovanju, ker zaradi gležnja ne morem ven, da bi se Matija utrudil in Ana naužila svežega zraka. Še dobro, da je prišel sosed po Matija, in ga peljal na krajši sprehod. Je bilo za 30 minut v stanovanju tako tiho, da sem si kar malo oddahnila. Nato sem ju oba uspela uspavati ob 20:30h in blaženost mirnega večera je bila pred mano. No, ta blaženost se je kaj kmalu spremenila v nočno moro, ko me je sin v postelji (valda je spal pri meni, ker ga je strah?!) prebrcal z nogami in prerukal z letečimi rokami, da 2 uri sploh nisem uspela zaspati in ko se končno umiri se oglasi gospodična, ker zgleda da celodnevna budnost nje sploh ne utrudi. Sem bila kar kruta in je nisem hotela podojiti, da bi to nočno budnico ukinili (sem jo imela zadnje dneve non stop na sporedu) in sem jo pustila jokati, pa jo malo poujčkala in dala nazaj v posteljo. In smo se jokali, jokali, .... dokler nisem po debeli uri in pol popustila in jo podojila. V glavnem za pop...user posted image , kako te otroci zdriblajo. In še to: Matija se ni zbudil vse dokler ni zavladala tišina, ko sem dojila Ano, pa me je začel iskat in priromal v otroško sobo in bi tudi on šel mamici v naročje. user posted image . Smo zjutraj na srečo malo potegnili, tako da sem vsaj 4h spala.

Je bil pa danes na srečo bolj miren dan. Sva z Matijem pekla piškote in je prav užival, ko je z modelčki izrezoval figurice. Matija je šel spat že ob 21h, Ana pa šele ob 23h in to kar budna. Se je malo pojokala in zaspala - je čez dan odspala eno rundo 2h.

Plazenje: plazimo se na veliko. Prišli smo že v kopalnico, pa čevlje na hodniku imamo najraje. Se je Matija prelevil v policaja in ima nadzor ter ji teži: Ne to ne smeš. Pusti to. Ne v usta. ipd. Moram pa biti zelo pozorna, ker jo včasih tako odrine, da jo prekucne in se revica udari v glavo in plane v user posted image . Sta pa včasih prav posrečena, ko se skupaj igrata in ji mali razlaga s katerimi igračkami se ona lahko igra in s katerimi ne, ter jo za nogo vleče s sabo v otroško sobo, da se tam igrata. Ga Ana prav obožuje in ko ga vidi prav skače od veselja in gleda za njim kje je.

Novoletno praznovanje: bomo pri mojih starših, ker bo mož čez praznike dežuren. Na srečo bomo skupaj čez božični teden, tako da ne bo panike. Za Božič pa gremo k tašči na kosilo. Bo pripravila filane telečje prsi. Njami.

Sedaj pa nočko.

P.s.: čestitke za doseženo 100. stran.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
24.12.2007 0:36:51   
hariba
Jaz sem pa potem, ko so vsi zaspali mlela orehe za potico in se z svojim pogovarjala. On je odšel spat, jaz sem še po tleh pomila, se stuširala in ravno sem se htela vležt je začela Zoja s koncertom, sem jo pustila malo, pa je moj rekel  na pol v spanju, da naj kričave ne dajem na najino posteljo naj jo uspavam v dnevni sobi, ker gospod 2 noči zapored ni spal dobro. Eno je žural, prejšnjo je pa delal pri nas salame. No in sedaj obe tipkava po pc. jah koliko noči sem pa že jaz prebedelauser posted image Ma deci pač kot deci, z njimi je težko, brez njih pa tudi. Sicer pa moj ne polaga dosti pozornosti na to kaj jaz tipkam na rr ali kje drugje. Sem mu pa že kdaj kako zanimivo vročo debato iz partenrskih odnosov prebrala.
marijaa Če bo ona prijazno komunicirala z mano bom tudi jaz z njo, sicer jo bom pa ignorirala, ker prepirat se mi pa ne da in ravno to mi je na našem forumu všeč, da tega ni. Da bi zdaj kuhala zamero zaradi bedarij, ki jih je pisala o meni mi je tudi glupo, saj v bistvu od tega nimam nobene škode. Bilo in prošlo. ne maram pogrevanja stvari v nedogled.
valika tebi pa voščim z zamudo vse naj naj za rojstni dan.
bojana tudi Lukatu za 9 mesecev. Joj, kako hitro gre čas.
Vmes mi je Zoja zaspala na kolenih in eni roki, sem le z desno tipkala, jo grem nest v posteljo, upam da bo mirno spala dalje.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?