zoom zoom
|
Živjo, ste se pa razpisale. Sem vas sicer že večraj brala, ampak sem bila popolnoma brez energije, da bi sploh kar koli napisala. Da začnem lepo od začetka. Tudi naša gdč. se je odločila, da ona ne bo spala ne podnevi, ne ponoči. Res katastrofa. Ponoči se zdej zbuja na 3-3,5 ure in hoče flašo mleka, če ji poturim kar koli drugega je in dretje. Čez dan tudi poje ful malo, zaspat čez dan noče, jo uspavamo tusi po 2 uri skupaj, s tem da je eden ali drugi pri njej in potem celo spi 45 minut, potem pa je spet drteje, ker je lačna in noče jest. Je sicer malo prehlajena, ampak spet ne toliko, da bi morala bit takoooooooo tečna. Sicer boo preživeli,ampak trenutno je grozno. Sem pa prejle rekla starejšemu da si mora danes obvezno pospravit sobo, ker pride božiček in če bo imel sobo razkopano mu darila ne bo pustil. In sedaj veselo pospravlja že 20 minut. Kako jo bo pa pospravil bom pa še videla. Sabri: ja to je grdo, da so v službi tako naredili, ampak če ga hočeš slikat z Bož ičkom greste danes lahko v Leclerca, ker bo tam od 11h ali 12 pa do 18ali 19h. Mi bomo verjetno šli. So imeli pa 2 leti nazaj slikanje z Božičkom, je slikal en fotograf in si potem dobil celo slikco (v roku pol ure). Lansko leto pa ali ni bilo ali pa smo spregledali. Mojčca: 13 letnica se bo najbolj razveselila, če ji boš v kuverto dala kakšen €. Jaz sem za enega 14 letnika naštimala eno stojalo za CD-je in zraven 10€. Plazenje, vstajanje,...: pri nas še nič. Sem jo ene 20 minut nazaj položila na tla (na kovtrer) in še vedno tako leži kot sem jo pustila . Res komaj čakam, da bova šli v razvojno se pokazat. Zobi: še nič Zdej moram pa končat, je starejši že prišel iz sobe, jo je kao pospravil moram it pogledat. P tamala je že tečna ratala. Lp
|