Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 21:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene! najprej hvala lepa vsem za čestitke. ja, je dan bil kar uspešen. smo se malce odklopli, kuhat nam itak ni blo treba , smo se malo načvekali in malce nazdravli . edino za laro sem morala skuhat pire krompir, ko smo prišli domov na torto, pa je zmazala cel globok krožnik - pire in zelenjavne omake aja, sem videla, da imate ene problem, ko vam otročki ne jedo - ja, jaz sem se tudi en čas sekirala, sedaj pa se mi zdi, da mi že malo več je. sicer le eno te isto non-stop - pa vsaj nekaj . tako, grem malo za nazaj preberem, ker ste naklofale ogromno - sumim, da ste ga spet popivale zvečer
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 21:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
glede neješčosti - sem se sedaj spomnila - moja sestrična ima hčerko in je res sama kost in koža - pa sedaj ne vem točno kaj je bilo narobe z njo - bi morala vprašat, ampak so ji priporočili kozje mleko, in od takrat naprej, ko je začela dobivat kozje mleko, je dobila tudi apetit - sicer pa je še sedaj ena prava suhica
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 21:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa Ene ste res ful fajne in face ene 3 so pa adijo pamet pa raj nc ne komentiram in bom zadrzala zase da ne bo spet kej narobe marijaa - sem sigurna, da sem jaz ena izmed teh treh - se ful sekiram .... hja, ti si tudi povedala, da si odkrita oseba in da poveš vsakemu kar mu gre - torej, če pa jaz tebi povem kar ti gre, pa me nimaš rada . - jaz pa bi tebe morala imet ., in te tako kot druge na veliko in z welcommm in rožicami sprejet veš, če se meni en enkrat zameri, je potrebno dolgo časa, da se ta napaka popravi. ti pa si res uletela v naš klepet, kot ena strela z jasnega in se delala (oprosti izrazu - že spet) pametna.... tako kot je lonib rekla, kot da bi ti bla oh in sploh, in samo ti veš kaj je prav, če pa druge delamo drugače, pa je to za skritizirat do amena. sory ostale, da se spet ubadam z marijoa.... pa me ne brat sicer pa ste jo tako lepo sprejele medse, da ji pa še gesla pošljite... od albumov....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 21:22:49
|
|
|
|
sabri
|
vidim, da si se valika razkurila, jaz tud rabim nekaj časa, da pozabim, včasih pa tudi ne, pa se mal vzdržujem komentiranja. Sem pa še kar slabe volje, ne morem požret tega, da nas niso poklicali, pi...polcaj...Če bom kaj bolš volje, se kasneje oglasim, čene pa lahko noč. Naša že spi. čao
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 21:30:03
|
|
|
|
smotka lonib
|
valika! Zame je Marija dobordošla, če bo čvekala normalno. Sem pa ugotovila, da mene tud ignorira, ker ni nič komentirala tisto, kar sem napisala glede njenega obnašanja. Ne mislim pa se z njo spuščati v take pogovore kot z ostalimi, ker se mi je zamerila takoj na začetku. Ona je pokazala svoj obraz. Njena sprememba je le trenutna. tak človek se ne more čez noč spreobrnit in kar naenkrat postati prijazen. Če kaj napiše o svojem otroku, nimam pripomb. sabri! Katastrofa je tale policija. Tud jest moram še vprašati na našo postajo glede božička. Čao!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 21:53:11
|
|
|
|
mojčca
|
Punce, pomirite se. Sabri, na tvojem mestu bi bila tudi jaz jezna, kar se tiče božička. A je res tako težko zavrteti telefon in povedati kje in kdaj imajo otroci božička. Ja, kar jezna bodi. Taška, kar se tiče hranjenja, mogoče je to le trenutno in se ji bo kar naenkrat odprlo in se boš spraševala, kdaj daje vso hrano. Kaj pa drugače, si se že pomirila, a si še kar jezna ko . O moških pa rajši ne bi debatirala, ker bomo takoj na strani št. 200. Lonib, kdaj gremo s Piškotkom na pijačo??????? Valika, lepo, da si danes uživala in zapila svoj rojstni dan. Mi smo bili pa popoldan na rojstnemu dnevu od nečakinje in je bilo tudi super. Sem z otroki plesala na veliko, pa peli smo, ostali so pa pili . Čisto po pravici povedano sem ful utrujena in se mi tudi pisati ne da.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:03:42
|
|
|
|
thumbelina
|
Dones niste pa nič zgovorne. Al še boste? No jaz sem zdajle gledala na Discoveryju MOdel Life with Petra Nemcova. No zdaj pa pod tuš. tamali se je že 2x zbudil in hotel dudo. upam da tale zob hitr zraste ven ker je očitno res revež. Tud smrkav je spet nekej ratal. Bomo vidli, upam da ne bo tale božič preveč v znamenju smrklja....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sabri, ja sem se mal razkurila, ker jaz v nasprotju s tabo, ne morem biti tiho - ja, vem me tepe to včasih in bi blo boljše, če bi se včasih vzdržala kakega komentarja - se v bodoče tudi bom lonib - ja, sem že mislila, da sem v narobe filmu??? WTF???? da se vse tako lepo pogovarjate z njo???? no, ve se kar dajte, jaz se pa ne morem - se mi je na začetku preveč zas in nobena prijaznost na tem svetu ne bo spremenila mojega mnenja.....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:10:17
|
|
|
|
mojčca
|
Thumbelina, držim pesti, da bo tvoj lepotec spal do jutra, ko se zbudi z zobkom in bo konec tega bolečega izraščanja zobka. Ja, danes je pa res bolj žalostno tukaj gor.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:11:41
|
|
|
|
mojčca
|
Valika, kakšnega spij, tako kot jaz včeraj in je svet takoj lepši .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:12:34
|
|
|
|
mojčca
|
Punce, kje pa ste vse??????????????
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:12:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sem preveč utrujena in zaspana, da bi vas še brala in komentirala, bom jutri nadoknadila. pa vsem želim lahko noč
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:13:54
|
|
|
|
mojčca
|
Čakam, čakam, čakam in gledam, če bo kakšna kaj napisala .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Valika, kakšnega spij, tako kot jaz včeraj in je svet takoj lepši . sem danes že nekaj spila .... pa mi je zgleda udarilo v kontra efekt
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:16:33
|
|
|
|
mojčca
|
Valika
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
bom v bodoče tako:
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
glede marije mislim.....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:18:28
|
|
|
|
mojčca
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sedaj pa res grem, pa lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:20:46
|
|
|
|
mojčca
|
Rabim eno brco v rit. Namesto, da bi šla zavijati božična darila (no, vseh še nisem kupila , jutri popoldan imamo pa žurko, tako da ne vem, kako mi bo sploh zneslo) gledam v ekran in zraven meditiram. To je pa že zadnja faza utrujenostil
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:21:08
|
|
|
|
*piškotek*
|
Mojčca, evo mene
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:22:18
|
|
|
|
*piškotek*
|
Mojčca: ja a še vedno nisi kupila vseh božičnih daril ????? Kaj pa čakaš???? Jutri že božiček nosi!!!
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:22:29
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: valika bom v bodoče tako: Samo, če imaš posluh. Če ga nimaš pa .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:23:24
|
|
|
|
thumbelina
|
Matr maš dobre tele slikce mojčca. Dejte mi nekej povedat, a so vaši dedci vsak dan zdoma, da tlele čvekate. Moj je vsak večer doma in do ene pol devetih preč čvekava v kuhni da otroci res zaspijo. pOl pa itak sam čakava da se drug skida z računalnika, da prideva na vrsto.... Tko da od mene kakšnih hudih govoranc ne bo . Jaz itak ne zdržim dlje kot do 23.00 ko sem sam še za horizontalo.....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 23.12.2007 22:23:59
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek* Mojčca: ja a še vedno nisi kupila vseh božičnih daril ????? Kaj pa čakaš???? Jutri že božiček nosi!!! Kaj čakam??? Če mi ponoči pade na misel kakšna ideja, kaj kupiti za 13 let staro punco in za moje starše. Sem jima hotela kupiti kakšno karto za gledališče, pa sedaj vse odpade, ker je ati bolan in ne bo mogel hoditi naokoli.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?