Soncnica Sandra ***
|
Zdravo! Tudi jaz sem bila v začetku nosečnosti na dopustu in sicer na Djerbi v Tuniziji. Na splošno sem kar dobro prenašala, samo po njihovi kavi mi je bilo ful slabo, tako da sem takrat tudi popolnoma opustila pitje kave Drugače pa moras res paziti da boš pila samo ustekleničeno vodo, ki si jo boš odprla sama oziroma jo bodo odprli pred tako, ker zelo radi po restavracijah vodo, ki ostane zlijejo skup in na vrh steklenice postavijo zamašek, kot da je ravno odprto. Naj steklenico odprejo pred tvojimi očmi!!! Ne pij vode iz vodovoda!!!! Tudi pri hrani pazi, da bo dobolj kuhana ali pečena!!! Običajno imaš tudi kontinentalne obroke, tako da jaz sem se rajši držala njih. Teško pa sem prenašala vročino oziroma vlago, pa čeprav je bilo že sredi septembra ko tam naj ne bi bil več vrhunec vročine. Aja pa še to: na klimo se ne preveč zanašat!!! Midva sva jo imela v sobi več kot 2 dni izklopljeno (hotel je pač varčeval), tako da sva spala na dobrih 30stopinjah, potem pa sva čisto popizdila najprej na recepciji, pa ni pomagalo, potem sem poklicala našega kompasovega prestavnika na Djerbi in mu povedala, kaj sem plačala in kaj zahtevam, ter da bom zahtevala povračilo denarja, no ja in potem se je v rekordno hitrem času vse uredilo. Tko da če bosta imela težave v hotelu ukrepajta takoj in ne šparat z besedami!!! Želim vama oz. "vam" čim lepši dopust!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|